Gå til innhold

Den offisielle tråden for Counter-Strike 1.6


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke sikker på om noen har sagt det før men..

 

Bare for de som ikke vet det.. man kan ha mer enn 100 fps i 1.6

 

jeg har 300(max) nå.. vet ikke om det er sperre.. går med 290 - 300 men ikke over, varierer selvfølgelig..kan sikkert får nedi 160 også..

 

først skriv "developer 1"

 

så "fps_max 400" f.eks

 

jeg har 9700pro 2500+ og 512 ddr400

 

bare til info... :)

Lenke til kommentar

Jeg syntes i hvertfall at 1.6 prefinal er for dårlig og 1.6 er et spill uten dybde siden hvem som helst kan plukke opp et gevær og spraye som en newb i motvind og få hs som bare det

 

jeg gav cs 1.6 en sjangs og spilte det med clanen min i 2 - 3 dager og her er min mening

 

ting jeg ikke liker med 1.6

 

#1. Det første jeg la merke til når jeg joinet en server var hvordan alle hadde noe som nesten kan samenlignes med 0.05 i ex_interp i 1.5 alle sprayet vilt og traff hs selvom fiendene stod 3 meter unna der gnisteneblodet sprutet! syntes jeg traff det jeg skjøt på perfekt i cs 1.5

 

#2 Når jeg hadde penger til gun bestemte jeg meg for å kjøpe meg en ak 47 som nå er erstatet av et av de nye spraye våpnene (galil) og kjøpte feil.. galil er grei nokk den men ikke treffsikker nok imo. Jeg la merke til hvordan kjøpe systemet var forskjellig for ct og t hvilket er helt idiotisk og unødvendig

 

#3 Et av mine favoritt våpen glock har blitt kraftigere for at T skall kunne matche ct og ha fordel av bra gun + armor i motsetning til ct som er spredd og må satse på granater flash og def kit fordi de er spredd. Glocken ser nå ut som en stor svart vibrator og er bare ekkel å bruke pga av nye moddelen og netcoden

 

#4 Kniven ser ut som at den er hentet ut fra en eller annen random newb sin skinpack altså hvis valve vill gjøre cs mere realistisk hvorfor går counter-terroristene rundt med en rambokniv i beltet sitt? dessuten er den stygg. Dessuten er de fleste nye moddelene veldig teite

 

#5 Skjoldet er alt for bra og jeg tviler på at noen klarer å holde en metal plate som veier 90 kg med en hand... skjoldet gjør bare cs enda treigere en det allerede er og får alle til å rive i håret av fortvilese når en skuddveksling tar 1.40 min (ja det har skjedd)

 

#6 Ekkelt å snipe og man kjøper feil i 90% og man har ikke 20 sekunder å kjøpe våpen på i en pcw.. scout har dessuten ny og dårlig skytelyd.

 

#7 Det er veldig tydelig at valve sikter på nye spillere i stedet for a beholde de gamle ettersom de har lagt in nye våpen som egentlig ikke trengs og et skjold (kniv + skjold = diablo 2?) som er ugjennomtrengelig og gjør spillet kjedelig og vanskeligere for T.

 

#8 Mye bugs feks skjoldet kan bli ugjenomtrengelig mens du fortsatt skyter man kan ikke skrive mens man er død og hltv vill ikke funke.

 

#9 De kunne spart 1.6 for steam ettersom won funket mer en bra nok og er mye lettere å bruke og de nye menyene er ekle.

 

 

 

Bra med cs 1.6

 

Nye baner som skaper litt variasjon (ikke en nødvendighet likte nye cbble litt men aztec var litt klumsete og inferno var litt nakent.

 

De som ikke har spilt i 2 - 3 år får en sjangs til å bli "gode".

 

Friends funksjonen i steam er fylt med spill som feks checkers chess og hearts som folka på ventrillo endte opp med å spille : /.

