Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det mulig å lage rundkjøringer? Hvis ikke burde det komme i en utvidelse. Kjipt å måtte ha lyskryss over alt når rundkjøringer er ti ganger mer effektivt.

 

Rundkjøringer burde vært med. Syntes de har bommet på simuleringen av trafikken. En by med 20 000 innbygere har ikke trafikkorker.

Lenke til kommentar

Jeg ga opp å spille sent i går kveld. jeg hadde håpet det skulle gå bedre i dag, men det første som møter meg er "SIMCITY-SERVEREN ER OPPTATT" Neste forsøk på å bli med: 18.00. Da blir det en kopp kaffe, så får vi se, men dette spillet setter tålmodigheten på prøve.

Lenke til kommentar
Jeg synes spillet hitill er råflott, men tror jeg kan bli lei såfremt det ikke finnes en måte å "vinne" måle seg mot de man spiller med. Jeg er veldig konkurransedrevet, så det hadde vært gøy med objectives av noe slag.

Finnes leaderboards for en del ting dersom du ikke spiller Sandbox modus.

Lenke til kommentar

Jeg logger meg rett på Europe West 1 hver gang nå.

 

Jeg prøvde å logge meg på der hvor jeg har et par smy byer, det lille jeg fikk gjort i gårm og de er på Europa vest 2, har 8 minutter å vente så kanskje jeg kommer inn da, hvis ikke starter jeg fra scratch på en annen server, hvorsomhelst, bare jeg kan logge inn å spille :) Så får vi se hvor godt selve spillet er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...