Gå til innhold

Test: Samsung Galaxy S III


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.engadget....g-galaxy-s-iii/

 

iFixit avdekker at Galaxy S3 bruker samme kamerasensor som iPhone 4s.

 

Ser ut som at Samsung er uenig med deg, Vindicator.

 

Hjelper egentlig lite så lenge Samsung Galaxy S III tar bedre bilder og filmer med bedre kvalitet over iPhone 4S.

 

Det er sikkert på grunn av hvordan telefonen prosesserer bildene og filmene etter at dem er tatt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Når det kommer til kameraet på Galaxy Note igjen (som har samme kamera som Galaxy S II), så er jeg meget sikker på at dette bildet her og dette bildet viser at iPhone 4S ikke har noe å stille opp med selv mot Galaxy Note / Galaxy S II. Sjekk hvor bra du ser detaljene på blomstene der.

 

Og med at Galaxy S III sitt kamera gir bedre kvalitet over Galaxy Note / Galaxy S II sitt kamera, så er det ingen tvil på hva som gir best kvalitet mellom Galaxy S III og iPhone 4S (selv om dem har samme kameramodul).

 

Selv om Galaxy S III og iPhone 4S har samme kameramodul, så gjør faktisk Galaxy S III en MYE bedre jobb med å prosessere bildene og filmene som gjør at dem ser mye bedre ut enn det dem gjør på iPhone 4S.

Endret av Vindicator
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det kan være bare meg som har hatt mange dårlige mobiler, men 2 timer til å fullade er vel strengt tatt ikke spesielt dårlig? Det forventes jo at det tar lenger tid å lade S3 enn S2, siden S2 har 1650mAh, imens S3 har 2200mAh. Med samme laderen burde det ta 33% lenger tid å lade S3 enn S2, med mindre det er noen spesielle regler som gjør det proporsjonalt, eller at det er forskjell i begynnelsen og slutten eller lignende, i så fall, har jeg helt feil :-P

 

Men jeg tror ikke (uten at jeg egentlig har tatt tiden noen gang) at S2en min bruker mindre enn to timer på å lades fult... Og for at S3en da skal havne under to timer med samme lader, må S2en under halvannen time..

Endret av Leifen18
Lenke til kommentar

Jeg ringte brukerstøtte hos Samsung i dag og ble fortalt at f.eks. offline nedlastninger fra Wimp ikke kunne lagres på ekstrnt SD card på Smsung Galaxy s3 9300. Jeg synes dette er en stor svakhet og informerte dem om dette og ba dem om mulig lage en oppdatering som løser dette. Er det noen andre som har opplevd dette. Jeg har et håp om at saksbehandler eventuelt sa feil.

Lenke til kommentar

hatt S3 to dager, virker svært god på mye. batteritiden kunne vert bedre, holder noen timer med mye bruk. syntes den bruker veldig lang tid på å lade, 1-2 timer fra 5%-97% ? :(

 

Nå sjekket jeg min SGSII, og den brukte 2 timer og 23 minutt på å gå ifra 1% til 83% med standardladeren, på sitt 1650mAh-batteri. Det betyr at den ladet 1370 mAh på 2 timer og 23 minutt. Så med samme lader burde det da ta S3 med 2200mAh 3 timer og 50 minutt å nå 100%.

 

Dette er dersom det er samme lader, og de ikke har gjort noe nytt med den, og hvis det er helt lineært, hvilket ingen enda har bekreftet for meg.

 

Så hvis S3en lader på 2 timer, har de doblet ampere ut, og da er det strengt tatt ikke dårlig. Den lader et større batteri på kortere tid. Å lade fult på S2en vil ta 2 timer og 52 minutt, ifølge min måling.

 

Nå vet jeg heller ikke hvor representativ min ene måling på min ene telefon er, men nå har jeg nå i hvert fall brukt den som utgangspunkt :-)

Endret av Leifen18
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har litt lyst på S III

 

Har lest en god del tester, og er litt usikker på hva jeg skal tro om antennefølsomheten på telefonen. Har erfaring med S II, som var helt grei på GSM/3G-, wifi- og GPS-signal.

 

Hvordan er dette på S III, altså telefoni, wi-fi og GSM? Hva synes dere som har den?

 

Har lest tester der man har prøvd telefonen i storbyer, og f.eks i tjukkeste London er vel ikke dekningen noe veldig problem, i alle fall ikke ute. Summa summarum ser det ut som telefoni går greit, men den er ikke i toppen når det gjelder antenneføsomhet. Hvordan den er på wi-fi og GPS har jeg ikke sett så mye om.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...