Gå til innhold

Celusion

Medlemmer
  • Innlegg

    861
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Celusion

  1. Kunne du informert om hvordan du kom frem til RAM problem, og gjerne hvilket program du brukte for å finne ut av dette? Det er mange som har liknende utfordringer eller kommer til å støte på det så kjekt å ha på trykk :)
  2. Primært vil det være endringer på grafikken i spillet som gir deg store ytelsesforbedringer. Vi kan likevel kikke på enkelte innstillinger i Windows som kan bidra positivt. 1. Gå inn i kontrollpanel -> Strømalternativer -> velg Høy ytelse 2. Høyreklikk på skrivebordet -> velg Nvidia Control Panel -> Manage 3D settings -> Power management mode -> Prefer maximum performance 3. Høyreklikk på skrivebordet -> velg Nvidia Control Panel -> Vertical Sync -> Off (denne gir skjermkortet friere tøyler og gjør at du ikke er bundet til skjermens frekvens) Ellers er det rett og slett overklokking av prosessor, skjermkort og å sette XMP profiler på minnet ditt som kan gi en viss økning.
  3. Kan du ta en kikk i eventviewer eller hendelsesliste som det heter på norsk. Utvid windows-logger -> System. Se spesielt etter om det er noen kritiske logger her, screenshot disse. Se også på kilde etter "Kernel-Power". Prøvde du å kjøre med en og en minnebrikke for å se om det er disse som skaper feilen? Edit: Hva skjer når pc'en skrur seg av? Restartes den eller får du kun svart skjerm og må trykke holde inn powerbutton?
  4. Vet ikke om du fant ut av det etter hvert? Velger å legge inn et løsningsforslag uansett. Det kan hende brannmuren blokkerer spillet fra å starte. Prøv å deaktivere dette for å se om det blir noen endring. Dette gjøres i fanene "domeneprofil, privat profil og offentlig profil". Hvis dette løser problemet kan vi legge inn et unntak for kun spillet slik at dere slipper å ha brannmurene av. Ellers, hvordan pc er dette? Er alle drivere oppdatert?
  5. DER var du på kornet. Sjekket raskt oppgavebehandling og fant "Razer central services" på topp. Avsluttet denne og da dunka CPU temperaturen rett ned til 45 grader. Hadde aldri trodd det skulle ha så mye å si for en enkel tjeneste som ikke skiller seg banebrytende ut.
  6. Har ikke mulighet til å reklamere dessverre da jeg kjøpte denne nybygd - og det manglet kvittering på kjøleren. Har bestilt meg H150i så håper den fikser problemet, men jeg er likevel litt usikker. Vedlagt bilde viser temperaturen på kjølevannet slik jeg skjønner det? Hvis det er 33.6 grader så er det utrolig merkelig at CPU temperaturen er såpass høy. Jeg har vekslet på å kjøre quiet, balanced og extreme og hører at pumpa endrer lyd så den kjører faktisk. Lurer litt på om det tyder på at kjølinga ikke sitter helt inntil CPU'en? Men samtidig har jeg prøvd å presse den mer inntil uten at dette endret noe som helst.
  7. Høres ut som det kan stemme da jeg ikke hører en eneste lyd fra pumpa. Dog viser iCUE at den går på 2440rpm.. Forslag til alternative kjølere? Har sett på CORSAIR iCUE H150i ELITE LCD, men jeg leser mye om at Corsair har problemer med høyfrekvente lyder fra pumpene sine, noen erfaringer her? Takker så mye så langt.
  8. Hei, Jeg har en AMD Ryzen 9 5900X som jeg kjøler med en Corsair H100i Platinum SE og 2x120mm vifter som blåser ut. Kabinettet er Cooler Master MasterBox TD500 med 3x 120mm vifter i front, samt at jeg har festet nok en 120mm i bakkant for uttrekk. Det skal dermed være god luftflyt som vist på bilde. PC'en har fungert veldig bra og vært kjølig i 2 år, men plutselig har temperaturen økt, nesten over natta føler jeg. Nå ligger jeg på 82 grader IDLE!!! med viftene på minimum, mens jeg klarer å presse pc'en ned til kanskje 75-76 grader idle med all blås på maks. Jeg har renset hele pc'en, inkludert kjøleribba til vannkjølingen uten at dette hjalp nevneverdig. Alt er stock - null clock. Hva i alle dager er det som foregår? Skulle tro at kjølevannet holdt lenger enn 2 år?
  9. Hei, På 90-tallet eller tidlig mot 2000-tallet var det et potetgull som het "Original Chips". Er det noen som aner hvem som var produsent av dette? Jeg klarer ikke tyde logoen ut i fra bilde. Mange takk for hjelp.
×
×
  • Opprett ny...