Gå til innhold

GTA V til våren


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det slo meg egentlig nå, GTA 5 trailern som kom ut ga jo et kraftig hint om at spillet skulle komme ut 24 mai, men dette er et år siden og alle trodde det var 24 mai 2012, men trailern avslører bare datoen, ikke året

 

Så kanskje GTA V blir sluppet 24 mai 2013? :hmm:

 

article_top_1.jpg

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

jeg er så lei av folk som ikke kan nyte et spill selv om det er på en annen plattform enn det de er vant til.dette blir nok det første spillet jeg forhåndsbestiller noensinne.

 

Hva med de som ikke er så flinke på konsoller eller omvendt? Eller de som har brukt mange penger på en PC og ikke har råd til/lyst til å spille på en konsoll?

Lenke til kommentar

Det slo meg egentlig nå, GTA 5 trailern som kom ut ga jo et kraftig hint om at spillet skulle komme ut 24 mai, men dette er et år siden og alle trodde det var 24 mai 2012, men trailern avslører bare datoen, ikke åretSå kanskje GTA V blir sluppet 24 mai 2013? :hmm:article_top_1.jpg

 

Har ikke lagt merke til det før nå faktisk, men jeg må si meg enig, virker litt for tilfeldig med "for sale" og 2405. Og når det nå viser seg at det kommer iløpet av våren virker det veldig sannsynlig.

Lenke til kommentar

Har ikke lagt merke til det før nå faktisk, men jeg må si meg enig, virker litt for tilfeldig med "for sale" og 2405. Og når det nå viser seg at det kommer iløpet av våren virker det veldig sannsynlig.

 

Det ble sagt en del om dette i spillmediene for et år siden. Men siden ingen hørte noe om releasedatoer de neste månedene, og ingen annen liv fra Rockstar tror jeg de fleste tenkte at det var fake/tilfeldighet og lot det gå i glemmeboksen. Dog tenkte man kanskje ikke på at det var 2013 istedenfor 2012.. svaret får vi kanskje allerede nesten måned :)

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

GTA IV Hadde jo en ganske dårlig port, og den er framdeles ikke særlig bra etter en del patching.

Håper GTA V sin PC versjon (hvis det i det helle tatt kommer en) blir bedre en GTA IV sin.

 

Skjønner ikke hvordan noen klarer å vente til PC-versjonen av dette spillet, jeg kjøpte meg en PS3 på releasedagen til GTA IV av den grunn at jeg MÅTTE få spilt det spillet den dagen, ellers hadde jeg blitt gal..

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Rockstar har laget noen av mine favorittspill noensinne. Red Dead Redemption har seilt opp til å bli nok en klassiker for min del, og er også det første spillet jeg noensinne har fått 100 % "completion" på. GTA III gjorde en hver prepubertal guttunge våt i munnviken, mens GTA San Andreas også var en fryd for et up-and-coming hiphop-hode som meg. Kanskje mitt favorittspill i serien. GTA San Andreas er også et av de få lange spillene jeg har rundet mer enn én gang.

 

Nei, GTA V skal bli herlig. Jeg er av natur skeptisk til det meste i starten, spesielt når jeg ikke vet noe særlig om det nevnte. Men ikke når det kommer til Rockstars verk. Rockstar gir meg alltid de ubeskrivelige vibbene. Den gode stemningen og friheten. Atmosfære, gameplay og historie. Generell finpuss, skrubb og kvalitet. Det er beskrivende ord.

 

Dette er dog min mening.

 

Gleder meg til neste i serien! Jeg er sikker på at jeg vil elske det! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette angår vel egentlig ikke saken men, hvorfor skriver dere egentlig noen artikler på nynorsk?

 

Hver artikkelforfatter får lov til å bruke hvilken av de to offisielle norske målformene de ønsker her på Gamer.no. Vi setter selv pris på at noen av våre skribenter foretrekker nynorsk, og er stolte over å kunne tilby artikler på bokmål og nynorsk.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...