Gå til innhold

Den store Watch Dogs tråden


Anbefalte innlegg

Jeg spiller på PS4. Virker som den er milevis foran PC-versjonen, siden "alle" som klager har det på PC. Det kan være så enkelt som at det er en dårlig port. Kjøpt det heller på konsoll der det hører hjemme.

 

 

Som sagt, de aller fleste som klager har det på PC. Det er ikke spillet sin feil at PC-versjonen er ræva.

 

Det er Ubisoft sin feil. Og den er dårlig optimalisert, resten er det samme som konsollversjonen. Og jeg har ingen planer om å kjøpe en PS4 eller en Xbox One på en god stund, og spillet er totalt forjævlig grusomt på PS3 og 360.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

nettopp på grunn av hvordan vi blir mer og mer r*vkjørt av slikt tullball som f.eks. Udon'tPlay.

Du vet det er UPlay på konsollversjonen også? Har ikke hatt problemer med den en eneste gang så langt. ;)

 

Nei, det hadde jeg ingen formening om. Hadde den gjort seg like ubemerket og gjort som den skulle på PC-versjonene også, hadde det ikke vært noen sak. ;)

Lenke til kommentar

Det er et dårlig spill, jeg har prøvd gang på gang å prøve å like dette men jeg klarer ikke. Bilkjøringen er verre enn det var i Sleeping Dogs, men her kan du verken skyte eller gjøre noen action stunts mens du kjører. Biler oppfører seg helt merkelig også, tydelig at Ubi aldri har gjort dette før. Coversystemet føles klønete, du blir låst i cover og det er ikke noe enkel overgang fra cover til fri bevegelse som du opplever i GTA V f.eks. Også skytingen er lite imponerende, dårlige lyder, ingen ordentlig følelse over at du skyter med noe kraftig. Igjen må jeg peke tilbake til GTA V, føler dem gjorde alt 100x bedre og tilbyr 1000x mer ting å gjøre også enn i dette spillet.

 

Hackingen i spillet er egentlig bare en plage, en annen måte å åpne ting på. Da jeg først så trailerne tenkte jeg WOW, dette blir kult å være kreativ med men du får jo ikke være kreativ med det. Alt lyser jo opp hva du kan hacke og ikke.

Sammenlignet med GTA V og Sleeping Dogs, da tenker jeg på story, gameplay og det tekniske bak, det er så milevis foran Watch Dogs. Jeg aner ikke hva dette spillet gjør i 2014 og i tillegg klarer Ubisoft å skrive at dette spillet krever 3gb med videominne? BARE HÆÆÆ ..... for hva???

 

Denne gangen ble jeg busted av hypen, jeg kjøpte deluxe 2 måneder før lanseringen. Var 100% sikker på at dette kom til å bli amazing men tviler jeg orker å gjennomføre det. Kanskje jeg spiller litt multiplayer bare serverne til Ubisoft fungerer ................... skuffende spill.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det ingen muligheter for å ha flere karakterer/savegames samtidig?

 

Joda, det kan du.

 

Men, det krever endel manuelt arbeid fra din side. Du må i såfall drive å kopiere ut savedataene fra C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\masserandomtallher

 

Ikke akkurat rett frem, men som du sier, Ubisoft style.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Hmm, mange klager på spillet her. Kanskje jeg heller skaffer meg det nye Wolfenstein spillet...

 

Er ikke verdens beste port det heller.. Hadde en del problemer med det spillet, og sitter selv på et AMD kort.

 

Synes Watch Dogs er verd pengene, men bare vært sikker på at du vet hva du kjøper. Ikke forvent et optimalisert spill.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Hmm, mange klager på spillet her. Kanskje jeg heller skaffer meg det nye Wolfenstein spillet...

Er nok bare mange som ikke ønsker spillet noe godt, siden det er så hypet.

 

Spillet er akkurat hva du forventer, det er et veldig godt spill som ikke går utenom det vanlige. Likte du GTA kommer du garantert til å like Watch Dogs også.

Lenke til kommentar

Hmm, mange klager på spillet her. Kanskje jeg heller skaffer meg det nye Wolfenstein spillet...

De aller fleste som klager har PC-versjonen. Har du PS4 eller XBone er det absolutt å anbefale. Wolfestein: New Order er det av de få FPSene jeg har likt de siste ti, femten årene, men Watch Dogs er milevis foran. Et vanlig problem jeg har er "dagen derpå", dvs å starte spill dagen etter jeg prøvde dem første gangen. Når jeg får nye spill sitter jeg med nytt-spill følelsen, og vil utforske så mye som mulig. Men dagen etter har jeg jo allerede prøvd spillet noen timer, så da er det ikke så nytt og spennende lengre. Alt for ofte går jeg fort lei dagen etter, eller dropper spill fullstendig etter to, tre dager. Men Watch Dogs er noe av det beste jeg har spilt på årevis, og det har absolutt klart "dagen derpå"-testen.

 

Faktisk kan jeg gå så langt som å si at det er sjelden jeg prøver for hardt å gjøre vanskelige oppdrag osv i spill. Selv de beste spillene blir droppet om jeg dør hos en boss mer enn fem, seks ganger. I ett-tiden i går natt satt jeg i over en time med et hideout-oppdrag jeg ikke engang trengte å gjøre, fordi jeg skulle klare det. Jeg nektet rett og slett å gi opp. Til slutt klarte jeg det. Da jeg våknet i dag var første tanke å fortsette å spille. Det sier vel sitt. :)

 

Men som sagt, kjøp det på konsoll. Har ikke prøvd PC-versjonen, så skal ikke uttale meg om den er bra eller dårlig. Men fakta er at veldig mange som klager har PC-versjonen, og det er nok ikke uten grunn.

Lenke til kommentar

Fikk for øvrig den siste random crime greia i sted. Slet litt med noen, spesielt når tullingen tilkalte forsterkninger. Dette tilkalte jo så klart politiet, og da var det gjort. Gang war! :D Men tok fyren igjen og slo ham ned, og fikk oppdraget fullført. Politiet og de forsterkningene sloss vel ennå. Aner ikke hvorfor noen sier AIen er dårlig, men politiet er ikke på skurkenes side. Men ja, de er litt vel skyteglade til tider. En eller annen tulling så meg stå med pistol, så politiet ble tilkalt. De fant meg i en folkemengde og begynte å plaffe løs med alt de hadde, selv om jeg var ubevæpnet. Irriterende. Men fikk meg da fin politibil... :whistle:

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Dere som er opptatt av achievements kan glede dere til drikkespillet på ekspertnivå. Fytti grisen så vanskelig. Føles som om man straffes for å ha kjøpt spillet nesten. Ble litt mindfuck når man skal styre noe på høyre side av skjermen med venstre styrespak og motsatt, og mitt hode takla ihvertfall ikke det i det hele tatt. Heldigvis gikk det etter noen timer, så nå skal jeg kose meg med ordentlig spilling resten av kvelden :)

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...