Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har forhåndsbestilt en HTC One, men mer å mer jeg ser og leser av S4 kjenner jeg at jeg begynner å bli usikker.

Nå er jeg omtrent på 50/50 her. Spiller ingen rolle vil bare ha en av de nå med engang.

 

HTC er finere å se på (min mening) og virker mer premium i byggekvalitet (uten av å holdt i noen av de) men liker virkelig hvordan S4 utnytter nesten hele flaten foran til skjerm. Imponerende å ha klart å trykke 5" i ett skall som er mindre enn S3.

 

Når det kommer til skjerm må jeg også si at AMOLED skjermen i kompisen sin S3 imponerte meg mer enn LCD skjermen i min Lumia 920. Noe med det fargene og det svarte jeg virkelig hadde sansen for. Men har jo ikke sett HTC sin skjerm med egne øyne, men lest at den får skryt. Blir neppe skuffet uansett.

 

Disse for meg, "små tingene" som man man kan bytte batteri, sette inn minnekort og bittelitt kraftigere prossessor bryr jeg meg egentlig ingenting om, men så er det denne lilla greia i bakhue som forteller meg at det sikkert er fint å ha

 

Samme egentlig med kamera. Jeg tar vel kanskje i gjennomsnitt 4-5 bilder i uka. Har ett Nikon 3100 kamera da jeg virkelig trenger å ta bilder, men det er skjeldent det også.

Men det hadde jo vært fint å hatt ett 13MP kamera i telefon selv om 4MP til HTC sikkert er mer enn bra nok for meg til mitt enkle bruk.

 

Liker at HTC "curver" på midten bak, ser for meg at den blir bedre å holde i. S4 er vel 8mm hele veien fra jeg kan se, mens HTC er nede på 4mm på sidene(?)

 

Aldri eid en Android før, så SENSE vs TW sier meg heller ingenting. Men Sense ser penere ut for meg, men dette er det enkelt å forandre fra hva jeg har lest.

 

Mistet aldri L920 på de 4 mnd jeg hadde den, men det kan jo skje og da trur jeg Samsung sin vil ta mindre skade. Redd det kan bli bulker i baksiden til One som blir vanskelig å fikse. Noe slags "case" kommer jeg ikke til å bruke.

 

"Boomsound" som er ett teit navn har jeg dog sansen for. Ser mye YouTube på dass :)

.

Nå ser det ut til at One kommer i salg først og det blir utslagsgivende da jeg trenger telefon asap siden L920 var noe forbannade skrap.

Lenke til kommentar

HTC er finere å se på (min mening) og virker mer premium i byggekvalitet (uten av å holdt i noen av de) men liker

 

Byggekvalitet er mer enn bare utsiden:

"HTC One the first smartphone to score 1/10 on repairability from iFixit"

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-the-first-smartphone-to-score-110-on-repairability-from-iFixit_id41319

Betyr neppe så altfor mye, ...helt til noe bulkes eller knuses.

Lenke til kommentar

Byggekvalitet er mer enn bare utsiden:

"HTC One the first smartphone to score 1/10 on repairability from iFixit"

http://www.phonearen...-iFixit_id41319

Betyr neppe så altfor mye, ...helt til noe bulkes eller knuses.

 

Jeg kjøper ikke telefon med tanke på å reparere de selv. Byggekvalitet for meg er hvordan de føles ut i hånda mi.

Skulle jeg få en bulk i baksiden på HTC så blir den der, ikke noe jeg kommer til å åpne å prøve å banke ut. Så 1/10 på iFixit driter jeg.

Lenke til kommentar

Ser ut som den nye spotify updaten er ganske bra for de som lurer på det med lagring og spotify med micro sd kort. Jeg lasta ned appen og startet å synce på min gs3, ser ut som sangene lagres på sd kortet mitt, ser det tappes for minne og interne minne har samme minne... Kan sjekke det senere, men om man ser loggen for hva som er nytt for appen på google play, så ser man at spotify velger et sted der det er mest mulig minne. Veldig bra av spotify å gjøre dette på den nye versjonen, about time.. om det stemmer.

Lenke til kommentar

Da er det jo ingen grunn til å ikke kjøpe den med Exynos fra utlandet? Eller?

Hvilken vil få best "dev-support"?

 

Nei det bør ikke være noe som helst problem med å kjøpe den utenlands. Den støtter alt av frekvenser og LTE vi har her svjv.

 

Når det gjelder custom ROMs, så er nok Snapdragon den som har klart best muligheter pr dato.

 

Responding to a query on xda-developers forum, CyanogenMod developer who goes by the forum ID ‘codeworkx’ explained why he and other developers think that Exynos processors are bad for developers. It essentially boils down to lack of proper support from Samsung in terms of providing sources or documentation for their processors and when they do it’s either outdated or incompatible.

 

In comparison, he found Qualcomm and TI to be far better. He even gave an example where he compared two of Samsung’s phones, the I9100 Galaxy S II and the I9100G Galaxy S II, essentially the same phones but running on different SoCs, the former on Samsung’s Exynos and the latter on TI OMAP. The I9100 is still struggling with an unstable and poorly performing Jelly Bean ROM whereas the I9100G has a fully functional Jelly Bean ROM.

 

In the end, his advice is to avoid buying Exynos phones, that is, if you care about installing custom ROMs on your device.

Endret av Jan Skrotnes
Lenke til kommentar
Kan man regne med å kunne bruke tweaket/custom kernel som vil få Snapdragon opp til Exynos ytelse?

 

Det store spørsmålet er jo hvorfor i alle dager du ville ha styra med dette :)

Exynos yter jo kun marginalt bedre i benchmarks (som forøvrig ikke har noe å i i real life), og er vel pr dags dato, eller i overskuelig fremtid ikke en app eller spill som er i nærheten av å utnytte dette på mobilen uansett?

 

Men spørsmålet ditt på om det vil være mulig å bruke tweaket/custom kernel på snapdragon varianten er det ingen tvil om, yes you will.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Finnes der en bilholder som passer til S4?

 

Bil-holdere blir sikkert enklere og enklere å finne i tiden framover. Ved å bruke trådløs QI-standard på flata i holderen vil det ha lite ingenting å si hvordan plugg det er på mobilen, og hvor pluggen er plassert. Alt som trengs da er en holder som kan regulere bredde på grepet.

Endret av gammalerik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...