Gå til innhold

E3 2012 - Sonys pressekonferanse


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Små skuffa uansett, visste om både Last of Us og God of War fra før, eneste overraskelsen var David Cage med Beyond, som virka kult. Vil ha et nytt Metal Gear solid og info om the last guardian. Jaja bedre enn Microsoft sin, men alle spiller på de trygge kortene sine.

Lenke til kommentar

Klart bedre enn MS sin. Sony har et fantastisk trekløver i Last of Us, Beyond og God of War 3. Et par interessante Vita-nyheter (cross play og ps1-spill), men hadde forventet mye mer til en konsoll som har solgt såpass dårlig. Både Assassins Creed og Battlefield visste vi jo om fra før.

 

7/10

Lenke til kommentar

Liten wrap-up etter konferansen:

 

Generelt sett svært skuffet over Sony, svært lite for Vita, ingen priskutt.

 

Men hvem bryr seg når man får se noe fantastisk som The Last of Us? Det minner om et generisk skytespill, men dette spillet har sjel! Forklar det den som kan, men jeg fikk både klumper i halsen og frysninger nedover ryggen over det vesle gameplayet vi fikk se!

Lenke til kommentar

Nå handler i grunn ikke E3 om å slippe mest mulig hemmeligheter (det er bare en bonus), men å vise hva som kommer og hva som er i utvikling og kommer. Det gjorde Sony bra, og det lille jeg var skeptisk på Last of Us tok de vekk med å vise gameplay. Helt klart 8/10 her i gården.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...