Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Politianmelde farmasaut?


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Hei. Hadde en meget dårlig opplevelse på apoteket idag.

Jeg er kronisk smertepasient og går på sterke smertestillende medisiner flere dager i uken.

 

Jeg skulle idag hente ut en A-resept på oxynorm og oxycontin.

 

På resepten sto det ca slik:

 

ENPAC 28x oxynorm 10mg

ENPAC 28x oxycontin 10mg

 

Para: 2

 

Først oppsøkte jeg et apotek med resepten. De sa de ikke hadde oxynorm men bare oxycontin. Jeg løste derfor ut den ene delen av resepten med andre ord. Å fikk med meg en pakke oxycontin 10mg. Å tok resepten med meg videre. De hadde skrevet på hva som var tatt ut.

 

Neste apotek jeg var hos for å skaffe oxynorm, sa at jeg skulle ha to pakker av hver av den (oxycontin og oxynorm). Å ikke en (slik som det første hadde skrevet ut, en pakke av oxycontin). Så da fikk jeg to pakker oxynorm der. Å jeg ble fortalt at jeg måtte gå tilbake til det andre apoteket å få en til pakke med oxycontin eller et annet apotek.

 

For para betydde antall på latinsk i følge farmasauten der.

 

Jeg oppsøkte da et tredje apotek. Da hadde jeg hentet ut 1 pakke oxycontin og 2 oxynorm. I følge apotek 2 skulle jeg nå ha 1 pakke oxycontin igjen. Hadde ikkke hvert her på dette apoteket før.

 

Forklarte situasjonen. De visste heller hva para betydde så de kontaktet legen. Det viste seg at jeg bare skulle ha en pakke av hver og at para betydde noe helt annet. Det var vertfall det farmasauten på dette apoteket sa etter å ha snakket med legen. Greit nok, apotek 2. Hadde tydeligvis skrevet ut en for mye mulignes. Men dette var ikke noe problem for legen.

 

Det jeg reagerte på var at det siste apoteket bare tok resepten min og sa at de måtte beholde den? Hvorfor det spurte jeg. Nei det var fordi den var tom. Men de hadde ikke ekspidert den slik de andre apotene gjorde. Har de hjemmel til å gjøre dette? Kan de bare ta en resept ifra meg? Jeg skulle aldri gått inn der. Følte meg skikkelig dårlig behandlet og vurderer å annmelde farmasauten.

 

Hva synes dere? Anonym poster: 28b989e984a4f603f982a258fe1e0f5c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...