Jump to content

stoff3r

Medlemmer
 • Content Count

  1121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Technology connections sitt dypdykk i portable ac-er, for spesielt interesserte ?
 2. Vel joggesko og dongeri i denne kombinasjonen blir i min omgangskrets forstått som en nerd som er oppslukt i sine hobbyer og ikke har hatt tid til å se på folk rundt seg, evt score i særlig stor grad. Joggeskoene er bra de, til jogging.
 3. Det var noen skikkelig jomfru-joggesko i artikkelbildet
 4. Det står i en 8GB 2666mhz brikke. Jeg har ikke sjekka specs på den men er ikke så nøye med CL og slikt tenkte jeg da, kan ta feil Har ikke gidda å åpne for å sjekke hvilket merke osv men laptoppen er en Lenovo Legion Y530 Corei5 gtx1060. Takk for tipset om kingston, den dukket ikke opp i prisguiden så jeg hadde ikke sett den.
 5. Var ikke akkurat god tilgjengelighet på de to varene du viste til nizzen. Kun proshop og kun en av de på lager. Det var dessuten feil grensesnitt. Edit: hmm var det et ironisk svar montro? Jeg bygde pc for et års tid siden og brukte ikke 2500kr på et 2x8GB kit...
 6. Skal kjøpe ddr4 SO-DIMM 2666 mhz. 8GB. (En brikke). Ser at den billigste på prisguide er Crucial Ballistix Sport LT DDR4 8GB på "proshop" til 622 pluss 119,- i frakt!!! Mulig det finnes andre alternativer men jeg kommer ikke til å kjøpe til over 700 kroner eller betale 100kr i frakt. Jeg trodde prisene skulle synke men problemet er at det er nesten ingen som selger slike ram-brikker. Er det noen av dere som vet om et godt tilbud eller en alternativ nettbutikk som kanskje ikke er listet opp på Prisguide.no? Har lekt med tanken på å kjøpe fra utenlandske nettbutikker som opererer med lavere pris og frakt. Tips?
 7. Ja, dette blir samme resultat. Jeg fant flere på google med samme problemet, men det var ingen fornuftige svar å finne.
 8. Ja jeg har valgt mitt eget zoom nivå på ikonene på skrivebordet med rullehjulet, det er derfor dette problemet oppstår, da windows store sine ikoner ikke skalerer sammen med resten av appene.
 9. Hei. Jeg trodde at noe av det jeg skreiv, pluss at jeg ble medlem av diskusjon.no i 2002, antydet at jeg var litt mer avansert bruker enn som så....
 10. Hei. Jeg trodde dette virkelig var løsningen. Men det viser seg at microsoft sine ikoner støtter kun den midterste størrelsen, og at hvis jeg prøver noe annet enn medium ikoner så blir det smått igjen. Her tror jeg faktisk det er bare å gi opp, microsoft gir blaffen. Medium størrelse Hakket større, og hvilken som helst annen størrelse.....
 11. Hei. Når jeg lager en snarvei til en windows-store app som for eksempel office-programmene eller spill kjøpt på windows store, så blir ikonene veldig små, altså ubrukelige. Her må det være noe feil? Har prøvd å rydde opp i thumbnails-arkivet ved å kjøre diskopprydding. Har også undersøkt skalering av skjerm og grafikk, men alt er som det skal. Noen tips?
 12. Kostet ikke Xbox One S med forza 4 1695,- på ekjøp på black friday? Da er ikke dette et spesielt godt tilbud.
 13. God å holde? Ladeporten er fortsatt nederst i midten så nei, den er ikke god å holde. Har fortsatt til gode å se noen som ikke holder lillefingeren under telefonen når de holder telefonen med en hånd.
 14. Det står da vitterlig "the impossible made possible: 4k HDR 60HZ". Også står det fps tall under en rekke spill. FPS har ingenting med denne uttalelsen å gjøre. Det jeg mener er at du tydeligvis ikke får HDR i 4k 120hz hvis du har monitor som støtter det. (om det finnes da )
×
×
 • Create New...