Gå til innhold

Hva er det denne Ingebrigtsen har gjort gale..?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Makten til Henriksen ligger i Brennas hender, om det skulle gavne henne er det bare å hinte at for 5 år siden ville hun egentlig ikke ligge med Henriksen.

 

All makt er hos kvinnene.

 

Som også politiet påpeker så elegant;

Vi kan sette i gang etterforskning uten initativ fra kvinnen. Men hvis fornærmede selv ikke mener at Ingebrigtsen har misbrukt sin stilling blir det veldig vanskelig å bevise at det har skjedd noe straffbart. Dessuten ligger forholdet flere år tilbake i tid, sier politimester Ole Bredrup Sæverud i Troms til TV 2.

Endret av norskgoy
  • Liker 2
Lenke til kommentar

http://www.nrk.no/ny...norge/1.9019517

– Visste ingenting før fredag

Tonje Brenna er samboer med Martin Henriksen, som var Ingebrigtsens største konkurrent til 1. plassen på Troms Arbeiderpartis stortingsliste før neste års valg.

Martin Henriksen avviser at han hadde kjennskap til saken før fredag.

– Jeg ble orientert om situasjonen like før den ble offentlig kjent fredag kveld, og har ikke visst om denne saken tidligere. Jeg er svært lei meg på vegne av de involverte, og håper de får hjelp og støtte, sier Henriksen.

 

Det er opplagt ikke sant. Raymond Johansens redegjørelse igår var løgnaktig.

Karita Bekkemellem støtter Ingebrigtsen (hun ble selv vraket i sin tid)

"Ap-politikeren Vibeke Ek i Tromsø mener noen åpenbart har villet skade Roger Ingebrigsten."

Endret av Rosario
Lenke til kommentar

Aha, nå skjønner jeg det! Hvorfor la han seg paddeflat og trakk seg fra alle verv og nominasjoner? Fremstår som en angrende storsynder for en synd som nærmest ikke er noe å snakke om. Hvorfor?

 

1. Det ligger noe mer alvorlig i saken som enda ikke er kommet frem. Eller ....

 

2. Roger er en politisk ringrev som har kalkulert med at navnet på blåseren vil komme frem, og folk vil legge sammen to og to når de skjønner at hun står på plassen bak ham, og må ha hans plass for å komme på tinget.

 

Jeg tror jeg vet hvem som kommer seirende ut av denne saken.

Lenke til kommentar

Det er besynderlig at en noe som skjedde i 2004 plutselig kommer for en dag nettopp nå.

 

Så lenge det var frivillig for begge parter, synes jeg ikke at det er noe galt i dette. Om jenta gjorde det for å den politiske karrieren sin, så synes jeg fortsatt ikke at det er noe verre enn å ligge med en person for en kopp kaffe, eller penger, for eksempel. At partiledelsen i AP skal bestemme at hva to andre mennesker gjør på soverommet ikke er tillatt under visse forutsetninger, er i hvert fall ikke greit. Men nå tror jeg at den egentlige grunnen til fordømmelsen er at de ikke vil ha en skandale som kan skade valgkampen deres.

 

Hvis vi skal ha en kultur der folk med høy status eller makt ikke kan ligge med andre mennesker som kan være ute etter å klatre på samfunnsstigen, så kan vi like gjerne først som sist innføre et kastesystem i stil med det gamle indiske.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette er ikke annet enn kynisk spill av verste sort. Dama velger å stå fram med dette åtte år etter hendelsen fant sted, selv om hun angivelig verken ønsker å anmelde tilfellet eller forfølge saken. Og hvilket tidspunkt skjer dette på? Jo, noen få dager før et nominasjonsmøte, et nominasjonsmøte der hun nå vil kunne rykke opp til en sikker stortingsplass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...