Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Har vel ikke tastet feil kode for mange ganger?

 

Dersom koden man får fra Telenor ikke virker må den nok sendes inn til MCare for opplåsing.

 

Kontakt forhandleren den ble kjøpt hos for å få sendt den inn.

Jo, han har tastet feil flere enn 3 ganger, men det har ikke kommet sperre.

 

Går det an å roote telefonen for å få bort problemet?

Lenke til kommentar

du bare holder inne volDown, powe og homeBTN samtidig når du booter opp, så vil du få recovery meny hvor du kan roote.

Her forteller du A men ikke B.

 

Det er ingen root funksjon i recovery. Skal man rooter fra recovery trenger man en pakke man installerer som legger inn SuperUser og gir root tilgang. Dette følger selvsagt ikke med telefonen orginalt og hvilken pakke som kan virke er avhengig av blant annet hvilken firmware versjon telefonen kjører.

Lenke til kommentar

Godt mulig det går og unlocke den via GalaxySIM unlock appen, dersom du har rootet den. Er mange fremgangmåte for å roote, et google søk vil gi deg haug med guider.

Han kommer inn på telefonen og slikt, men får bare ikke brukt telefonen til å ringe og sende sms, altså bruke SIM-kortet. Vil det da fungere å laste ned Galaxy SIM unlock med wifi og bruke appen for å fjerne den låsen?

Lenke til kommentar

Når man begynner modifisere telefonens orginale software, så er det alltid en risiko for at tefonen kan bli til en dyr brev-vekt. Men så lenge man finner en guide som er up to date med telefonens software versjon og til riktig modell (er flere modeller av S3) så er det som regel trygt.

 

Her har du en ganske ryddig guide til hvordan du kan roote S3

http://www.androidrooting.com/how-to-root-samsung-galaxy-s3-gt-i9300-or-gt-i9300t-cwm-recovery/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hadde 4.2.2 lekket versjon, men byttet til 4.2.1 igjen nå fungerer ikke nettet! Står deaktivert og har prøvd å restarte ruter. Lagde hotspot fra PC'en og fikk koblet til også men nettet fungerer ikke! Hva skal jeg gjøre? Å om jeg bytter tilbake til 4.2.2 får jeg da 4.3 når den kommer? Det var grunnen til at jeg byttet tilbake. Srry for rotete post, skrev i all hast..

Lenke til kommentar

Twitter vil ikke sende tweets med bildevedlegg lengre, jeg kunne gjøre det før. Nå bare ser det ut som den står og laster opp bildet i uendelig tid uten å bli ferdig helt til jeg force stopper twitter appen.

Noen som har peiling? Jeg er ofte ute og tar bilder jeg poster direkte dit. Nå går ikke det lengre..

Lenke til kommentar

Klarte å miste min GS3 i bakken, og den vil ikke vekkes til liv.

 

Er det noen som helst mulighet å få tatt backup av SMS etc?

 

Har gjennom mange år forsikring hos NetCom - de henviser meg selvsagt til å ringe (!!) for å rapportere skade. Har noen erfaring med forsikring hos Netcom, og om man da får ny telefon via denne ordningen?

Lenke til kommentar

Min Samsung Galaxy s3 har i det siste blitt ganske rar med skjermen. Først så skurrer det litt og kommer små streker som forflytter seg nedover, og etter en stund blir fargene helt feil. Blir ikke sånn evig, siden etter en stund blir den Ok igjen. Vet noen hva som har skjedd og klarer og hjelpe med hvordan dette ikke skal skje eller har tips om hva som kan være ødelagt?? :wee:

Lenke til kommentar

Eg har brukt auto upload til pc for bilde/video på min Samsung s3 omtrent sidan eg fekk den. Men plutselig blir ikkje bildene/videoane opplasta til pc`n lenger. Eg har ikkje endra noko innstilling verken på pc eller mobil, iallefall ikkje i våken tilstand. Har sjekka innstillingane å¨pc og mobil, men kan ikkje finne noko som tilseier at det ikkje skal fungere!

 

Nokon som kan hjelpe meg her? :innocent:

Lenke til kommentar

Jeg har nå blitt satt i kø for en ny oppdateringen av min mobil har den internasjonale versjon. Er det noen her som har instalert oppdateringen? Kan det være 4.2? Er sikkert bare en liten oppdatering av 4.1.2 tipper jeg.

 

edit: jeg tok en snarvei via kies og har nå Build nummer: jz054k.i9300xxemg4 android versjon 4.1.2

Endret av Bombasa
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...