Gå til innhold

FarCry 3 tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må si meg ganske uenig siden jeg syns dette er mye bedre enn Far Cry 2!

 

Far Cry 2 hadde i hvertfall originale omgivelser. Afrika var mer spennende enn den klassiske "tropiske øya".

 

Ble mer imponert av grafikken i FC2 i dets tid, og husker det kjørte bedre.

 

Ellers er det jo veldig likt, med det samme repeterende gameplayet. Fiender som spawner over alt hele tiden osv...

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan man fikser micro-stuttering? Har 60fps, prøvd alt mulig av andre innstillinger. Prøvde også å ta adaptive på Vsync men funket ikke det heller. Burde komme en fiks om dette er noe mange har problemer med, men vi vet Ubisoft. Bruker evig lang tid på en liten patch. Heldigvis er MP delen mye bedre etter patchen i dag, det var en lettelse. Men frustrende å spille med den små hakkingen hele tiden.

Lenke til kommentar

Hvor mange bufferframes kjører du med da? Husker ikke hva det heter i menyen til Far Cry men mener det gikk fra 0-5. Mulig det kan være noe relatert til dette. Prøv gjerne 0, 3 eller 5.

Skjønte det slik at 3 frames = trippel buffering som jo er relativt vanlig å bruke, og bruker derfor det selv.

 

Ikke at jeg har kompetanse nok til å kunne gi deg et kompetent svar, men ville i hvert fall ha testet litt forskjellig der, om du mener du får hakking med høy FPS.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Enig i at det er noen UI issues ja. Når man for eks trykker Esc for ny info ang steder/våpen/dyr etc, er det slik at man må trykke seg ut av alle menybildene helt til du kommer til hovedsiden før man kommer seg ut i spillet igjen? Og hvorfor må man dobbelklikke på enkelte ting i menyene mens andre ting trenger bare enkelt klikk? Forvirrende. Virker som at det hele er porta over ifra konsoll men Far Cry serien har vel alltid vært utviklet på PC platformen så det hele er litt merkverdig.

 

Får håpe ting patcher seg til på sikt.

Lenke til kommentar

Når har de tenkt å fikse slik at hides fra dyr stacker i inventory? Meget irriterende at inventory fyller seg opp så fort, når de ikke stacker. Det samme gjelder andre items.

Det skal være sånn, ting tar jo ikke mindre plass selv om det er mer av samme sak.

Endret av Dofty
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det skal være sånn, ting tar jo ikke mindre plass selv om det er mer av samme sak.

 

Ser du hva du skriver selv? Har du 10 hides av samme dyr som ligger i 1 stack, så har du spart 9 slots i inventory. Ergo, du får mer plass i inventory til andre ting. selvfølgelig skal det ikke være sånn at hver hides av samme dyr bruker

Endret av TrueQ
Lenke til kommentar

Så du hva jeg skrev? Har man 10 hides av samme dyr, så tar det 10 slots. Det er jo akkurat som på ekte, med mindre du har en magisk sekk som får uhorvelige mengder av like ting til å være like plasskrevende som èn ting.

 

Det er jo ikke en bug, for hvis det ikke var hensikten å ha det sånn hadde det vært en vektbegrensning på ting du har med deg. Jeg syns det hadde vært veldig ubalansert å latt oss bære med oss uendelige mengder med saker og ting i hvert fall.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...