Gå til innhold

Skyrim: Hva legger du vekt på?


Anbefalte innlegg

Bare litt interessert i å vite hvordan folk løser ett av verdens desidert beste, og mest åpene spill?

 

Tenker nå iforhold til hva dere oppdaterer av perks:

 

Jeg har lagt vekt på heavy armor, smitting, two handed weapons, archery, one handed ...

 

Er klar til å starte på nytt igjen nå å prøve noe annet! Er det noen som har hotte tips til ting som bør testes ut? :)

 

Class er Redgard

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har fylt ut Smithing og Enchanting (ikke tatt *alt* men det jeg mener er hensiktsmessig). Ellers investert i heavy + light armor osv.

 

Archery er viktig for min del, benytter det mye til snikangrep. Stagger-egenskapen i archery er ganske grei å ha.

Endret av Kharan
Lenke til kommentar

Jeg har litt over 200 timer på min kar nå.

 

 

Smithing og enchanting er definitivt et must. Å lage egen armor er vel så greit, men det å kunne oppgradere eksisterende armor og våpen syns jeg er mye mer interessant. Crafte et fullt sett med armor med smithing bonus, blacksmith pot, så kan jeg endelig få buffa dawnbreaker og ghost blade som har ganske crap stats til å være daedric våpen. Videre kan alchemy også være kjekk til å lage enchantment / blacksmithing pots. Når man har minst 40% magic resist og sprer ut andre resists på armor, ringer og smykke så er det ikke mye man trenger å være redd for. Ancient dragon spyr flammer og jeg bare står og tar i mot.

Balansemessig syns jeg one-handed + shield definitivt er det beste. Man får inn flere slag, ergo flere charges. Kan løpe med skjold mot folk og dyr så de mister balansen og må innhente seg. Veldig effektivt mot castere. Powerstrike og stamina drain er en artig kombo.

Er glad i å snike også, men har ikke specca noe. Har støvler med Muffle som fungerer bra. Sneak ligger på 85-90 tror jeg.

Når du står mellom å velge light vs heavy armor så er det egentlig en no-brainer. Heavy har også perks som fjerner vekta fullstendig. Om du velger light så velger du kun for det estetiske. Man kan løpe like fort med heavy når man har riktig perk.

 

Andre ting som kan være verdt å sjekke er Restoration og Conjuration. Greit å kunne heale seg selv eller follower / npc til tider. Og så er det greit å kunne bruke soul trap til å fylle opp steiner til enchanting eller for å charge våpen. Eventuelt kan man også drite i conjuration og heller enchante seg et våpen med soul trap. Funker det også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå i det siste har jeg funnet komboen magic og stealth ganske morro. Sniker meg fra A til B, og om jeg blir oppdaget hiver jeg bare en Calm eller Fury. Er og kjekt med muffle og invisible spell. Når det kommer til dødelige skill så har jeg valgt foreløpig å gå for "bound" bow. Husker ikke helt hva skilltreet heter, men er magi. Har videre planer om å lvle one handed så jeg kan løpe rundt med dagger.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har nå akkurat begynt med har fokus på one handed og shield. Shield byttes ut med diverse magi når jeg føler tiden er moden for det. Bruker også archery en del, synes det er veldig greit i innledningsfasen til en kamp, ta ut så mye hp jeg kan før jeg blir oppdaget.

 

Satser også på heavy armour og smithing da jeg tror dette blir en fordel spesielt senere i spillet. Enchanting er noe jeg ser på og har prøvd litt men ikke så mye. Virker som det ligger mange fordeler her så skal prøve meg litt på det også!

Lenke til kommentar
Sånn er min siste character. Valgte light armor heller enn heavy i og med at man får høy nok armor rating etter hvert uansett og da er det greit å spare vekt. Har primært sneket meg rundt med bue og hatt enhåndssverd og skjold som backup, men nå er sneak og archery på 100 så nå løper jeg rundt med heavy armor og tohåndssverd for å levle det litt. Man får veldig mye igjen for ett poeng på stealth, men marginalnytten av flere poeng på det er liten. Backstab og Deadly aim er definitivt verdt å bruke et perk point på.
Lenke til kommentar

For max personlige opplevelse syns jeg det er veldig viktig å kunne crafte egne våpen og egen rustning, så Smithing gikk til topps ganske fort! ;>

 

Ellers har det vært full fokus på snedige kjeltringskills som henger naturlig sammen - Sneak, Lockpicking, Pickpocket, Light Armor, og faktisk også Illusion, som automatisk har blitt levlet i god fart på grunn av den svært nyttige Muffle-spellen som kan brukes allerede på Apprentice-nivå.

Lenke til kommentar

Min første karakter var en allsidig Imperial. Jeg forsøkte å bli god i nesten alt, men i combat brukte jeg for det meste enhåndssverd og destructionmagi.

Startet nylig en khajit. Igjen legger jeg inn en del poeng i enhåndssverd, men også bueskyting, sneak, og speech (kun for fordelen men får hos vendors). Er bare level 29 enda, men planlegger kaste noen poeng i smithing.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...