Jump to content

klxm

Medlemmer
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About klxm

 • Birthday 04/23/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

5800 profile views
 1. Har prøvd, funka fortsatt ikkje… trur det kan ha med doble kontakter. Både gmail og apple konto… prøvde å slette kontakt og legge inn på nytt, då gikk det..
 2. Iphone 13 mini : Korleis får eg kontaktbilde som fyller heile skjermen ved anrop? Har prøvd forskjellige oppskrifter funne på nett, skalere til 2:3 før ein legger til bilde til kontakt. Blir fortsatt ein liten sirkel ved anrop.
 3. Aah, har lurt på kvifor nokon ord lyser 😅 Thanks.
 4. Når eg mottar samtaler står der “•navn• eller to andre” . Dette sjølv om eg har lagra nummeret til vedkomande berre 1 gang, eller har berre ein kontakt under det navnet. Har dette noko innstillingar å gjere? Skjønnar ikkje kva det “eller to andre” kjem frå?
 5. Er det mulig? Pling lyder høyre ikkje heime under telefonsamtaler 🤔
 6. Trenge sårt tips om korleis eg får dempa varsellyder under samtaler….. 😇🙏
 7. Hadde vel ikkje spurt om eg ikkje hadde brukt det. Takk, er klar over den funksjonen til space- det er ein grei erstatter.
 8. Enig med deg der. Syns både tastatur og filer fungerte utmerket på android. Brukte swiftkey på android og har lasta det ned her og. Det ber nok ein vanesak det med punktum, men blir liksom unødvendige trykk for å få fram eit punktum/komma. (Kan dobbelttappe på mellomromtastennfor . -det er eg klar over). På android med swiftkey fekk eg også fram emoji når eg skreiv feks “ape” “smil” og slikt, men det kjem ikkje opp no?
 9. Då vart det 13 mini for min del, og happy med det foreløbig. Ingen problem å gå frå android til iphone. Lurer litt på en ting..eller sikkert fleire etter kvart. Det gjeld tastaturet. Er ikkje det mulig å få punktum til å vise på tastaturet heile tida? Eg merka at av og til, avhengig av kvar eg skriv, so dukkar punktumet opp. Men når eg skriv i messenger, snap, og no, må eg trykke på 123 knappen for å få det til å vise. og so kom eg på ein ting til : når eg er i ein telefonsamtale får eg opp varsellyd når det popper inn sms / snap og andre varsler. Dette er veldig irriterende. Er ikkje dette mulig å slå av??
 10. Takk for svar 🙏 Går i frå Huawei p30 pro. Er litt lei store telefoner, og ønsker difor ein meir snerten telefon. Men er redd den skal bli for liten. Men det veit eg ikkje før eg har brukt den ei stund. Er opptatt av kameraet skal vere bra, då eg tar ein god del bilder. Ser at det ikkje er zoom? Betyr det at der ikkje er noko form for zoom??
 11. Noken erfaringar med iphone 13 mini her? 😇 🙏 Som batteritid, størrelse, kamera ikkje minst.....
 12. Har ikkje opplevd det på meldinger, men opplev det heile tida på Snapchat. Der manglar ofte prikken/varselet som signalisera ny Snap. Merka at viss eg har innstillinga for varsel til å vise antal meldingar, er problemet større, enn når innstillinga er satt til å vise som prikk.
 13. Tilbake til kamerajakta 😁 Sony har jo nokre små snertne kamera som får gode tilbakemeldingar. Som A6600 og A6400. Ikkje store forskjellane mellom dei to, ser det ut til. Men nokon som har nokon tanka om desse (spesielt a6600) frå sony opp i mot canon sine hus? Kjenner det sitte langt inne å skulle gå vekk frå canon, men skada jo ikkje å prøve Brukar kameraet til mest til natur, stjernehimmel, en del portrett, og litt dyr (spesielt fugl) og nordlys...
 14. Finnes det ein funksjon der ein kan bli grense tilgangen til telefonen når andre/barn lånar telefonen? Meontetdet fantes ein slik funksjon, men finn det ikkje igjen.....??
 15. Eg trur eg kjem til å kameraet mest til natur og ellers i "dagliglivet", og litt portrett på egne barn....... såg at RP kom litt bedre ut med tanke på natur, i ei samanlikning eg såg på nettet...... Eg er ein veldig canon tilhenger... prøvde eit Sony kamera for litt sidan, men vart ikkje heilt tilfreds med det, men det er nok berre ein vanesak.
×
×
 • Create New...