Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Det er naboen min. Han flyttet inn for noen mnd siden. Vi har bare sagt hei et par ganger i gangen, thats it. Etter hvert mannet jeg meg opp og la ham til på facebook.

Vi begynte å snakke litt. Etter hvert sa han at vi kunne ta kaffe en dag. Vi gikk en kort tur sammen noen dager etter vi hadde snakket på facebook, hvor jeg tok initiativet. Han sa det var veldig fint. Da vi kom hjem igjen, spurte han meg på facebook om jeg ville bli med ned til byen, og i utgangspunktet f0r å ta en kaffe og siden han sa han hadde intet å gjøre, men alt var stengt. Endte med at vi tok en sigg sammen på balkongen, så viste han meg rommet sitt. Vi snakket litt sammen, så dro jeg igjen.

 

Han har spurt meg et par ganger om jeg vil bli med ut på balkongen for å ta en sigg, og han kommenterte at jeg hadde fine øredobber,, sååå...?. (Jeg vet. Analyserer fælt her... :p ) hehe.

 

Spurte om han hadde en fin dag her om dagen på face med hjerte og smiletegn. (for heavy med hjerte?) Bleh... kommenterte på bildet hans hvor jeg skrev han var fin. hufffff :p

 

tror dere han kan like meg litt da, i det minste? herregud, for et fjortizzzzz spørsmål. men men, dere vet jo hvordan dette er. ;)Anonym poster: 193276dbfa2cedc1ab1d973b0f88eedb

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...