Gå til innhold

Matiasen

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Matiasen sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Var det noen som måtte på fysisk intervju som fikk være med videre?
  2. Får man noen mulighet til å fortelle hva man har gjort tidligere når man er på intervju?
  3. Hei, jeg ønsker å søke ny skolegang til neste år, og pråver å finne ut hvordan jeg kan få høyest mulig konkurransepoengsum. Jeg ser jeg kan få noe som heter realkompetansepoeng om jeg har Fysikk 1 og Fysikk 2. Fra fagskolen har jeg noen som heter "Physical science" med fagkode "00tm01f" (første året), og "00tm01n" (andre året) Er det noen som vet om dette er det somme som fysikk 1 og 2? Eller om det er mulig å få realkompetanse fra denne type fysikk? Takk for hjelpen.
  4. Hei. Har noen spørsmål i forbindelse med tyveri av bilen min. Da jeg kom hjem fra jobben en dag i juni i år, var bilen min sporløst forsvunnet. Politiet ble kontaktet med det samme. I og med at jeg fortsatt hadde begge nøklene til bilen ble det besluttet at bilen var stjelt og tatt med ut av landet samme dag. Politiet fikk innsyn i bomringer som kunne bekrefte dette. Saken ble henlangt samme dag, og forsikringsselskapet IF ble informert. Kundebehandlingen til IF var eksepsjonell, og jeg fikk raskt en form for takst på bilen. Tilbudet / taksten var i grunn sjenerøst, men rettferdig. Egenandel var på 6000kr som skulle trekkes fra totalsummen. Jeg godkjente tilbudet med det samme, og skulle overføre bilen til If gjennom statens vegvesen sine digitale løsninger. Det var her jeg jeg mistet støtten fra If. If brukte unormal lang tid på å godkjenne salgsmelding, og bilen ble defor aldri overført til If. Gjennom flere mailer og telefoner ble det forsøkt å informere if at jeg ventet på godkjenning, uten at det ble gjort noe med saken. Tre månder senere får jeg en telefon fra politiet hvor jeg får forklart at bilen var funnet, men i dårlig stand. Bilen hadde skader på begge sider i lakk/karosseri, og bremseklosser var helt borte. I og med at bremseklossene var helt borte hadde stålkonstruksjonen til bremsesystemet blitt brukt til å bremse direkte på skiven, og ført til at bremseskivene hadde fått store skader. If trakk sitt tilbud, og entret saken til “skade”. Bilene ble tatt inn på verksted å reparert, og jeg fikk samme egenandel på 6000kr. Bremsene fikset dem ikke, siden dette var slitedeler. Så i konklusjon sitter jeg nå igjen med nylakkert bil, 6000 kr i regninger og må bytte bremseskiver og klosser fra egen lomme. Er det noen som kanskje har erfaring med slike saker? Jeg kan se det litt fra If sin side, at dette kanskje er riktig måte å behandle slike saker på, men for meg gjekk det fra å være veldig tragisk at bilen var blitt stjålet, til at dette ordnet seg veldig raskt og enkelt, til en veldig dyr og tragisk affere. Er dette riktig av If? Hva tenker folk? Takk for svar og interesse
  5. Såpass, da ser det ut som man får en sjanse til å forklarer seg da? Følte du dette hadde noen negativ effekt for deg?
  6. Hei, jeg fant dette på PHS sine sider i forbindelse med egnethetsvurderingen: "Du evner å handle og opptre på en saklig måte, og ut fra høy etisk standard. I vurderingen av integritet inngår eventuelle opplysninger fra politiets systemer og registre." Hva menes med "politiets systemer og registre" her? Jeg har vært i noen avhør hvor jeg ikke tenkte spesielt over karakteren min, og jeg ble en gang også avhørt i politibilen når jeg var på byen, med promille. Er dette noen politiet noterer seg, og kan brukes for/mot? Er det mulig å se om det finnes noen merkander, eller få noe innsyn i "politiets systemer og registre" i det hele tatt?
  7. Noen som vet hvor mange som ryker på egnethetsvurdering? Føler jeg har hørt 30%, men finner ikke noen nå.
  8. Og dem hadde spart seg for veldig mange support meldinger også
  9. Hvorfor kan ikke bare phs sende ut melding til alle som kommer videre også.. Er jo tortur
  10. Jeg har 4,5 og har ikke fått verken innkalling eller avslag. Vet ikke om det betyr at jeg ikke får plass eller om det er feil. Typisk at dem skal sende dette ut rett før helg, sånn det ikke er mulig å få tak i noen..
  11. Noen som har fått avslag enda? Jeg har ikke fått noen Mail eller SMS enda
  12. Hvor har du lest om dette? Jeg søker med «individuell vurdering» og lurer litt på dette vs realkompetanse.
  13. Ingen dømmer deg på grunnlag av ditt utseende.
×
×
  • Opprett ny...