Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Hovedkortet er gått istykker på ny pc?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har en datamaskin som jeg bygde for noen uker siden, og som har fungert bra helt til nå. Maskinen har aldri falt eller fått noen dunk eller noe som kan skade komponentene.

 

Jeg skulle skru av min stasjonære pc her om dagen, da det tok veldig lang tid før noe skjedde selv uten noen oppdatering. Jeg mistet en vekt i gulvet som gjorde at den slo seg av og på med en gang, men er litt rart hvis dette har noe med det å gjøre siden pcen står ope på pulten, mens vekten datt rett ned på gulvet. Da den skrudde seg på var det ikke noe signal å få på noen av monitorene. Har prøvd flere monitorer, en om gangen. Når jeg ser gjennom input-lista på den ene monitoren, står det at pc'en min er på og kobla til, men når jeg velger å bytte til den inputen, står det "no signal" på skjermen

.

Jeg har prøvd å dra ut og inn strømforsyning og hdmikabler fra monitorene og datamaskinen. Jeg har prøvd å bytta hdmi-kabel, og testet at kablene fungerer på andre konsoller. Jeg har tatt skjermkortet inn og ut, prøvd å koble monitorene til hovedkortet da skjermkortet var ute av datamaskinen. Jeg ser at skjermkortet virker, fordi viftene til skjermkortet spinner. Jeg har koblet powersuply ledningene av og på hovedkortet. Jeg har tatt ramene inn og ut og skjekket at de sitter godt. Har prøvd så godt som ALT.

 

Mine Specs er:

HK: MSI Z77A-g43

CPU: INTEL Core i5-2400/ 3.1GHz

Ram: CORSAIR Simm DDR3 PC1600 8GB CL9

PSU: COOLERMASTER GX 750W 80Plus

GPU: GIGABYTE Gigabyte Radeon HD 7950 3GB GDDR5 PCI-E 3.0

CPU-Kjøler: NZXT Havik 140

Kabinett: CM 430 Elite

HDD: Seagate Barracuda 2TB 7200 rpm.

OS: Windows 7 Ultimate 64-bit

 

ALLE drivere er oppdaterte.

 

Pcen er stort sett blitt brukt til generell surfing og WOW så den har ikke fått så mye motstand. Har aldri kjørt noen benchmarks med den heller.

Endret av Nissen1995
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...