Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk min trådløse ladeplate i går og har ladet mobilen én gang med den. Tidligere har jeg hatt 83 % batteri igjen etter å ha kommet hjem fra jobb rundt 18:30. I dag hadde jeg 33 % når klokken var 15:30, med samme bruk. Ser ikke hvorfor det skulle ha sammenheng med trådløs lading, men om noen andre har merket lignende oppførsel kan det være interessant (er ikke helt oppdatert i tråden). Jeg har installert følgende Apps siden i går: Amazon, Amazon Kindle, Ebay og Filmweb. Noen som vet om enkelte av disse har rykte på seg for å være strømslukende?

Lenke til kommentar

Flott. Telefonen skrudde seg plutselig av og var på Nokia logoen i ca. 15min. Når er det umulig å komme forbi den blå bakgrunnen der det står windows phone, bare at skjermen min blir helt blå. Dritt telefon...

 

8a.jpg?psid=1

 

 

edit: Er tydeligvis ingen fix på problemet. Noen som vet om man kan levere inn på en telenor forhandler eller må man sende i posten?

Endret av Skrujernet
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flott. Telefonen skrudde seg plutselig av og var på Nokia logoen i ca. 15min. Når er det umulig å komme forbi den blå bakgrunnen der det står windows phone, bare at skjermen min blir helt blå. Dritt telefon...

 

 

 

edit: Er tydeligvis ingen fix på problemet. Noen som vet om man kan levere inn på en telenor forhandler eller må man sende i posten?

 

Det jeg har fått til svar er at den kan leveres inn på nærmeste Telekiosk eller Telenorforhandler. Du må huske å ha kvittering med. Hvis du ikke har mulighet til det må du sikkert sende den inn.

Endret av Balder1962
Lenke til kommentar
Flott. Telefonen skrudde seg plutselig av og var på Nokia logoen i ca. 15min. Når er det umulig å komme forbi den blå bakgrunnen der det står windows phone, bare at skjermen min blir helt blå. Dritt telefon... 8a.jpg?psid=1 edit: Er tydeligvis ingen fix på problemet. Noen som vet om man kan levere inn på en telenor forhandler eller må man sende i posten?

Jeg løste nettopp dette for en kollega ved å gjøre en ordentlig Hard Reset. Da renser den selvfølgelig terminalen for all informasjon, så evt info du har lagret mister du.

Lenke til kommentar

Fikk min idag :fun:

Har noen av dere eksempler på spill og apps jeg burde skaffet?

 

Jada:

 

spill

Snes8x - Super Nintendo emulator

Doom & Destiny - RPG i stil med Final Fantasy osv. Last ned mens det er gratis, det varer ikke så lenge. krasjer endel på wp8, men fiksen kommer hvert øyeblikk og spillet er ganske awesome

Contre Jour - Puzzle-spill med veldig Limbo-aktig grafikk/atmosfære.

ilomilo - Veldig søtt puzzlespill hvor du styrer to karakterer vekselvis for å bringe dem sammen.

Final Fantasy - Fordi "yay retro".

Dragon's Blade - Oldschool RPG lik Final Fantasy. De som har spilt lenge mener det er sykt bra, og at historien blir sykt nice etterhvert.

 

Apps

Amazon Kindle - Ebøker

Battery Status - Viser mer detaljert batteribruk med grafer osv.

Custom Tiles Maker - Lar deg lage tiles med bilder, á la dette:

 

mjv7mp.png

 

Telenor Faktura - Fin om du har Telenor/Djuice, oversikt over bruken din.

Free Recorder - Diktafon

Human Japanese - Hvis du vil lære deg grunnlegende japansk (går ikke inn på Kanji)

IMDb - IMDb :p

Metrotube - Youtube app

PC Remote - Styre pcn din fra mobilen

Photobeamer - Lar deg vise bilder til enhver skjerm som har nettleser, uansett hvor. Veldig fin app, digger den.

