Gå til innhold

LG Nexus 4 - Fornøyd eller skuffet?


Mixy

Anbefalte innlegg

For de som lurer har Elkjøp og Lefdal 30 dagers åpent kjøp. Dvs at dere kan få igjen penger siden de og deres konkurrenter har gått ned i pris. Siden de er kjøpt uten abonnement så gjelder dette så vidt jeg vet for deres ordre også.

Info:

Elkjøp - http://www.elkjop.no/cms/s-mBGsGQVpybAAAAEuTkx0zw_D/vare-kundegarantier

Lefdal - http://www.lefdal.com/cms/s-8FKsGQVtpIIAAAExyRYtwwno/vare-kundegarantier

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En nok tomt iht tilbudet (da pleier tingene ligge ut på tilbudssiden, mens selve produktsiden er borte). Er borte fra tilbudssiden også nå. Finurlig!

 

FIkk ikke selv slått kloa i en til tilbudspris, så da får jeg bare smøre meg med tålmodighet :)

 

Edit: Ligger ute på tilbudssidene nå, men står at den ikke er tilgjengelig = aka utsolgt til tilbudspris utifra tidligere erfaringer.

Endret av hsds
Lenke til kommentar

Takk for tipset Turbo - gjorde dette istedenfor å gjøre slik han ovenfor gjorde - å bestille ifra Lefdal og avbestille på elkjøp som var min første tanke, i mailen presiserte jeg at kunder hos dem har gjort det før og siterte til diskusjon.no at jeg ble tipset om det her, så får vi se hva dem sier til mandag. Men burde jo være enklere for både dem og meg da jeg slipper å ha 2 bestillinger, den ene må slettes etc. :)

 

Har du hørt noe fra elkjøp om dette går igjennom?

Lenke til kommentar

Jeg bestilte fra USA på minuttet telefonen ble lagt ut, men har ikke hatt noen fremgang på min ordre. Etter flere telefoner til Google Play Support er det klart at den ligger i en ordre-kø, hvor de ikke kan si noe om HVOR i køen den ligger. Det kan altså ta opp til 3 uker før jeg får den...i USA. Planen min var at kona skulle ta den med seg når hun reiser fra USA på søndag, men siden den ikke er sendt ennå er det ikke noen sjanse for at den kommer frem før Thanksgiving.

 

Vet ikke hva det betyr for leveringen til Norge - antakelig ikke no. Google vil nok spre telefonen så godt geografisk som de kan, og Norge er nok ikke store volumet i den store sammenhengen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...