Gå til innhold

Diablo 3: Barbarian Inferno build (itemsetup, spells og runes)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har akkurat drept Diablo i inferno. Hadde håpet og rekke og drepe han før patchen, men rakk bare og bli ferdig med act3 til da. Legger ved bilde av statsene mine. Med de statsene hadde jeg ingen problem og drepe Diablo, var ikke i nærheten av og dø. Klarte han på første forsøk, med 5 valor. De aller fleste elites går ned uten at jeg blir drept. Noen jeg sliter litt mer med, men klarer det etter å dø 2-3 ganger.

 

Har:

47,8k life

15k dps

Fra 1082-1223 resistance

Dette er med: Nerves of steel, Tough as nails og superstition. Samt revenge med impunity.

Edit: Samt health globe healing bous på 14k. Tror det er undervurdert av de fleste. Med barbar som er melee så pooper det opp globes ca der du står. Jo lenger range man har på pickup jo bedre. Var oppe i 24, har bare 12 nå. Men går greit med 12 også.

1210897.jpeg

Endret av @CS
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Da er jeg tilbake etter 3 uker på ferie, og har tenkt til å bruke noen millioner på nytt gear til barben min for å komme meg igjennom act3 og 4.

 

Er det samme måten som gjelder ennå? Klarte act 2 med rundt 17k DPS og resten i survivability. Eller fungerer det bedre å fokusere "all stats" på noe?

 

Sist jeg prøvde act 3 ble jeg ganske raskt overmannet når det kom en del folk.. Men det har jo også blitt nerfet.

Lenke til kommentar

Etter at jeg dinga med min barbar i går hoppa jeg på dette buildet med DW:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WXVPik!ZYb!accZab

 

Fløyt igjennom Act 1 å act 2, men når jeg var på magda var klokka for mange å det ble nok en gang for lite søvn :p satser på act 3 i dag iallefall, eller act 2 slik at jeg kan farme med venner :)

 

PS: Det er med stor sannsynlighet at det er dette buildet som kommer til å få en justering, det er OP :p med en powerfull 2h er det også sykt.

Lenke til kommentar

Noen som har forslag til den beste måten å finne gear på? Har flere millioner jeg har lyst til å dumpe i AH, men får jo ikke søkt på fler enn 3 stats.

 

Føler gearet må ha str+vit+allres+crit, og så helst MF i tillegg.. Jeg syns det er lettest å søke på alt utenom vitality/str for det hender oftere at er på items enn de andre statsene, men er jo veldig tidkrevende å gå igjennom alle items. Er det noen legendaries som er "Best-in-socket" annet enn stormshield (om det i det hele tatt er det)? De er jo i alle fall lette å søke etter.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg ble akkurat lvl 60, og etter en kjapp runde på AH, gikk act1 lekende lett. Jeg brukte kun lusne 1-150k, og søkte bare på str, allres og GF på nesten alt. Så tror egentlig ikke gearet mitt er det helt store. Act2 slo meg riktignok i trynet, men var egentlig forberedt på det.

Jeg bruker war cry med all resist, battle cry som gir meg fury ved crits, cleave som gir meg fury ved antall hits, wrath med insanity, sprint med run like the wind, og whirlwind som lar meg bevege meg i movement speed.

 

Jeg burde nok ha litt mer crit chance for å ha full utbytte av speccet, men det lot meg kjøre butcher-runs veldig fort. Selv første gang.

 

edit:

 

post-264669-0-02883200-1347986037_thumb.jpg

 

Jeg har 100% GF og 0% MF uten buffs/paragon

Endret av SimonHL
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...