Gå til innhold

PL - 02.09.12 - Southampton - Man Utd


PSV

Anbefalte innlegg

BadgeSouthampton.pngVS BadgeManchester_United.png

 

Barclays Premier League

--------------------------------------------------------------------

Søndag 2.september 2012

St Mary's Stadium, Southampton

Kick-off: 17:00 (GMT+1)

Siste fem:

04.12.04 - PL - Man Utd 3-0 Southampton

12.03.05 - FA - Southampton 0-4 Man Utd

15.05.05 - PL - Southampton 1-2 Man Utd

04.01.09 - FA - Southampton 0-3 Man Utd

29.01.11 - FA - Southampton 1-2 Man Utd

----------------------------------------------------------

Ah, gode gamle Southampton. Dette laget er et av lagene som var et fast innslag i Premier League når jeg vokste opp, og som vi opp igjennom tiden har spilt mange interessante kamper imot. Noen minnes kanskje 3-1-seieren til Southampton i 95/96-sesongen der Ferguson skyldte på at United stilte i grå trøyer i første omgang (3-0 til pause) og kom ut i sin blå og hvite tredjetrøye i andre omgang. Andre minnes kanskje 3-6-kampen året etter der Østenstad scorte hat-trick og United virket helt hjelpeløse. United-fans vil kanskje huske hvor langt det er mellom himmel og helvete for fotballspillere ved å huske 3-3-kampen i 1999/2000 der en Massimo Taibi, som nylig hadde levert en fantastisk prestasjon mot Liverpool noen kamper før, sto i mål for oss. Statistikken mot Southampton i "nyere" tid ser forøvrig ikke så aller verst ut alt i alt for vår del. (19-2-5 på 26 kamper siden PL startet opp, atskillig jevnere sør (7-1-5, i vår favør) i England enn nord (12-1-0, i vår favør). Det er dog lenge siden vi har møttes på årlig basis da Southampton har vært ute av Premier League i åtte år.

 

Foruten at Matt Le Tissier (og Claus Lundekvam) har lagt opp er det vanskelig å si noe særlig om dagens Southampton-lag så langt. De åpnet sitt gjensyn i Premier League med å spille en ganske god kamp mot Man City i premieren, der de tapte 2-3 etter blant annet en godkjent offsidescoring for de regjerende seriemesterne. Kampen etterpå tapte de en enormt spennende kamp 0-2 der de minst var jevngode med Wigan. Man skal ikke se bortifra at de klarer å ta sitt/sine første Premier League-poeng hjemme mot Manchester United, som praktisk talt kun har levert skikkelig godt i 1 av 4 omganger sålangt, etter å ha tapt åpningskampen fortjent 0-1 mot Everton før de vaklet seg til seier mot Fulham kampen derpå etter å ha gitt fra seg initiativet i andre omgang etter et uheldig selvmål. Begge kampene kan de takke sin eminente sisteskanse, David de Gea, for at det ikke ble atskillig flere baklengs.

 

Godt nytt for United er at Jonny Evans trolig er tilbake, etter å ha sittet på benken mot Fulham. En annen mann som tar en liten pause fra fotballen er Wayne Rooney, som fikk en stor flenge rett over kneet i samme kamp etter å ha kommet inn som innbytter. Dette trenger tid til å gro, og da passer det kanskje United godt at dette er siste serierunde før en to ukers pause med internasjonale kamper.

 

Mitt tips: 2-2.

 

Red.: Oppdaterte kamptidspunktet.

Endret av PSV
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Welbeck, RVP

 

Ferdinand :D

 

Edit:

Subs: DDG, Nani, Chicharito, Giggs, Evans, Scholes, Powell

 

Skjønner ikke hvorfor han skal bruke Welbeck eller Kagawa på venstrevingen når han kan bruke Nani

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

Hm, tre ting som bekymrer meg ved lagoppstillingen:

 

Lindegaard / De Gea - Førstekeeper anyone? Eller skal SAF være så streng at han straffer en (minst) 8'er-prestasjon pga. en liten tabbe?

 

Ferdinand / Evans - Hva er det med å indikere at Evans høyst sannsynlig starter siden Ferdinand er et stykke unna ennå på fredagens pressekonferanse for så å stille med Rio?

 

Welbeck / Nani - Det var dette med spillere i riktig posisjon, jeg siterer noodlehair fra RedCafe:

 

Now, in line with this trailblazing new way of thinking, if one of the wheels on my car developed a flat tyre, and I had a spare tyre in the boot, would I become an innovative tactical genius if instead of using the spare tyre, I attached the steering wheel to the side of the car and then drove home using the handbreak as a make shift turning mechanism? Or would this just make me some kind of complete fucking moron?
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...