Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Det spekuleres i at iPhone 6 kommer til å bli tidenes dyreste iPhone pga. bla. sapphire glasset på skjermen kombinert med økte størrelser på 4,7" og 5,5". Grosistprisen på Sapphire glasset vs. Gorilla er 10 gangern. Luksusklokker eks. bruker dette glasset.

Det blir spennende å se hva iPhone 6 kommer med. Personlig savner jeg:

 

- Brukerprofiler kombinert med fingeravtrykkleseren.

- Dobelt eller tredobelt systemminne (ikke lagring).

- Samt fingeravtrykkleser på kommende iPad med brukerprofiler.

 

Om disse tingene kommer på plass blir det muligens et kjøp av både ny iPhone og iPad. Vil da vurdere 5,5" (om den kommer) og hovedsaklig pga. synet som merker alderen.

 

- Savner også muligheten til å kunne pause, skifte spor osv. med knappene på selve telefonen (kjekt når den ligger i plast i sykkeltrøya, slik man gjør med kontrollen på kabler) under musikkavspilling via spotify, men dette er vel mer applikasjonens feil/mangel enn telefonen?
(sykler bare med 1 plugg i øret de få gangene jeg har en plugg i ene øret, pga sikkerhet).

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sånn jeg har forstått det ut i fra patentene er at glasset kun er laminert med et safir belegg, og ikke er rent safir glass gjennom hele, uten at det sikkert ikke er noen billig løsning det heller, hvem vet, kanskje det bare gjør det enda dyrere igjen.

 

Brukerprofiler er også tvilsomt med tanke på at iOS8 som neste iPhone blir levert med er ute i beta alt, men finnes løsninger på ha ulike bruker profiler til apper om man jailbreaker. Ikke at jeg utelukker det helt men..

 

Styre musikk via telefonens hardware knapper er en begrensning i iOS og ikke en mangel i apper ettersom det også er mulig derson man jailbreaker telefonen. (om det var via volum knappene og sånt du tenke på)

 

Selv håper jeg det kommer noe som jeg ikke klare forestiller meg, hva nå enn det er, liker overraskelser :p Men er vel blant de som ønsker større skjerm på iPhone.

Endret av esoteric
Lenke til kommentar

Det er klart det er snakk om laminert sapphire lag og ikke tvers igjennom, da hadde skjermen blitt veldig skjør om den var sapphire tvers igjennom :).

 

Som det spekuleres i her:

https://www.youtube.com/watch?v=b7ANcWQEUI8#t=38

Som man ser er glasset meget bøyelig, noe den ikke ville vært om den var ren sapphire. Om glasset blir som vi ser i videoen synes jeg det er meget positivt, men det vil nok drive prisen litt opp selv om man vet at Apple får gode priser på store ordre.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Må si at etter at jeg har vært igjennom det meste på Android siden, var det godt å komme hjem med iOs.

Siste HTC One (m7) er byttet til iPhone 5s 64Gb (endelig har jeg gått fra 10-15% batteri på kvelden, til å legge meg med 76% igjen med 5s)

Fujitsu Siemens laptopen er byttet til Macbook Pro 13", Playstation 3 er byttet til Apple TV3 (jeg spiller ikke alikevel), og husholdningen er forsynt med hhv 2 iPad mini, og 1 iPad Air.

Det trådløse nettverket fra D-link er byttet ut til fordel for 1 Apple Airport Extreme Time Capsule, og en Airport Extreme som jeg bruker som extender til nettverket.

Smidig, og enkelt, helt sømløst, og alt snakker sammen.

Jeg er utrolig klar over at det kommer en iPhone 6 ila høsten. Jeg har ikke det behovet at jeg trenger å bytte.

Jeg rett og slett elsker kvaliteten som iPhone 5s og de andre Epleproduktene utstråler.

Endret av KLB
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjærringa og ungen er borte denne uka, så når jeg kom hjem i dag så satte jeg telefonen i laderen og gikk å satte en grandiosa i ovnen. Ropte så "Hey Siri". Hørte den velkjente bekreftelses lyden, og sa "Set timer for 11 minutes". Genialt. Når voicecontrol begynner å funke så bra på alt man har av enheter, da kan jeg se for meg at man skal styre mye av det elektroniske med stemmen..

 

Beta 4 er ute forresten..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...