Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stod og pusset tenner da jeg hørte et smell. Mobiltelefonen falt ut av lommen og rett i gulvet. Baderomsflisene kom heldigvis uskadet fra det, men mobilen traff et noe uheldig sted og har bøyd kanten slik at det er umulig å sette på plass SIM-skuffen. Den var på plass når jeg mistet telefonen, men aldri igjen. Mobilen fungerer for øvrig fortsatt uten problemer, men ville dere gjort noe med den om dere var i mine sko? Eventuelt hva? (Nå hadde det vært flott med avtakbart deksel, selv om jeg aldri har kjøpt det som argument).

 

Er bare å bytte bakdeksel?

 

finnes en video hvordan du demontere hele mobilen bit for bit, har fått ny skjerm som jeg skal bytte da jeg har 100 småriper i skjemen:)

http://www.youtube.com/watch?v=cKd8tCAH-eY

 

 

Oppdatering:

Da har jeg byttet skjerm er egentlig en veldig enkel jobb men rotet litt med plassering av innebygd høytaler når jeg skulle sette den sammen igjen, det eneste du trenger å gjøre for å bytte dekselet er å skru ut 2 skruer torx t4 å ta ut simskuffen, har du bakdeksel og torx tar jobben max 5 min vist du kjøper bakdeksel som har alt fra før av da

Endret av Danda
Lenke til kommentar

Noen som vet om det går an å slå av opplesing av SMS mens man er tilkoblet med blåtann? Irriterende når jeg har den tilkoblet i bilen, er overhodet ikke interessert i å få lest opp SMS på engelsk.. :S Hvis jeg ikke svarer "Read" eller "Ignore" gjentar hun at jeg har fått SMS fra den og den personen 3 ganger før det blir tyst! :realmad:

Lenke til kommentar

Noen som har lagt merke til denne nettverksbugen folk snakker om i andre forum?

Ser ut som om "firmware 1308" skaper problemer på AT&T-mobiler.

 

Hvilken firmware er den nyeste nå i Norge?

 

http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Warning-do-not-update-your-Nokia-920-on-AT-amp-T-to-the-new/td-p/1823072

 

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/221099-phone-loses-connection-when-dormant-please-help.html

 

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/203675-turn-off-4g-lte-t-lumia-920-a.html

 

Selv har jeg levert min inn på reparasjon to ganger, og venter nå på ny telefon. Det skjedde ingenting når folk ringte til meg. Som oftest når jeg var på 2G. Ser i andre forum at folk har deaktivert 4G LTE via Field Test Menu (##3282#), men denne er nå blitt deaktivert på siste firmware.

Lenke til kommentar

1308 er vel ikke sluppet OTA i Norge enda.

 

Har flashet min vha NCS, men kan ikke si jeg har merket noe til nettverksbuggen (enda). Har riktignok satt den til 3G da det ikke er 4G i "dalstroka innafør".

Men strømforbruket har gått i været ... var oppe i et kapasitetstap på 35% (!!) per time i standby de første dagene. Telefonen var glodvarm. Virket som om en prosess loopet ... Reboot hjalp ikke.

Nå har den stabilisert seg på 6-7% tap per time i standby (det lå på 1-1.5% før oppdateringen).

Telefonen blir varm under surfing, og taper da ca. 15% per time ...

Ikke veldig imponert ... :nei2:

 

Litt positivt: Ingen random frys eller reboot (enda) - flashet palmelørdag.

Lenke til kommentar

Noen som vet om det går an å slå av opplesing av SMS mens man er tilkoblet med blåtann? Irriterende når jeg har den tilkoblet i bilen, er overhodet ikke interessert i å få lest opp SMS på engelsk.. :S Hvis jeg ikke svarer "Read" eller "Ignore" gjentar hun at jeg har fått SMS fra den og den personen 3 ganger før det blir tyst! :realmad:

 

Gå inn i innstillinger, så gå inn i tale.

Der er det et valg for "Lese innkommende tekstmeldinger høyt"

Der har man diverse valg for når meldinger skal leses, inkludert av. :)

Lenke til kommentar

Oppdatering om problemet jeg hadde med SIM-skuffen:

Har benyttet telefonen med ødelagt luke i en uke eller så, helt uten problemer. Tenkte egentlig ikke over det. Nå nettopp forsøkte jeg tipsene som ble nevnt her: hårføne området rundt luken i 10 sekunder og presse plasten tilbake på plass med et flatt skrujern. Fungerte utmerket og nå er luken helt tilbake på plass igjen. Null stress. Takk for hjelpen :)

Lenke til kommentar

Heisann.

 

Nå har jeg hatt Nokia lumia 920 i snart et halvt år. Etter at jeg byttet ut det første eksemplaret pga fabrikasjonsfeil er jeg meget fornøyd med mobilen. Har ikke opplevd noen feil med denne modellen. God levetid på batteriet er det også. Den overlevde 4,5 dager uten å lade. Det er imponerende.

Det som er å klage på er en del av appene. Der ser jeg store forbedringspotensialer. men det er ikke selve mobilen sin feil :) Jeg håper facebook og spotify appene bedrer seg. I tillegg til kolumbus appen oppdateres.

Ellers synes jeg ordboken kunne vært litt mindre pirkete. Jeg skriver noen ganger på dialekt og bruker forkortet ord. Dette liker den ikke og går ikke an å legge inn de nye ordene. Er det noen som har noe løsning på det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...