Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Ja. Det ville faktisk simulert eierforholdet til jobb/hus enda bedre enn tidligere. (fremdeles ikke godt nok ettersom det ville fremdeles ville være random hvem som kjører hvor). Så slipper du alle idiotitilfellene der 1000 biler presser seg inn på en dead end fordi de fremdeles er satt opp til å kjøre mot den ene fabrikken som ikke har ledige jobber lengre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syntes trafikken fløt en del bedre, men det gjør dessverre lite med kø som kommer inn til byen på motorveien hvor det ikke finnes alternative ruter.

 

kanskje det er fordi du forsetter på et "gammelt" game? Hvor trafikken alerede er så fucked (med mangel på bedre ord)? Ikke veit jeg, men kan være noe med det kanskje?

 

Valgte Dead Space 3. Har ikke spillt de to første :p

 

Spillte 2'ern i 1 time før jeg slettet det. Tror jeg har blitt for gammel for slike skummle spill :s

Lenke til kommentar

Jeg har vel igrunnen fått det til å fungere med både local og export. Hvis du trykker på flyplasslinken på venstre side og går til regional view så kan du se lastebilene med ressurser som kjører til å fra flyplassen. Da vil se om det fungerer. Hvis du har penger på bok kan du sette til import i handelssenter av den ressursen du vil bidra med så går det fortere...

Bruk de lokalt.

 

Da prøver jeg det. Takker for tips.

 

Skal også sies at det blei litt mer fart på sakene da jeg satte opp en Trade Port i tillegg. Ser fler biler på vei ut av byen mot flyplassen nå enn tidligere.

Lenke til kommentar

Har nå to byer i regionen min.

 

En på ca 45.000 innbyggere sin livnærer seg på Ore og Kull. Den andre er en Casinoby med et par turistattraksjoner og en lokal flyplass. Innbyggere stagnerer på 50.000.

 

Jeg har virkelige problemer med å øke density noen steder - har mest lyst til å rive hele boligfeltet og starte på nytt med blanke ark, men er livredd for at hele byen skal kollapse..

Lenke til kommentar

Nå som spillet har vært ute en stund må jeg spørre - er det siste SimCity-spillet bedre enn det forrige?

 

Ja, definitivt. Hvis de får fikset diverse problemer, så kommer dette til å bli det desidert beste city simulation spillet noen sinne. Spørsmålet er selvfølgelig om du gidder å bruke penger på det, fordi du må ikke glemme at det er EA ;) Og EA er dyre. Spillet i seg selv får du vel for 400-500kr (dette er selvfølgelig ikke deluxe edition), og vil du ha DLCs når de kommer etter hvert blir det nok noen hundrelapper for hver av dem også. Spillet er ikke komplett, så jeg ser for meg at det kommer en del utvidelsespakker på samme måte som med Sims 2 og 3.

Lenke til kommentar

Æsj, jeg har vært tålmodig med dette spillet og tenkt at de skulle rette bugs snart. Logget inn i dag igjen og prøvde etter patchen, men to bugs i to forskjellige byer gjorde det ikke mulig å spille. Søppelbilene hentet ikke inn søppel, og trade depotene hentet ikke inn råolje til kraftanlegget. Ikke noe trafikk på veiene...

 

Jeg legger herved spillet på hylla, og tar det ikke frem igjen før til sommeren! Anbefaler alle som ikke har kjøpt til å vente minst en måned på bugfix!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...