Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Med så lav som kursen er nå sparer man på å kjøpe det meste i London. Men sånn ellers da, hvor skal folk på ferie i sommer? Tar en for laget å endrer samtaleemnet.

Blir vel tilbrakt for det meste i seilbåt vil jeg tro. Ellers må jeg vel ta en tur til Kragerø også.

Snakk om Roskildetur også.

 

Og hva med deg AnewZ? Blir det tur til det store utland?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du kjøpe Prada veske anbefaler jeg å ta buss/tog (eller hva det nå var som gikk ut der) til Bicester Village som ligger ca en time utenfor London når du skal der. :)

Der har de laget en westernby med eksklusive butikker som Prada, Dolce & Gabbana, Gucci osv. Er tilbud der også!

Tusen takk for tips, Lami! Skal absolutt dra dit da :-)

Lenke til kommentar

Blir vel tilbrakt for det meste i seilbåt vil jeg tro. Ellers må jeg vel ta en tur til Kragerø også.

Snakk om Roskildetur også.

 

Og hva med deg AnewZ? Blir det tur til det store utland?

 

Skal en tur til Barcelona, så blir det vel en helgetur til London+Milan/Praha/Brugge/Amsterdam - litt usikker på hvilken by den andre blir. Samt muligens en tur til Afrika/Asia et sted for å slikke litt sol.

 

Hvor skal det seiles da?

Lenke til kommentar

Skal en tur til Barcelona, så blir det vel en helgetur til London+Milan/Praha/Brugge/Amsterdam - litt usikker på hvilken by den andre blir. Samt muligens en tur til Afrika/Asia et sted for å slikke litt sol.

 

Hvor skal det seiles da?

Det høres ikke så galt ut det der.

Skal en tur til Berlin selv etter påske, prøver også å få til en fotballtur til Roma før sesongen er omme.

 

I år blir det nok den norske og den svenskekysten som skal få kjørt seg.

I fjor hadde vi en 6 ukerstur blant øyene i Hellas.

Lenke til kommentar

Jeg tror jeg satser på å kjøpe en der egentlig. Det ville vært gull. Da skal jeg sende deg bilde!

Be henne om å sende deg bilde av vesken. Det er jo det minste hun kan gjøre det. Jeg hater å kjøpe vesker hvis jeg bare vet sånn halvveis hvordan den ser ut. Og det med å møte har jeg gjort en gang! ALDRI igjen! De forventer at du skal kjøpe - når varen ikke er som oppgitt i annonnsen. Nei. Sånn gidder jeg ikke. Jeg vil se bilder, og helst mange av de!

ThePurseForum er genialt! Noen av de der inne sitter jeg å stirrer slik på :O :O

Kjenner meg absolutt igjen der. Jenter/kvinner med fantastisk stil er så vakkert. Jeg er så ufattelig lei av disse toppbloggerene. Og Andrea Badendyck ja. Juicy på skolen også. Hun er nesten frontfiguren for harry mote dessverre, fordi hu virker som ei søt jente. Og jeg må kommentere de skoene hun kjøpte i Paris/London. Chanel mener jeg de var. GRISESTYGGE..

Ja, 13 er makimum for meg. Jeg har heldigvis ikke noe trashystil føler jeg selv, så syntes det går greit. Skoene blir bare brukt til fint. Konfirmasjoner (hvis jeg ikke tar på meg bunaden...), hvis jeg skal se ekstra fin ut en dag, ut på byen og ikke rølpe (ikke det at jeg gjør det egentlig..). Men skoene er for høye til daglig bruk. Jeg greier ikke mer enn 5-8 cm til vanlig.

Men jeg må innrømme at jeg har to par converse da. Rosa og sorte. Hahaha

Ja, send meg bilde er du snill!

 

Sant nok, irriterende nok bruker de alltid så ekstremt lang tid på å svare på mail. Hva med å ha mail på telefonen? Er spent på hvordan den ser ut. Skinnet er jo veldig varierende fra veske til veske.

 

Ja, jeg skulle gitt mye for å se mange av de garderobene i showcase-kategorien irl.. Spesielt PBC og hun japanske jenten med den ekstremt digre limited editon dior-vesker som jeg ikke husker hva heter atm. Jeg liker ikke Dior-vesker til vanlig, men akkurat samlingen hennes er helt fantastisk. Virkelig det jeg vil kalle for Haute Couture og eksklusivt til fingerspissene.

 

Andrea Badendyck sin stil irriterer meg også! Jeg tror hun egentlig bare er over gjennomsnittet opptatt av "status". Som hun selv svarte på en spm. runde: "Selvfølgelig bruker jeg Juicy-buksene mine på skolen. Det er jo ikke noe vits å bruke så mange penger på koseklær om jeg ikke kan bruke de på skolen" Hva med å la være å bruke en hel haug penger på koseklær i det hele tatt? Det er jo tross alt nettopp bare

koseklær.

Åh, de der fæle som lignet på TOMS knock off? Æsj, de var utrolig tragiske ja.... Samme med de armbåndene fra Hermes som hun hele tiden blogger om. Hun har omsider hengt seg på Herve Leger også ser jeg...

Jaja, hun er i det minste ikke like tragisk som de fra blogg.no som kommer ifra Nord Norge.

Litt sladder om AB:

 

 

Visste du at hun er fra Holmlia, men ljuger om at hun har bodd på Nordstrand hele livet? Det forklarer iaf brunfargen hennes og hvorfor hun er så opptatt av å vise seg... Hun er visstnok ikke så særlig hyggelig heller har jeg hørt.

 

 

Jeg har ekstremt mange fritimer på skolen skjønner du, ellers hadde jeg aldri lest en eneste blogg.

 

Ja, slike sko kan bare brukes i enkelte anledninger. Dessverre er det mye morsommere å kjøpe pensko enn hverdagsko. Av samme grunn telte jeg i underkant av 30 kjoler her om dagen selv om jeg for det meste bruker kjoler om sommeren og i selskap. Jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg får en "skikkelig" jobb der jeg kan bruke stiletter som innesko hver dag!

 

Null Converse her altså, men jeg bestilte nettopp et par Free run 3+ i grå og rosa, så jeg skal vel egentlig være litt stille jeg også :ninja:

 

Men jeg troor de fleste her synes det blir litt for mye av dette jentesnakket nå, så jeg sender deg en PM så vi kan fjase videre om totalt uinteressante ting jeg ;)

Lenke til kommentar

 

Tusen takk for tips, Lami! Skal absolutt dra dit da :-)

 

Bare hyggelig! :)

 

 

Synes det var interessant lesing dette her jeg. Liten avkobling av det som vaneligvis skrives her.

 

285455-7-1361998002961.jpg

 

Visstnok ikke særlig hyggelig, irriterende stil, kjøpte stygge dior-sko, løgner og fake brunfarge.

 

2/10 - Would not bang.

 

Hun er ikke akkurat stygg heller.

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...