Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Fant ut hva ripene mine kom fra (har store hvite flekker bak telefonen min (svart)) Ironisk nok var det dekselet... Så nøye inn i dekselet som jeg hadde tatt på i butikken og holdt på i kanskje 2 uker før jeg tok det av og den var full av riper. Den var ren, men det var sånne små ting som på en måte stakk opp i dekselet som jeg såvidt fikk litt av med å skrape med neglen. Mobilen hang og litt løst i dekselet så den har blitt skrapet opp og ned med de tingene. Sykt irritert, kjøpte et deksel på teknikmagasinet nettop for å beskytte telefonen mot riper bak og ender opp med en helt stygg telefon full av hvite prikker. Kan jeg klage til teknikkmagasinet? Vet ikke hvem jeg kan skylde på dette, men du kan vel vente at et deksel skal kunne beskytte telefonen rett ut fra pakken?

de bør i grunn kunne ta på seg skylda for det deres vare påfører din telefon. Gå til dem og fortell om hva som har skjedd, og hvis du lærer deg noen fine forbruker-råds-gloser så skal du nok kunne få en ganske brukbar erstatning.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her har man noen argumenter mot å pakke inn dingsene sine i alskens tasker og etuier:

http://www.idownloadblog.com/2012/11/23/why-im-going-caseless-iphone-5/

 

Han har brukt sin svarte iPhone 5 (nesten helt) naken i to måneder, og jeg må innrømme at jeg trodde den ville ha vesentlig flere og større skrammer etter alt det negative jeg har lest.

 

Jeg har aldri brukt deksler på noen av telefonene mine, og jeg har aldri hatt mer enn minimale bruksriper. Ikke noe pes.

Lenke til kommentar

min hvite iphone har fått tre prikker/hakk på baksiden. små, dog irriterende. jeg har ikke peiling på hvordan de kom dit. det føles litt som om telefonen blir oppskrapet bare man ser på den... :-)

 

er det forresten noen som har gode tips til en beskyttelse for skjermen? jeg synes invisible shield er litt for tykk og at den ødelegger mye av brukeropplevelsen.

Lenke til kommentar

jeg har selv lyst til å kjøre case-less, men det er det problemet at hver gang jeg føler at den traff pulten litt for hardt, eller at den var litt for hardt borti hva som helst så blir jeg helt hysterisk og ser etter riper. Jeg hater det med at en ripe er permanent :( klarte før en gang å vøre så uansvarlig at jeg hoppen over et gjerde med en htc one s (svart) i lomma på joggebuksa :( den datt, skled 4-5 meter nedover gressbakken og traff asfalten. Den følelsen der er så in i h**vete ubehagelig :(

Lenke til kommentar

ok, spm. hvorfor redd for hakk i den? hvis du går med case ser du jo ikke fine utseendet så deså

er redd for hakk i den fordi jeg er redd for ting som ikke kan rettes opp igjen (uten å tømme lommeboka) :p har en slaks fobi for det. Det at jeg går med case irriterer meg faktisk daglig. Jeg har lyst til å gå uten, men har ripe-fobi :p tok den ut nå for å prøve litt igjen ;)

 

gikk uten case før, helt til en kompis hadde en til overs :p

Lenke til kommentar

Er det mulig å bruke iPhone 5 her i Norge hvis jegl kjøper fra USA? Hvis det går ann, hva trenger jeg å være forsiktig med (versjon, abonnement etc)?

Jeg har sjekka litt rundt i nettet og det er så mange ulike meninger slik at jeg er totalt forvirret.

Endret av ProjectA
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...