Gå til innhold

Forhåndsbestilling av Wii U


Are fra Moss

Anbefalte innlegg

Oppdatert innlegg:

 

Priser på Basic Pack: http://www.prisjakt.no/product.php?p=913552

Priser på Premium Pack: http://www.prisjakt.no/product.php?p=1410441

 

Billigst nå:

 

Opprinnelig innlegg:

 

Er det noen norske butikker som har åpnet for forhåndsbestilling av Wii U og som har justert prisene i forhold til innkjøpspris?

 

Prisene som florerer i norske nettbutikker nå, 4000-4500 kroner, har ingen røtter utenfor en oppdiktet verden. Engelske nettbutikker tar GBP 250-260 (2300-2400 kroner) for basismodellen med 20% salgsskatt, som med dagens kurs blir 2400-2500 kroner med mva., derfor er 2500-2800 kroner i Norge mer virkelighetsnært.

 

http://www.amazon.co.../dp/B004Y59P3A/

http://www.game.co.u...-console-186639

http://www.gamestati...-console-186639

http://www.play.com/...ingDetails.html

Endret av BornInNorway81
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

CDON har nedjustert prisene kraftig, men er fortsatt 500-600 kroner dyrere enn engelske nettbutikker, fratrukket engelsk salgsskatt, og tillagt mva.:

 

Nintendo Wii U Basic

2999,-

http://cdon.no/spill..._basic-14354045

 

Nintendo Wii U Premium (Hardware)

3499,-

http://cdon.no/spill...remium-21353258

 

Hvorfor i all verden er modellene merket med henholdsvis "-33%" og "-22%", som om prisen er såpass mye lavere enn anbefalt utsalgspris? De gjorde dette med 3DS også, etter at Nintendo senket forhandlerprisene, slik at det for kunder så ut som om CDON var generøse og hadde senket prisene med 800 kroner! Prøver de bevisst å lure kunder?

Endret av BornInNorway81
Lenke til kommentar

Vet ikke om det er bevisst eller ubevisst, men lureri er det.

 

De prisene der kan jeg tenke er absolutt makspris. Akkurat som et spill til 599 kroner. Satser på at Elkjøp og en del billige nettbutikker legger seg ned mot 2500 for basic og 3000 for premium.

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Er det egentlig noen som i det hele tatt vurderer Basic? For 400-500 kroner ekstra får du NintendoLand, stand for Wii U, stand og charger for gamepaden, rabatter på Nintendo Network og ikke minst 4 ganger så mye lagringsplass.

 

*Stand er vel ikke noe nødvendig, klarer å ligge fint.

 

*Nintendoland er vel ikke det mest attraktive spillet, og ble jo sagt at det ikke er online på de spilla, så er veldig fokusert på at man må sitte med split screen sammen med andre i stua for å ha det gøy med det.

 

*Mye lagringsplass trenger man bare hvis man laster ned veldig mye fra shoppen, ikke så nødvendig hvis man har mye retro fra før/eller ikke intressert, og ikke er kjempeintressert i andre småspill. Man kan også kjøpe billig ekstern lagringsplass som nintendo sa selv, derfor de ikke kommer med mer enn det de gjør. Men må nevne igjen, skal mye til for å bruke de 8gb fort hvis man bare laster ned DLC til noen AAA spill og laster ned et par småspill.. Hvis man må kjøpe en ekstern usb lagring til 50-100kr om 1-2 års tid, så er ikke akkurat det krise.

 

*Rabattene er nok ikke noe kjempehurra, spesielt hvis man har planer om å holde seg for det meste til AAA spilla.

 

*Charger for gamepaden er vel ikke verdt 4-500kr.

 

Klarer å se at man får mye for den ekstra 500 lappen, men vil nok være mange som vurderer. Frista selv til å gå for en basic og heller kjøpe et ekstra AAA spill.

Endret av Mwotm
Lenke til kommentar

Synes det at den er sort spiller mye inn også jeg, når den er sort så vil skjermen virke mer kontraststerk og ikke minst større en om den er hvit.

 

Slik tenker jeg også. Derfor kjøpte jeg ikke Samsung PDP-TV i vår, på grunn av grå ramme, det ble Panasonic 50G30. Derfor kjøpte jeg ikke blå 3DS, men sort.

Endret av BornInNorway81
Lenke til kommentar

Ville ventet. Game i Oslo sa 4000 for Basic og 500 mer for premium

 

Ha. Ha. Ha. Ha. Ha.

 

Priser i England:

http://www.eurogamer...wheres-cheapest

 

Nedenfor finner du de rimeligste prisene på alle tre pakkene i England nå, og prisene fratrukket engelsk salgsskatt og tillagt norsk merverdiavgift, som norske butikker bør kunne sammenlignes med:

Lenke til kommentar

Vet ikke hvordan du har regnet men en må legge til 23% i summen og ca 150kr i gebyr som posten skal ha.

 

25% og 250 i gebyr (varen overstiger 1000kr). Frakt er heller ikke tatt med i beregningen

 

Ikke sant, det lønner seg ikke å importere med andre ord. Tror det er endel som ikke vet bedre som får endel dyre overraskelser :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...