Gå til innhold

Microsoft fjerner Aero i Windows 8


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Windows 8 is gonna be.. Not for me. Vedder på at når de annonserer Windows 9 blir ett av hovedpoengene "Mer fokus på desktop-opplevelsen. Touch er utdater og cheesy." Ok, kanskje ikke med siste del, men håper virkelig de setter fokus tilbake til hvordan få gjort mer effektivt arbeid på desktop. F.eks. på flerskjermsløsninger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Microsoft har en eneste stor historie med "bloated" tilnærming til mange av sine programmer og OS.

 

Jeg håper for verdens skyld, og for Microsofts egnethet for framtiden at de jobber kraftig med å bli kvitt den teite tilnærmingen sin. For pengekraft er ikke alt som skal til for å lykkes, selv om de har flust av det. :yes:

Lenke til kommentar

Det er jo komisk hvordan de ved hver nye utgivelse snakker ned tidligere Winsows-versjoner for så å skryte den nye utgivelsen opp i skyene. Hvis det med tiden faktisk innser at alt de har laget tidligere er dritt, burde de ikke begynne å endre på hvordan de lager det?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Liker ikke stilrent, liker avansert.

 

Etterhvert som tiden går skulle man tro folk blir flinkere med PC-bruk og kunne like mer avanserte og oversiktlige løsninger, ikke enkle simple. Mye kjekkere når det ser mer avansert ut :D

Lenke til kommentar

Synes Aero temaene er alt for begrenset, fargene er for blasse/forsiktige, det burde i hvert fall være muligheten til å endre alle fargene, feks gråtonet startknapp. Som nevnt på første sia så pleier jeg å kjøre jevn mørk farge på alt, men det blir aldri mørkt nok, pluss at programmer bruker sine egne farger på egne vinduer, så blir altid bare rot :) Windows 7 er mer enn nok uansett.

 

 

Hvordan i huleste slår man av windows 8? Har prøvd litt her og der på Laptopen. Iblant finner jeg det men glemmer det igjen.

Lenke til kommentar

Har aldri likt Aero uansett. Synes GUI-et bare ble mye, mye verre med Vista. Heldigvis ble det litt forbedret igjen med W7. I W8 ser det ut til å bli bedre, samtidig som det blir verre (pop-down-menyer f.eks.).

 

Skjønner ikke hvorfor de må ha ressurskrevende GUI for at det skal se "fint" ut. Synes flere burde konsentrere seg med å lage enkel, men fortsatt mektig GUI. Stilrent, mindre "Power Point-effekter". Noe som er raskt og responsivt!

 

Ikke misforstå meg, jeg synes pent GUI er et viktig punkt, men det er uhorvelig mange måter å gjøre dette på! Og det er for mange som går i Power Point-fellen. Vi alle kjenner til presentasjonene som nærmest presenterer effektene i seg selv istedenfor innholdet eller teksten. Du får kanskje høyere karakter på ungdomsskolen ved å drukne prosjektet "eye-candy", men ikke ellers.

Endret av Stian Aarskaug
Lenke til kommentar

Har aldri likt Aero uansett. Synes GUI-et bare ble mye, mye verre med Vista. Heldigvis ble det litt forbedret igjen med W7. I W8 ser det ut til å bli bedre, samtidig som det blir verre (pop-down-menyer f.eks.).

 

Skjønner ikke hvorfor de må ha ressurskrevende GUI for at det skal se "fint" ut. Synes flere burde konsentrere seg med å lage enkel, men fortsatt mektig GUI. Stilrent, mindre "PowerPoint-effekter". Noe som er raskt og responsivt!

 

Det er jo kraftig forbedret fra W7, W8 krever mindre resurser...

Lenke til kommentar

Det er jo kraftig forbedret fra W7, W8 krever mindre resurser...

Nettopp. ;)

 

Jeg har en tendens til å begynne å snakke om ting utenfor tema når jeg kommenterer. Jeg liker hvordan ting tar veien med W8 ang. GUI. Resten var bare en refleksjon om hva jeg synes om normen, altså generelt sett.

Lenke til kommentar

? Det er utdatert og «cheesy».

 

Hvis man leser hva han skriver i bloggen, sier han ikke at det bare er Aero som er 'cheesy':

 

"This style of simulating faux-realistic materials (such as glass or aluminum) on the screen looks dated and cheesy now, but at the time, it was very much en vogue."

 

Jeg tror dette er mer et spark i retning Apple, som har stått for børstet metall og falskt treverk (ugh! som de sier i Donald) i GUI'en sin. Det kan gjerne strekkes til grafikken i iOS-programvare også, som er full av etterligninger av ekte ting. Metro fullstendig motsatt, med enkel tekst og enten rutenett eller fargede bokser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...