Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Multi utro kone. Hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det her hørtes ikke veldig bra ut :/ Må si at jeg har veldig medfølelse med deg som opplever sånn! Er veldig vanskelig og gi noen konkrete råd uten å ha opplevd akkurat det som du har opplevd. Sånn sett utenfra vil jeg desverre anta at konen din vil skuffe deg igjen. Det sies desverre at damer som har vært utro før fort kan ta seg til å gjøre det igjen. Situasjonen din er jo ekstra vanskelig med tanke på barna. Hadde det ikke vært for dem, så er det vel lite tvil om hva du burde gjøre. Du kan ikke tåle alt. Du må nesten vurdere situasjonen litt. De fleste barna kommer igjennom en skilsmisse. Jeg vet selv at jeg hadde hatt veldig problemer med å leve med en kone som har skuffet deg så mye. Nå har det seg slik at jeg ikke har barn selv, så ta mine råd med en klype salt.

 

Håper virkelig at du kommer til en løsning som er best for alle! :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Efter att ha läst ditt inlägg så anser jag att du uppenbarligen inte kan lite på din fru. Hon har varit otrogen förr, och varje gång du har upptagat henne så har hon sagt att det aldrig mer ska hända. Och det har visst hänt många gånger...Det bevisar att hon inte är nånting att lita på, och att det därför kan hända igen.

 

Med andra ord så är hon ett otroget, lögnaktigt jävla drägg. Dumpa henne och skaffa dig något bättre! Att man kan leva med en sån kärring är för mig helt obegripligt. Du har gett henne alltför många chanser...

 

Om jag var i dina skor så hade jag begärt skilsmässa för länge sen.

Endret av Kalaspuffar
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hvilke råd ville du gitt andre i samme situasjon ?

 

Det må være vondt for deg å vite at du alltid har vært nest best. Hvor lenge skal en holde ut sammen med noen som gjentagende bryter ens tillit ?

 

Selv om det å bryte ut er en smertfull prosess så tror jeg personlig at du oppnår vinning på sikt, det kommer en tid da de tunge dagene er borte og du kan se fremover. Dine barn vil klare seg selv om det en period vil være tøft for de.

 

Lykke til

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å, jeg får vondt av deg. Jeg syns ikke noen fortjener å bli bedratt på denne måten.

 

Men jeg lurer på: vet barna noe som helst om din kones bestyrelser? Har de isåfall noen synspunkter? Om de ikke vet, er dette noe du vil de skal vite om, uavhengig skilsmisse eller ikke?

Lenke til kommentar

Å, jeg får vondt av deg. Jeg syns ikke noen fortjener å bli bedratt på denne måten.

 

Men jeg lurer på: vet barna noe som helst om din kones bestyrelser? Har de isåfall noen synspunkter? Om de ikke vet, er dette noe du vil de skal vite om, uavhengig skilsmisse eller ikke?

 

 

Barna har ikke den minste anelse om hennes utroskap, og det er nok det siste de vil tro om sin egen mor.

Om jeg vil de skal få vite det? For barnas del nei, men for min del kan jeg vanskelig se noen annen utvei enn at det skal komme frem. Kanskje ikke hele sannheten men iallefall deler av den.

Den dagen bruddet blir kjent vil folk rundt meg lure og jeg tror ikke det er riktig av meg å dikte opp en annen historie. Slike ting er ofte delvis kjent og jeg tror sjansen er stor for at barna på ett eller annet tidspunkt får rede på det uansett.

For ti år siden ble det tildels diktet opp andre forklaringer, (ja det var nok dengang riktig) med det resultat at jeg i noens øyne var syndebukken. Endel av mine nærmeste viste da også grunnen så i mine øyne spilte det ikke så stor rolle i og med det var et forsøk på forsoning.

Nå er det detsverre ingenet grunnlag til forsoning.

Barna er eneste grunn til at jeg fremdeles holder ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg føler vel at det ikke er mer å ta tak i. Det lille som var å bygge videre på for ti år siden er ikke der nå. De siste 6 årene har vært en sammenhengende orgie med utroskap, løgn og bedrag, pluss alt det som var i de tidlige årene av forholdet vårt.

Det som gjør at hun bor her fremdeles er barna. To greie unger i en følsom fase. På den annen side så har jeg kastet bort alt for mange gode år på hor og faenskap. Vet ikke om det er lurt kaste bort enda flere jeg.

Det jeg virkelig har savnet i alle disse årene er det jeg trodde jeg fikk da vi giftet oss, nemelig en trofast kone.

Hva gjør jeg?

Jeg setter stor pris på kommentarer og synspunkter på dette.

 

Mvh

Frustrert

 

Gjør det du vil. Det er en person du skal ta hensyn til og det er deg selv, barna får det bedre av at du føler deg vel og frisk.

Og det er en person du overhodet ikke skal ta hensyn til, og det er konen din. Ikke fordi dere overhodet ikke passer sammen (eller det og) men fordi hun er uærlig og gir mer blaffen i deg enn du tror. For meg virker det som at den eneste grunnen til at hun kommer tilbake til deg er barna og penger..

 

Men det er ditt liv og du gjør som du vil, hvis barna lurer på hvorfor dere eventuelt blir skilt så er det bare å si sannheten. at moren deres ikke ønsket å være konen din lenger.

Lenke til kommentar

Hei. Først må jeg si at jeg føler sterk sympati med deg. Du har kommet i en vanskelig og vond situasjon, av alvorlig art.

 

Når det gjelder barn, er det slik at barn ofte forstår mer en vi voksne tror. Barn er faktisk meget gode på å se ting som er galt, alt etter hvilken alder de har kommet i. Jeg synes du skal hver ærlig iforhold til barna.

 

Når det gjelder deg selv. Du må gjøre det du føler er best, men en kone som virkelig hadde elsket deg. Ville aldri gjort det som hun har gjort mot deg. Du bør flytte ut og ta med deg barna, synes jeg.

 

Det er noe som heter en gang utro, alltid utro. Det stemmer i mange tilfeller. Å din kone har funnet på flere sprell og ikke bare et.

 

Du har rett på et verdig liv og du er sikkert en flott person. Håper du gjør det som er riktig for deg.

Lykke til.

Endret av Edstro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...