 

Steam ser bra ut på papiret og når det blir ferdig kommer det til å bli nesten brukbart (kunne godt lasta ned standalone patch utenom og autha i steam network 1.5 style syntes jeg).

 

Vanskeligere for cheaters men det er seff umulig å stanse de.

 

 

Nå er det jo veldig lett for de som faktisk liker 1.6 eller ikke tar cs seriøst å si at sånn har det vært hver eneste gang en ny cs patch har blitt sluppet ut men 1.6 prefinal er i hvertfall for svakt

 

Hvis ikke final version blir bedre kommer jeg sterkt til å vurdere å slutte med cs (jaok hvem bryr seg osv) føltes veldig tomt inni meg etter å ha spilt 1.6 føltes ut som om noen hadde svindlet meg :(

 

Mvh -Sandiz-

Lenke til kommentar

Cs 1.6 er drit fett! Dette kommer fra en som ikke har gjort annet en å spille cs på 3 år!

Jeg skaffet meg det i går, og elsker det allerede..

Det er jo genialt det med steam, at man kan invite andre folk til serveren du spiller på!

 

:roll:

Har sletta 1.5, det er ikke noe å ta vare på lenger..

Kickæss.. bye

Lenke til kommentar

Dere må gi det litt tid vet dere. Ikke døm med en gang. Alle synes det er litt ekkelt i starten, men det blir faktisk ganske morro etter hvert. Det eneste som er for dumt er at skjoldet er ugjennomtrengelig. Altså, folk kunne tatt veldig lite dmg av skuddene, men ikke være "invulnerable". Dessuten er det tilogmed svært vanskelig å treffe dem ordentlig selv når de ikke har skjoldet foran...

Lenke til kommentar

jeg ville bare komme med en opplysning. vet ikke om den er her fra før gadd ikke lese. Før så lagga cs på min pc, jeg fikk meg ny pc og laggen slutta. herja med pc-en instalerte formaterte osv, la inn drivere på nytt og cs lagga igjen.

 

Det jeg gjordet var å slå av TRUFORM i opengl egenskapene.

da virka alt igjen, med 85 hz. å tvinge skjermen til 85 gjør i i visninger og deretter trykker du på crt skjermen. resten sjkønner du.

Lenke til kommentar

noen som vet hvordan man får eksekvert script i CS 1.6 uten at programmet stiller tilbake til defaults?

 

jeg hadde ett fint oppsett der jeg binda knapper til ting, deriblandt også standard knapper som hoppe. fremover, osv....eksekverte dette i 1.6, gikk greit i ca 20 sec, så rebinda knappene seg tilbake, og buy scriptet mitt var "vekk"...noen som har peil?

Lenke til kommentar

MEN; Om nå Steam får seg litt fartstid, og de fixer alt irriterende stuff... Og Valve tenker, nå har vi en FET motor i H-L 2, så er det ikke vanskelig å gjette at de husker suksessen til CS, og kanskje lager sitt eget CS 2.0..

 

Og DET ville vært temmelig über-mega-R0xx0r (joke)

 

CS2 er under utvikling og har vært det ganske lenge, ifølge offisielle uttalelser skal det komme ikke så lenge etter HL2 etter hva jeg har forstått. :yes:

 

å du må BETALE for å spille online......

Lenke til kommentar

MEN; Om nå Steam får seg litt fartstid, og de fixer alt irriterende stuff... Og Valve tenker, nå har vi en FET motor i H-L 2, så er det ikke vanskelig å gjette at de husker suksessen til CS, og kanskje lager sitt eget CS 2.0..

 

Og DET ville vært temmelig über-mega-R0xx0r (joke)

 

CS2 er under utvikling og har vært det ganske lenge, ifølge offisielle uttalelser skal det komme ikke så lenge etter HL2 etter hva jeg har forstått. :yes:

 

å du må BETALE for å spille online......

 

Ikke for å spille online, men for å få lastet ned patcher og slikt gjennom Steam.. Er uansett bare en liten sum pr. måned, ikke noe stort..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...