Lasse ron Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Tipser dere pizzabudet? I så fall- hvor mye? Hvis dere normalt ikke tipser, hva skal til for at dere gjør det likevel?
CasterAnd Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Tipser sjeldent pizzabud. Vet ikke hva som skal til for at jeg noen sinne vil gjør det.. Ville i så fall vært hvis han gjorde en fantastisk og kjapp opptreden med pizzaen så lenge pizzaen var hel til slutt. PizzaDance?
nomore Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Tipser ikke. Kan til nød runde oppover eller legge noen kroner igjen, men det er mest for å slippe mynter.
Hotel Papa Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Som eks-pizzabud, så kan jeg si at det varierer veldig. Ihvertfall i det området jeg leverte mat. Noen vakter kunne du sitte igjen med 500kr ekstra, andre vakter 2kr. Veldig mange runder opp til nærmeste tier, både kontant og med kort. Andre skal ha igjen på krona. Jeg kommer nok til å tipse pizzabud, hvis jeg skulle finne på å bestille pizza hjem på døra.
untouch4ble Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Hvis jeg visste at pizza'n hadde vært god på forhånd hadde jeg nok tipsa.
kjetilkl Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Jeg skjønner ikke helt hvorfor man skal tipse pizzabudet, og har egentlig reagert vedlig negativt når de begynte å "be om tips" (dvs tast inn beløp på kortterminalen) De leverer da en tjeneste du allerede har betalt for, det blir jo på en måte det samme som å gi rørleggeren eller elektrikeren tips? Det er jo vanligvis ikke slik at pizzabudet gir, eller i det hele tatt kan gi så mye bedre service enn å ringe på, , gi deg pizzaen, og ta betalt. 2
nomore Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 Større pizzakjeder roter sammen ferdiglagde ingredienser etter en fast meny, etter å ha tatt i mot min bestilling pr telefon. De skjærer så opp pizzaen, putter den i en eske, forflytte esken til bilen og deretter leverer pizzaen til oppgitt adresse. Hva skal eg tipse for? Gratulerer, dere klarte å smelte sammen fire ferdiglagde ingredienser, skjære den opp i åtte ulikt store biter og trykke på ei forbanna ringeklokke? Lønna deres får dere krangle om selv med arbeidsgiver. 3
Hotel Papa Skrevet 19. november 2012 Skrevet 19. november 2012 (endret) Lønnen er forsåvidt ikke så dårlig. Bedre betalt der jeg jobbet, enn i kassa på Rimi. At sjåførene "ber om tips" er ikke deres feil. Jeg vil tro det er det betalingssystemet de bruker i restauranten som de også bruker på leveringer. Tipsen jeg fikk utgjorde uansett en så liten del av lønnen, så jeg kunne klart meg uten. Men klart det var digg å få en hundrelapp eller to ekstra Endret 19. november 2012 av Hotel Papa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå