Gå til innhold

eivinds

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

eivinds sine prestasjoner

44

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sabotasjen framstår som en åpenbar advarsel fra Russland om hva konsekvensen blir dersom vesten ikke gir etter og lar Russland få viljen sin når de annekterer mer av Ukraina på fredag (til om med områder de ikke har kontroll på). For Ukraina venter vel atombomben om de ikke gir seg, det sier jo russerne rett ut. Det er ganske dystert rett og slett. Det er bekymringsfullt at flere debattanter her - som skriver greit norsk - anser det som like sannsynlig, om ikke mer sannsynlig, at et alliert land som Polen eller USA står bak framfor Russland. Det er rett og slett helt på jordet, men følger et klassisk mønster for russisk propaganda hvor de lanserer mange alternative (og til dels bisarre) teorier om hva som skal ha foregått. De mange alternative teoriene skaper så forvirring om hva som egentlig er sant. Jeg sier ikke at debattantene her er russiske troll, men de bør vurdere kildene sine, eller evt. gjøre litt revurdering av sannsynlighetene for (konspirasjons)teoriene sine dersom de er hjemmelaget. Det er ikke slik at USA står bak alt vondt i verden. Som mange har påpekt var USA var imot Nord Stream 2 fordi de mente at det var en strategisk feil å gjøre seg avhengig av russisk gass, og de siste månedene har vist at de hadde helt rett. Tyskland og resten av Europa (minus Ungarn) har også innsett det, og Nord Stream 2 har aldri vært i bruk. Så vidt jeg har forstått har heller ikke den første Nord Stream vært i bruk i det siste fordi den har vært strengt av russerne. Det har også vært gjentatt flere ganger at Nord Stream er russisk (eid). Det er bare halvveis sant. Gazprom eier 51%, resten eies av vestlige selskaper.
  2. Ingen bør bli overrasket om det samme skjer med norske rørledninger i vinter dessverre. Mange med meg tenker vel med god grunn at russerne står bak, og det samme om sabotasjen av de undersjøiske kablene til Svalbard og i Vesterålen.
  3. Det må være helt greit å kreve at folk møter på arbeidsplassen. De får jo betalt for det. Men tonen i eposten fra Musk skaper nok mer konflikt enn nødvendig.
  4. Legger til brannsikkerhet og ikke minst om oppbrukte batterier ender som farlig avfall på den listen. Det vil jo over tid dreie seg om enorme mengder batterier, så de bør kunne resirkuleres, evt. omgjøres til noe som ikke er farlig avfall (om det er mulig).
×
×
  • Opprett ny...