Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Tregt nett eller?


Anbefalte innlegg

Hei jeg har i det siste merket at jeg har plutselig fått forferdelig tregt nett. Jeg merker ikke noe når jeg er på facebook, google, vg osv. Jeg merker det egentlig når jeg skal laste ned, se videoer på youtube osv. Når jeg er på youtube kan jeg ikke streame 1080p eller 720p som jeg kunne tidligere... Hva kan årsaken være?

 

 

Leverandør: NextGenTel

Ruter: Inteno X5668B

Kabel eller trådløs: Kabel

 

Nettleser: Google Chrome

Endret av pavllion
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dere må huske at når det gjelder for eks yourtube så vil det variere fra video til video mener jeg å ha hørt. Fikk en forklaring en gang som jeg ikke husker :p

 

Har også hørt at det kan fungere å bytte DNS, værtfall for noen. Vært et forsøk, prøv google sin 8.8.8.8.

 

Kan også nevne at jeg sitter på en 10/1 linje fra NGT og har ingen problemer når jeg bruker chrome bruker 1080p når tilgjegelig. Når jeg bruker Firefox kan jeg nesten ikke se noe men det er nok et lokalt problem :p

Endret av Shudo
Lenke til kommentar

Joda, kommer vel ann på trafikken, tid på døgnet og hvilken video man ser på. Men var litt usikker om skylden bare skulle bare gå til Youtube og Googles sine sider nå. Snakket med NGT via dems live-chat, og det skulle ikke være noe problem fra dems side å se videos fra Youtube sa dem. Dem nevnte det muligens hadde noe med at jeg hadde en utdatert ruter. Så skulle få tilsendt en ny en da.

Derimot, det er Inteno X5668 varianten som Pavllion har :p så vet ikke om det hjelper. Håper det gjør det ihvertfall

Lenke til kommentar

snakket med nextgentel kundeservice via chat. De sa det kunne være virus på pcen, mange enheter på nettverket og at det kunne være programer som overbelastet nettet mitt. Men dette har jeg skjekket. Jeg har kjørt antivirus program og fant noen par viruser men dette ble fjernet. jeg har også tatt av alle enheter bortsett fra min maskin. Nettet er fremdeles tregt og ubrukelig om jeg skal laste ned eller se på videoer på youtube.

 

Alle videoer som har HD er tregt i mitt nettverk. Tenkte på det samme som han over skrev om at det kunne være akkurat den videoen som var treg, men det var ikke det.

 

 

 

Jeg skal kontakte NGT senere idag.

Lenke til kommentar

prøvd og restarte routeren? inteno routerne enn får at NGT er bare noe dritt, har vært borti 2 av de og opplevd at de blir trege og ustabile over tid, har ofte funket og restarte eller tilbakestille. og en av de jeg hadde taklet veldig få tilkoblinger på en gang(husker ikke hvilken) slik at nettet ble ubrukelig så lenge en torrent klient sto på en plass i huset, trengte ikke å laste ned noe heller. trodde først det var noe feil med selve routeren, men har hatt 3 stykker av den med samme problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...