Gå til innhold

Fått meg PS3 - Anbefaling av spill


Anbefalte innlegg

Hei

 

Fikk meg en PS3 i dag, og vil veldig gjerne ha noen spill tips

 

Er glad i spill med god historie, som driver spillet videre, så jeg liksom ikke kan legge det fra meg

 

Hadde PS3 fra før, men grunnet studier valgte jeg å selge denne

 

Rakk akkurat å begynne på heavy rain, og spilte god of war 3. Ellers så har jeg spilt infamous, dog ikke 2'ern. Og var fan av ratchet and clank før, men virker som den serien har gått til helvete

 

Mange snakker varmt og resistance 3, det bra?

 

Liker adventure, action, rollespill, bilspill, ikke så fan av sport

 

Har også tenkt på skyrim men vet ikke hvordan det flyter på konsoll

 

Takk for hjelpen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som om Valkyria Chronicles (anmeldelse) passer ypperlig for deg. En herlig avart av strategirollespill, der du styrer enhetene tur for tur i tredjeperson. Nå vet ikke jeg hvor kresen du er på historiefortellingene, men spillet byr på det jeg vil si er en OK japansk anime-historie, uten store Shōnen-krumspring. På ymse britiske nettbutikker (BlahDVD) går spillet for omlag hundrelappen, så det er ikke en dyr affære å prøve ut.

 

Ellers er nok Red Dead Redemption ett av de beste spillene denne generasjonen, særlig når det kommer til historie, så det er heller ingen dum anbefaling.

 

Vil også påstå at Uncharted-serien har en historieformidling som driver det spillene fremover som et damplokomotiv, slik du virker å etterlyse. Seriens høydepunkt er utvilsomt Uncharted 2, men alle tre er verdt å sjekke ut.

Lenke til kommentar

Av spill som ikke har blitt nevnt, og som jeg kommer på nå:

 

Enslaved: Odyssey to the West - fantastisk bra prestasjon av skuespillerne og kjemien mellom dem er helt perfekt, historien er ganske kul og gameplay er som oftest bra.

 

Journey - en fantastisk, liten reise gjennom flotte landskap med et interessant gameplay.

 

Shadows of the Damned - et spill som ikke tar seg selv veldig seriøst. Mye underbuksehumor, men den er som oftest godt gjennomført. Ikke noe kjempebra historie, og gameplay er så som så, men har et interessant og av og til frustrende aspekt. Det er fortsatt et friskt pust blant alle shooterene der ute.

 

Burnout Paradise - det beste(?) åpen-verden-bilspillet med et hav av ting å gjøre.

 

Infamous 2 er mer Infamous, verken bedre eller dårlige. Så om du har hatt en laaang pause fra eneren, er det greit å hoppe på toeren.

Lenke til kommentar

Gratulerer med PS3!

 

 

1. BioShock 1

 

Her snakker vi om et virkelig bra spill. Historien suger deg inn til du ikke klarer å legge fra deg kontrollen. Dette var min beste opplevelse gaming wise på lenge. Anbefales på det sterkeste.

 

2. Borderlands

 

Dødskult spill der du har millioner av forskjellige våpen og bruke. En kryssing av RPG og FPS. Du driver å quester fram og tilbake. Du har mange muligheter for å utforske, du kan få tak i "loot" av høy verdi.

 

3. Battlefield 3

 

Du skal letelenge før du finner noe bedre. BF3 leverer en pakke som er utrolig fantastisk. Når hele laget går fra flagg til flagg og capper får du en følelese av tilhørighet. Alle passer på hverandre. Samarbeider du med 3 andre kan du drive med veldig presis krigføring. Taktikk er key.

 

Du må bare utforske å leite. De fleste GODE spillene er det få folk som prater om. Du er nødt til å leite selv.

Lenke til kommentar

3D Dot Game Heroes om du liker Zelda. Eller Yakuza spillene om du liker brawlers, eller spilte Yakuza 1-2/Shenmue. Dragons Dogma (Litt mer RPGete Monster Hunter)/Asura's Wrath (Hokuto no Ken fanfiction prequel) om du ikke har 360, eller har 360 uten å ha spilt de spillene. Om du har spilt de tidligere MGS spillene er 4 veldig bra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Skaff PS+ om du er av typen som uansett impulskjøper nye spill innimellom. Kvaliteten på det du får med PS+ har vært imponerende det siste året.

 

Anbefalere Spec Ops: The Line (nytt spill, bør finnes fremst i butikkhyllene overalt) fremfor f.eks. Call of Duty. Mye, mye bedre.

 

Enslaved: Odyssey to the West.

Castlevania: Lords of Shadow.

Bioshock. Både 1 og 2.

Uncharted 1+2+3. Spilles i rekkefølge. Du får pakker nå med Uncharted 1+2.

Resistance 1+2+3. Spilles i rekkefølge.

Demon's Souls. Dark Souls.

 

Alt dette må regnes som must.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Som Arodern skriver, bør du absolutt ta en titt på Uncharted-serien. Det er kanskje en litt slitsom serie etter hvert, med tanke på skytesekvensene som ser ut til å utvikle seg til å bli spillets grunnpilar fremfor historien. Men alle spillene har et tungt historiepreg, og alle de tre historiene byr på mye morro og action. Hvis du først har en PS3, bør du virkelig teste ut såpass sterke eksklusive spill.

Lenke til kommentar

Må ikke glemme å få tak i Shadow of the Colossus i hd. Det er originalen med noen nye hd-teksturer, et par nye mesher på kapper og modeller. Og ellers i 1080 oppløsning og stødig 30fps selv med den veldig utradisjonelle shader-løsningen de brukte. Veldig fin presentasjon, uten framedroppene fra originalen..

 

WipeoutHD. Psygnosis/Studio Liverpool's siste gjerning. Verdens beste racing-spill.

 

Og Lair. Factor 5 (Rogue Leader spillene) som laget det. Ingen som har en ps3 og liker eventyrspill som burde gå glipp av det. ..Koster fem kroner på Gamestop. :p

 

Demon's Souls. Er veldig greit å kjøpe Hong Kong versjonen på Engelsk, siden Namco Bandai Europa har en tendens til å ta ned serverne for moro skyld uten å si ifra. From Software tjener visst også penger på salget av den versjonen..

Lenke til kommentar

Ser at red dead og journey er allerede nevnt.. Red Dead Redemption vant årets spill for 2011! Det er ett FANTASTISK spill som er sinnsykt pent og vellaget! Skaffer du deg det så skaff deg også Undead nightmare DLC'en, du får ekstra gameplay samtidig som du får undead overrun!

 

Journey var så bra at jeg satt der i flere timer helt hypnotisert. Originalt og vellagd til de tusener! Ett vakkert og herlig spill, og jeg satt der i flere timer pissetrengt fordi jeg ikke klarte å legge fra meg spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...