Gå til innhold

klxm

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om klxm

  • Bursdag 23. april 1985

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

6 195 profilvisninger

klxm sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for gode innspel! Bruker du Lenovoen til bildebehandling? Oled kostar jo litt meir, og lurer på om det er verdt det. Oledskjermane ser jo reint nydelige ut! Der er so mykje som spelar inn når det gjeld skjerm, at eg blir reint forvirra 😅 🙈 Er jo ein rein studie viss eg skal bli klok på det, uten å ha so god peiling i utgangspunktet....So eg må vel kanskje berre finne ut av om eg virkelig treng oled eller ikkje....
  2. Skal gå til innkjøp av en bærbar pc, som eg vil bruke til blant anna bilderedigering (photoshop) til hobbybruk. Har tidligare brukt en 13" Asus (uten oled), og var meget fornøyd med den. Har difor sett på Asus ZenBook 14 Oled i5/i7/Ryzen 7 Lenovo Yoga pro 7 i5 - er det best med Oled mtp. bildebehandling? Anbefalast det i7? Er Ryzen bra? Pris har sjølvsagt noko å seie. Har egentlig ikkje lyst å bruke meir enn max 12 000... Noken som har noken anbefalingar/tips innanfor dette område? I tillegg til bildebehandling, vil den bli brukt til film, surfing, mail og slike kvardagslige ting. Vil helst ikkje ha større en 14".
  3. Trur eg fann ut problemet! Etter å ha trålet Apple sine sider, fann eg ut eg måtte endre nokon personvern innstillinger for Bluetooth på telefonen! Vipps! So fann telefonen klokka 😄
  4. Har ei Polar ignite klokke som ikkje blir koblet til Iphone 11. Telefonen finner ikkje klokka via Bluetooth. Har satt klokka tilbake til fabrikkinnstillingene, restarta telefonen... Gjort det meste. Den har vert tilkoblet før, men no går det ikkje lenger. Er det noko som kan fikse dette? Har Polar Flow konto, slette klokka der lagt den inn på nytt. Ingenting ser ut til å hjelpe. Telefonen finn rett og slett ikkje klokka, og/eller omvendt.
  5. Thanks! Ja, det er veldig synd! (no angra litt på at eg kvitta meg med p30pro'n, den hadde mange fleire muligheter innen fotografering 🙈) Har iphone dette innebygd?
  6. Eksponeringa vert for høg. Bilde blir berre kvitt...
  7. Kamera: Nokon som har eit tips til å få "slørete vann" effekt med samsung s23? Savna denne funksjonen fra tidligare mobil Huawei p30 pro, der var det "innebygd". Prøvar å stille inn lukkartid og anna, men får det rett og slett ikkje det til.
  8. Eg har ikkje noko problem å finne fram til varslingslydane, men problemet er at standard varslingslyd til appen ikkje ligg der. På snap står der "appen leverer lyd". Det betyr at det er snap sin eigen varsellyd som ligg inne. Den er grei. Går eg inn på andre apper som IG eller kva det skal vere, er det samsung sin standard varslingslyd som er valgt. Det betyr at alle apper har samme varslingslyd som er satt til standard av enten meg eller Samsung. Problemet er altso at eg finn ikkje appen sin standard varslingslyd i lydane eg kan velge mellom.
  9. Det er der eg ikkje finne den originale varslingslyden for kvar app. "Standard" virkar å vere samsung sin standard varslingslyd. Går eg inn feks på Snap, ligg ikkje Snap sin varslingslyd tilgjengelig der. So det er difor eg ikkje finn tilbake til kvar app sin originale varslingalydar..
  10. Her i huset skifta vi fra Huawei til Samsung s23 og Samsung s20+ til Samsung s23+. Begge opplevde at alle apper fekk samme standard varslingslyd (noko som er utrulig irriterande spør du meg). Har også høyrt om fleire med samme "problem". Når det gjeld Snap f.eks, virkar det som ei umulig oppgåve å få satt tilbake til standard snap-lyd. Eg brukte Zedge til å få tilbake original varslingslyd. Men skal det virkelig vere nødvendig å måtte bruke ein tredjepartsapp for dette? Må vere noko eg ikkje forstår!?
  11. Veit du kor lenge Huawei p30 pro vil ha google støtte og motta oppdateringer?
  12. Har prøvd, funka fortsatt ikkje… trur det kan ha med doble kontakter. Både gmail og apple konto… prøvde å slette kontakt og legge inn på nytt, då gikk det..
  13. Iphone 13 mini : Korleis får eg kontaktbilde som fyller heile skjermen ved anrop? Har prøvd forskjellige oppskrifter funne på nett, skalere til 2:3 før ein legger til bilde til kontakt. Blir fortsatt ein liten sirkel ved anrop.
  14. Aah, har lurt på kvifor nokon ord lyser 😅 Thanks.
×
×
  • Opprett ny...