Rowi - Twitter-app

Thumba Photo Editor - Bilderedigeringsprogram

TileHeader2 - Lar deg lage tiles med tekst, som feks "Media" "Spill" osv på hjemmeskjermen, gir også et utvalg maler som er litt mer snasne enn "firkantet"

Timer Beta - Ta tiden på pizzaen i ovnen og slikt

TVShow - Nydelig app som lar deg holde deg oppdatert på når neste episode av favorittseriene dine kommer på luften (*hytter med neven til Breaking Bad*)

WPCentral - WPCentral sin app, dersom du er der. Selv om du ikke er medlem er WPCentral en veldig god plass for nyheter om WP; om det er apps på tilbud, reviews av spill, når Lumia 620 slippes i Russland, om et rykte angående Nokia sirkulerer, etc.

 

Håper det hjelper litt :)

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Her er mine favorittapplikasjoner og spill:

 

Amazing Weather HD - Flott værapplikasjon, stilig livetile.

Baconit - Reddit for Windows Phone

Calculator² - God kalkulator

CameraPro - Kamera applikasjon med masse instillinger

CheckNumber - Samme som 1881

CNN - Greit med litt nyheter fra CNN iblant

ConnectivityShortcuts - Legge til snarveier som WIFI, Bluetooth osv på skjermen

Face Swap - Blir aldri lei denne, bytter ansikter på folk. Garantert en vinner på fest!

Facebook - Det er ikke noen overlegen applikasjon, men den fungerer helt ok og er kjekk å ha om man henger på Facebok

Fhotoroom - Noe alla Instagram, men jeg bruker den til å redigere bilder

Filmweb - Kjekt å se hva den lokale kinoen viser

Flashlight XT - Lommelykt er obligatorisk

IMDB - Selvforklarende

LastPass - Passordgenerator og lagring av alle mine passord

Metrotube - Kanskje den beste Youtube applikasjon uansett OS

Mobilbank - For Sparebank1. Uunnværlig for min del

MyBattery - Viser status og graf

Paper Shuffle - Skifter jevnlig bilder på låseskjermen etter eget valg

PC Remote Pro - Koble seg til datamaskinen, finnes vel ikke en ting denne applikasjonen ikke kan!

PDF Reader - Noen sier den er dårlig, men den har fungert så langt for meg og mine PDF filer

ProShot - Nok en kamera applikasjon

SoundHound - Kjenner igjen sanger som spilles, det samme som Shazam

Speedtest.net - En god test av ping, opp og ned hastighet av nettet

Timer Beta - Tidtaker og nedteller

TVGuiden Norge - Nesten som se.no, fungerer utmerket. Lagring av favorittprogrammer

TVShow - Uunnværlig når man følger med på TV serier. Ser fantastisk ut og fungerer med Norske programmer også

WPCentral - Obligatorisk om man liker å følge med på nyheter om Windows Phone. Er også utrolig mange gode tips til applikasjoner

Translator - Oversetter lyd, tekst osv på en genial måte

Onenote - Fungerer utmerket til notater, tekst, huskelister, gjøremål etc.

Skydrive - Supplement til lagringsplassen og generelt velfungerende ekstern lagrinsplass

Trine's Hangman PRO - Knallkult hangmanspill, morsomt å spille alene, men også knall å spille mot en venn

geoDefense - Et spill jeg anbefaler på det varmeste, har brukt mye tid på det! Utfordrende og gøy

 

Så har man alle disse fra Nokia som også er helt knall. Kreativt Studio, Byblikk, Levende bilde, Panorama, Trailers, Smartfoto, Musikk osv.

 

 

Den eneste applikasjonen jeg kommer på som jeg venter på er Spotify, men vi er nok ikke langt unna den siden de arbeider med den. :)

Endret av TheMoonMan
Lenke til kommentar

Håper Nokia og windows lykkes med denne telefonen, selv skulle jeg ønske den var noe lettere, enkelte skriver at vekten er uproblematisk, men jeg merket meg at om sommeren når jeg bruker en tynn flis jakke var iphone 4 irriterende tung, dette ble merkbart bedre med iphone 5, fordelen til lumia 920 fremfor iphone 4 er at vekten fordeles på ett større areal og merkes derfor ikke som vesentlig tyngre..

