Jump to content

DoubleT091

Medlemmer
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About DoubleT091

 • Birthday 04/20/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ser jo mange grunner til å ikke kjøpe denne: - Fjerdegenerasjons Intel-prosessor når Skylake (6. gen) er rett rundt hjørnet. - 128 GB SSD. (Du kan kjøpe en på 256 GB for under 1000 kr) - Windows 8.1..? Takk og farvel.
 2. Vet ikke om noen har nevnt det tidligere her, men Galaxy S III har to mikrofoner, hvorav én er dedikert til å filtrere bort bakgrunnsstøy (samme som på bl.a. S II og S4). Prøv å gjøre et slikt opptak med en mobiltelefon som bare har én mikrofon, så får vi en bedre indikasjon på kvalitetene til HD Voice.
 3. Fra artikkelen: "Rykter om mange Nexus-enheter og en Nexus-telefon fra LG er ikke helt nye. Også i forkant av Galaxy Nexus gikk det rykter om at Google ville slippe til flere produsenter, og at LG ville stå for én av telefonene."
 4. Forferdelig dumt å plage mobiloperatørene med unødvendig tull som det her. Man kan i hvert fall ikke forvente å få like god kundeservice som ellers når operatørene må bruke hundrevis av timer på å sende ut noe som for de aller fleste er fullstendig unødvendig informasjon. Jeg synes også det er idiotisk å lage et verktøy som gjør at alle ved hjelp av enkle tastetrykk og UTEN Å TENKE SEG OM kan sende krav til operatørene, som resulterer i en enorm og strengt tatt unødvendig resursbruk. Det er jo ikke som om operatørene konspirerer og planlegger å bruke disse dataene mot kundene. Dataene blir i all hovedsak brukt til kundenes fordel. Slutt å sutre og vær fornøyd med det arbeidet operatørene legger ned for at DU skal få en billigere og enklere mobil hverdag.
 5. Lagringsplassen i Dropbox kan utvides en del gratis. Selv har jeg nå 8,1 GB gratis lagring i Dropbox og 25 GB gratis i SkyDrive
 6. Se trailer her: http://www.youtube.com/watch?v=AokX-7VnHwE -> 720p
 7. Skal gjøre akkurat som med Vista: Hoppe over hele driten og vente på neste versjon.
 8. Andre som reagerer på "svak" maskinvare? Tenkte meg noe som et hovedkort med dobbel sokkel, et par i7-prosessorer i tillegg til 16 GB minne og GTX 690! Også selvfølgelig MYE mer lagringsplass, og SSD til OS og programvare. Oppløsningen burde vært firedoblet! Føler jeg må vente til Surface 3. Kanskje jeg vinner i Lotto før den tid kommer..
 9. Tenker det blir godt og varmt der inne hvis det begynner å brenne.
 10. Noen som vet hvordan dette kortet er i forhold til X-Fi Titanium HD? Fordeler/ulemper?
×
×
 • Create New...