Jump to content

NoviKaNa

Medlemmer
 • Content Count

  1164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 :)

About NoviKaNa

 • Birthday 12/13/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, den originale er noe mer enn en film. Men jeg tok den av etterhvert, siden fingeren ikke glir like bra på den. Liker den nye oppdateringen. Bedre flytt når man scroller i apper og nettsider.
 2. Enig der, tror det er positivt i det lange løp. Er nok vanskelig for Apple og Samsung-dominerte USA og egentlig forstå hvor godt Huawei står i resten av verden. De er også veldig gode på rimelige telefoner, noe som vi ser både Apple og Google Pixel fokusere på nå. Selv bor jeg i USA, så min neste telefon blir nok ikke en Huawei. Selv om kamerat i P30 er svært fristende...
 3. Tipper de fokuserer på en midlertidig løsning med bruk av åpen Android, og håpe at det "blåser over". Men samtidig så er jo dette et videre initiativ for Huawei og andre kinesiske aktører til å gjøre enda mer selv - og vil skape en boost for kinesiske leverandører og Huawei selv. Kan ikke se for meg at dette er positivt for de amerikanske aktørene som rammes i det lange løp.
 4. Andre som sliter med at mikrofonen slutter fungere, og trenger restarte telefonen for å få den igang igjen? Visstnok flere som sliter med det på både denne og P20. Ganske horribelt, og man vet jo ikke at det er et problem før man har en telefonsamtale med noen på andre siden som ikke hører hva man sier.
 5. Vi kan kanskje ikke regne med flere oppdateringer til Mate 10, foruten sikkerhetsoppdateringer? Interessant med dagens telefoner som hardware-messig henger med og er lite forskjellige fra de nye, mens software fort er det som skiller.
 6. Noen som vet om det er mulig å "låse opp" andre LTE-kanaler på denne? Flytter til USA, og tror det fort kan bli dårlig dekning slik det er nå.
 7. Hah, der har de endret beskrivelse, gitt! Det sto 'SUV-aktig' der tidligere.
 8. Hva betyr det i praksis? at alle apper må laste inn alle data på nytt?
 9. "SUV-aktig"? Nå trekker vi vel SUV-stempelet litt vel langt her. Det der er en sedan. Å løfte rompa 15 cm gjør det ikke til en SUV, vel?
 10. Flere som merker dårligere batteri med EMUI9?
 11. Skifte glass....? Hadde du dekselet på når det knustes?
 12. Det er nok en Google Home-innstilling, vil jeg tro. Sjekk Home-appen.
 13. Kommer her også nå! Telia, rett fra 157. EDIT: Gjør dere factory reset også?
×
×
 • Create New...