Gå til innhold

Sommer-OL 2012 - Den store tråden


Anbefalte innlegg

Jeg blir nesten litt fornærmet når tennis trekkes frem som kjedelig i et arrangement som også viser sprangridning, judo og leirdueskyting.

 

Sprangridning er jo helt døfødt. I judo kan de kaste hverandre i bakken ti ganger uten at noen får poeng. Selv kommentatoren tror at det blir poeng hver gang, men neida. Leirdueskytingen er jo det verste av det verste. Når man kan treffe på 123 av 125 skudd, eller 99 av 100 skudd, da ser jeg for meg at denne sporten ble funnet opp på et tidspunkt hvor haglene var særdeles vanskelig å skyte med. Skulle man gjøre fotballen slik som leirdueskyting er, så må man gjøre målene 50 % større, også skal selve kampen bestå av en lang helvetes straffesparkkonkurranse hvor man skyter 100 straffer hver. Keeperen må også ha hendene bundet på ryggen.

 

Haha. Leirdueskyting er en av de gøyeste å se på og helt klart gøyest av de nevnte. Veldig artig å se om de treffer eller ikke.

 

Edit: Faen Norge spilte håndballkampen dårlig. Hva FAEN er vitsen med å prøve å skyte på mål når det er under et minutt igjen, for å så LOBBE den over?! LOL.

Bra Korea vant. Norge fortjente faen ikke å vinne der når de var så DUMME på slutten.

Endret av Lami
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Veldig artig å se om de treffer eller ikke.

Ikke helt sikker på om dette var sarkastisk eller ikke. Hvis han eller hun som ligger på foreløpig andreplass har bommet tre-fire ganger på de femti første skuddene er gullsjansene praktisk talt minimale. Hvordan kan dette være underholdende? De burde gjøre leirduene til en femtedel av størrelsen de har i dag. Kanskje det hadde blitt litt spenning da.

Lenke til kommentar

Synes virkelig synd på Luis Leon Sanchez. Uhell på uhell. Liker derimot at Martin foreløpig har grepet om Cancellara.

 

Edit: Kan se ut som veldig mange har grepet om han, faktisk.

 

Edit2: Og hva i all verden skjer med "barten" på visiret til de spanske tempohjelmene?

Endret av janovi
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...