Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

OM jeg skulle kjøpt spillet så hadde det bare vært for DayZ. Ser at det er en som er negativ til det. Men så ser jeg jo også at det er enda flere som er positive ;p! Mulig det blir et kjøp!=)

Ja jeg og, har ikke prøvd Arma 2 et minutt heller, ble kjøp bare pga Noobie Noobster på YT og forumet her.

Kan ikke si jeg har angret meg et sekund.

Lenke til kommentar

koselig :p blir en lang krabbetur til hospital ikveld, &--#62;.&--#60; hvis ingen har morphine og er villig til å ofre det da så klart :p

 

Bare å ta kontakt med meg om du trenger selskap. :p Har ikke noe imot å kravle mange timer. Var det jeg gjorde da jeg først starta med DayZ. (Min nåværende karakter er min 6. karakter)

 

Edit: bare å si klokka, og hvilken server du går på.

 

Har nå kravla over halve mappet til sykehuset og fant meg morphine samla sammen litt stash og kom meg ut i livet! lenge leve!

hvor mange timer tok det :p?

2-3 timer hvertfall.. så på tv mens jeg holdt forover knappen :p

Haha, skjønner, du kunne teipa den fast ;D

 

Hjalp nettopp en kar som ble angrepet av zombier pluss at jeg skrev at jeg var friendly. Men likevel plaffet han meg ned. Hvorfor er folk så triggerhappy?

Fordi "pvp" er egentlig det eneste å gjøre i dayZ.

 

Da er det tydelig at dette spillet ikke er noe for meg. Hver gang jeg spotter noen så har jeg ingen ønske om å drepe dem etter som de sikkert har brukt lang tid på å komme seg dit dem er.

hehe jeg har heller ikke noe ønske om å drepe noen, vi må sammarbeide! :D
Lenke til kommentar

De har fjernet global chat, men det er kun noen servere som faktisk skrur av resten av chatten. Disse serverne står ofte listet opp med [CH:OFF] i navnet (dette disabler også ingame voip. Om det ikke står listet opp kan du gå ut i fra at direct chat fungerer :)

Enig i det du sa om shoot on sight policy. Dog, kanskje vi bør gå en om gangen på en måte til stary? Slik at f.eks to av oss ligger i skogen og venter, mens den ene går - så vi kanskje kan unngå at folk skyter.. Forhåpentligvis går vi på en server med ikke så mange folk der et kanskje ikke er folk med stary i det hele tatt.

 

Det høres ut som en plan, vi tar en av gangen og den som er der nede tar med seg det mest verdifulle først, så fordeler vi det når vi er sammen igjen. Vi burde legge en spiller på hver side av åsen, så vihar god kontroll på flankene. Vi burde gå flere turer om det trengs.

 

Jeg tror loot-systemet i DayZ fungere på den måten at det er vesentlig MER loot om det er flere spillere. Går du på en tom server finner du nesten ingen loot, går du på en full 50 manns server finner du mye mer. Jeg skal ikke gå god for dette, men det er min inntrykk, og det gir mening i mitt hode :p

ZealID MY GOD! ikke post om day-z mere loot systemet har ikke noe og gjøre med hvor mange spillere det er på serveren loot spawner så lenge en spiller går nær et område akkuratt på samme måte som zombie spawn men siden du nettop sa det er det mulig at looten ingame unngår deg og despawner spontant fordi du er i byen. takkformeg igjen(yes im a harsh, harsh man)

 

Vel, for det første så kommer det klart frem i posten at jeg ytrer mine erfaringer, og ikke kommer med en påstand om hva som er rett eller galt.

 

ang. CH:OFF så har jeg vert på 3 servere det står CH:OFF, og jeg kunne ikke kommunisere via direct chat eller voip på noen av de. Mulig dette er helt tilfeldig, men det har kun skjedd på de serverene.

Hjemme fra jobb? :p

Lenke til kommentar

Hva skjer med DayZ? Kommer ikke inn på én server eller ei nettsiden dems...

 

EDIT:

Twitter - Experiencing a sustained network issue with our central server that appear to be a major DDoS attack. Most users will not be able to connect

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

 

Hello,

as many of you will have noticed both the website and the Hive have been down for a while in the past hours. It started with the Hive experiencing increased latencies and over time the situation grew as bad as it not responding to ping requests at all, or with high latencies in the area of 4000 ms (about 90% packet loss).

This also started to affect the website in a later stadium, when the Hive went down entirely.

We are truly sorry for the downtime and any unexpected loss of items.

Game on.

 

 

Tok en restart på Norway serverne så de skal være ferske nå, men det er sjanse for å miste items og at Hive gir problemer.

 

 

Får du problemer på Norway 3-4-5 rapporter i Klagemuren på battlefield.no

Får du problemer på Norway 1-2-6 rapporter på TS3: voip.silentspy.net

 

Forslag og bugs https://dev-heaven.net/projects/dayz

Endret av Green_Monster
Lenke til kommentar

Hive serveren blir DDoS'et for øyeblikket ifølge en post jeg rakk å se på hovedforumet før det også gikk ned.

 

Teltene våre på serveren vi vanligvis spiller på er heller ikke til stede, så liten vits i å spille atm da det godt er mulig alt man gjør nå ikke blir lagret engang når man ikke får kontakt med "Hive".

Lenke til kommentar
Hive serveren blir DDoS'et for øyeblikket ifølge en post jeg rakk å se på hovedforumet før det også gikk ned. Teltene våre på serveren vi vanligvis spiller på er heller ikke til stede, så liten vits i å spille atm da det godt er mulig alt man gjør nå ikke blir lagret engang når man ikke får kontakt med "Hive".

 

Ser ut til at de skal være oppe:

 

[edit] I give up. Får sette seg ned og tegne kjøkken i stedet...

Endret av riegetor
Lenke til kommentar

Dere burde IKKE logge inn på serverne om dere har utstyr dere vil ta vare på. Hoved serveren "Hive" er nede.

 

Ting jeg ser folk opplever:

A; Man ender opp i debug forest (umulig å få tak på utstyret sitt igjen).

B; Spawne på ny karakter uten det gamle utstyret sitt.

C; Rubber-bande tilbake til der man var sist man logget inn hver gang man logger ut og inn igjen.

 

Har også sett mange som klager på høy ping og at man bruker lang tid på å få items fra loot piles til inventory og motsatt.

 

https://twitter.com/#!/dayzdevteam

De poster her etter hvert som de vet mer om hva som skjer.

Endret av Thyristor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...