 

Kommer kanskje til å gå over til denne mobilen når det etterhvert kommer litt flere gode apps til windows phone 8, selv er jeg blitt avhengig av msecure som kan brukes både på iOS og android, og vil komme til windows phone etterhvert..

Prøvde nylig note2 ett døgn og klare bare ikke å bli fortrolig med hverken amoled skjermen, eller android OS på denne telefonen

Lenke til kommentar

Nå har jeg hatt telefonen i noen dager og jeg har kun hatt problemer med frys første dagen. Da frøs den 3 ganger på samme dag, og 2 av gangene frøs den når jeg var inne på Nokia Hjelp som ligger inne på telefonen. Hadde kun lastet ned 1 spill da. Så jeg tror ikke på teorien om at det er noe man laster ned som forårsaker problemet.

 

Så er det et par andre ting:

Koblet mobilen mot bluetooth i bilen igår, og prøveringte en samtale. Jeg hørte såvidt mottakeren selvom jeg satte på max volum på bilnavigasjonen. Det viste seg at jeg måtte sette samtalevolum på max på telefonen også dvs. 10/10, men selv da måtte jeg ha ganske høy lyd i bilen for å høre. På min gamle telefon måtte jeg som regel skru ned volumet i bilen til veldig lavt for at det ikke skulle bli for høyt. Noen som har merket dette?

 

En annen ting: Går det an å sette opp spam-filter til Outlook? Irriterende å få inn masse spam. Fikk ikke det på min tidligere telefon med k9 mail

Lenke til kommentar

Ja da har jeg hatt telefonen et par dager og er foreløpig veldig godt fornøyd. Den er veldig rask på internet, mail osv. Den har, som jeg håpet, en kjempegod skjerm, passe stor, klar og god å lese på. Integrasjonen i 'personer' er uvant, men man finner raskt ut at det er jo slik det bør være. Man slipper å gå inn på separate apper for alle forskjellig sosiale medier. Foreløpig har jeg valgt å kjøre LinkedIn som separat app, da jeg bruker denne mye i forbindelse med jobben, men det er nok bare gammel vane.

 

Første kvelden fikk jeg en 'cog wheel' feil, men den løste jeg kjapt med en resett. Jeg rotet det til ifb med en nedlasting, så jeg vet hvorfor feilen oppstod. Batteriet får slite endel nå med all den tuklingen som jeg driver med, men jeg lar den lade seg helt ut før jeg lader den opp til 100% igjen, håper det vil hjelpe. Gikk forøvrig inn og endret foretrukket søkemaskin fra 'Bing' til 'google' i browsern.

 

Har lastet ned en rekke programmer, testet de og kastet ut de som virker for dårlig eller som er for amatørmessig designet. Mangler vel egentlig bare Spotify, som er under utvikling.

Savner integrasjonen mot hjemmekino anlegget med henblikk på avspilling av musikk, Spotify, film, foto osv. som jeg har på min Nokia N8 (HDMI og WiFi), men den får pensjoneres som multimediesentral inntil videre. skjønner nå hvor genial N8 var på en rekke områder og den har fortsatt bedre kamera enn 920 og resten av topp telefonene (glem 808, den er utdatert med Symbian OS). Håper det kommer en skikkelig klient for 'Dropbox' og 'Sugarsync' etterhvert, det som finnes nå er elendig.

 

Jeg lurer på følgende: Jeg har installert exchange mail og en gmail adresse for privatpost, dette fungerer suverent, men er det mulig å definere inn underskrift i oppsettet med firmalogo og er det mulig å ha litt mer valg på teksten, bold, italic osv.?? Jeg kunne ikke det med min N8 og det se ut til at det ikke går med denne heller, pussig, det er jo windows 8. :hmm:

 

Forøvrig knall telefone og jeg gleder meg til ferden videre med oppdateringer, nye apper og funksjoner etc. Telefonen er akkurat det jeg håpet på. :dremel:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...