Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ligger, så vidt jeg vet, fortsatt i den busken med de fem blodposene mine. :p Har ikke sett noen tilby seg å hjelpe, så har ikke vært online i det hele tatt siden da. :p

 

Sitter i et kontorlignende bygg, ikke langt fra en låve og en by med et sykehus. Har fem blodposer hvor jeg gir 2 til en som kan gi meg en overføring. Spiller på Norway 2. (den norske "regular" serveren)

 

Edit: Grunnet en del zombier der har jeg flyttet meg til noen busker i samme område, men på andre siden av vegen. Er et lite kryss ikke langt unna.

 

Edit2: Sykehuset hadde masse fabrikkområde rundt seg. Er heller ikke spesielt langt øst fra den sydligste flyplass-tingen.

 

Byen jeg er i nærheten av er Chernogorsk

Lenke til kommentar

Hvordan finner man ut om de man møter er bændits eller ikke?

 

I sta lå jeg å gjemte meg i en busk mens jeg var litt afk. Da jeg kom tilbake tok jeg noen skritt bakover ut av busken, og der sto det pluttselig en kar med AK, kanskje 10 meter til venstre for meg, men heldigvis siktet han en annen vei.

Blodpumpa begyne å slå som faen i mens jeg sikta på han å prøvde å bestemme meg for om jeg skulle skyte eller ikke. Men viste ikke om han var friendly eller en røver. Før jeg fikk tenkt så mye på det så snudde han seg å løstnet skudd, eller mulig jeg løstnet skudd først, alt gikk så fort xD

Begge gikk i bakken, jeg fikk reist meg først å drept han like i det han reiste seg. Så fikk jeg "Bandits killed: 1" på debug monitor, men bare ren flaks at det ikke ble en murder.

Lenke til kommentar

Hva skjedde på Norway 5 akkurat? Mistet pluttselig begge våpen og alt jeg hadde i inventory, men har fortsatt backpack med innhold + klokke, kompass og de greien der :S

 

Edit: Det virker som alle ble drept av ett eller annet nå..

Endret av Qu4cK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...