Jump to content

Bare Bank

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bare Bank

 1. ​Hva hvis okkupasjonsmakten er vesener fra det ytre rom som vil gjøre hele norge til en slavekoloni for den tredje måneden av planeten fraxxus i virgo konstillasjonen?
 2. Ved en ev. krig i fremtiden er det flere faktorer som må tas i betraktning før en tar beslutningen om verving eller dissidens. ​ ​Hvem kriger vi mot/for? Huske på at i ww2 så var det tyskerne som okkuperte norge og vervet soldater ut mot frontlinjen. Konsekvensen av å nekte var den gang (vil jeg tro) døden. ​ ​Så, det er liksom alfa og omega om jeg i det hele tatt gidder å krige for *noen* ​ ​Så mange faktorer og muligheter, er nesten litt poengløst å opprette en slik tråd, uten en slags plan om hvordan dette liksom skule foregått.
 3. da har du ikke vært der i det siste. annet hvert ord der er enten pikk eller fitte.
 4. ​har prøvd meg på chatroullete. enten bare kåte griser eller kåte griser... det går bare i sex der så hvis du ikke er interesert i griseprat så er det skikkelig møkkasted! hold deg unna omegle hvert fall. ​
 5. det er mye kulere hvis du samtidig har noe å gjøre. slik som i et online spill f.eks. da kan dere snakke sammen i gruppe over ventrilo ev. skype. er morro det.
 6. Bare Bank

  Er jeg asosial?

  ​Jeg støter dem vekk på den måten at jeg er redd eller skremt for at de skal se meg for den jeg virkelig er. Ett null. En taper. En patetisk liten drit. Sånn føler jeg det hele tia.
 7. Slike filmer tar typisk kun rollene til relle navn eller historiske personer og bruker det til noe helt annet. Dvis. at den dermed absolutt må følge relle hendelser. Derfor det kalles "basert på" og ikke "er" sann historie.
 8. ​Hei, jeg lurer på hvor lenge sobril kan påvises i blodprøver. Har søkt litt forskjellig på diverse fora, vet at det er strafferettslig uforsvarlig dersom man har høye konsentrasjoner i blodet, det tar jo typ 72 timer før total utskillelse, og det sier jo litt. Kan jo begynne å forklare litt om meg selv.. Jeg jobber i et arbeid som krever høy presisjon og tilstedeværelse. Vi snakker håndtering av tunge kjøretøy, håndtering av div. service og høy sosial tilstedeværelse. Kombinasjonen av disse oppgavene har tatt sin toll på meg som tjenestedyktig og på så måte er jeg blitt nødt, nå, under en tung periode å bruke beroligende midler. Som selvfølge av dette er jeg svært opptatt av mitt generelle helsenivå. Jeg tar regelmessige blodprøver, sjekker alt fra blodtrykk til jern nivå. Altså alt sammen sjekker jeg for å være sikker på at helsen er tipp topp. Det jeg altså vil frem til er hvor lenge dette ustoffet er i blodsirkulasjonen, da jeg må beregne og tilrettelegge dagen deretter. Kanskje jeg må revurdere min situasjon og mitt arbeid som følge av dette, så jeg håper på noen informative svar her. På forhånd takk.
 9. Wikipedia sier at soya isolat inneholder phytoestrogen: [...] Jeg prøver å forstå hva dette betyr. Hva vil det si i praksis, liksom? ​ ​edit: takk på forhånd
 10. Klart samtlige dyr på kloden i dag har sitt utsprung fra mere primitive typer millionvis av år før. Derfor finner vi ingen fossil av dagens dyr i dinosaurtiden. Vi finner kun nært beslektede forfedre. Dette gjelder for alle arter, selv mennesket. Hvorfor finner vi ingen fossil av det moderne mennesket før en viss tid har passert på kloden? Altså før et visst lag i jorda finnes det kun mere primitive apetyper, mennesket er ikke å spore. Hvordan forklarer du det hvis vi alltid har vært her?
 11. Noen av de mest pålitelige personene jeg kjenner er litt runde i kantene. Å være rund viser at man er livsglad og har råd til mat. Før i tiden viste det til status å være rund da det var forbundet med frodighet, et sunnhetstegn.
 12. Gitt nok tid er det ikke begrensninger for hva den kunne blitt. Vi har flere eksempler som viser spesialiserte arter gå tilbake og tilpasse seg vidt forskjellige miljø fra den opprinnelige artsfamilien. Se bare på hvalene, delfinene og spekkhoggere. De har på ett punkt i evolusjonen tilpasset seg land for så å vende tilbake til havet. Det er sagt at flodhesten er nærmere beslektet hvalene. To vidt forskjellige dyr, gitt forskjellige miljøer og som er to helt forskjellige dyr i dag.
 13. "Hey, Bartender! Jeg tar gjerne et cumshot med den tequilaen, jeg..."
 14. What?!? Ikke sitt her å påstå at du ikke er sugen på cumshot nå da...
 15. Jeg har hørt om en sør-amerikansk stamme som setter ferske sædsprut i kaktus-spriten. Det skal visstnok være godt for fertiliteten.
 16. Feil, det er takket være tusenvis av år med genmutasjoner som er blitt til ved hjelp av isolerte gengrupper innenfor gitte miljø. Du ser at bikkjer som er lokalisert på høyere breddegrader har evovlert tykkere pels og bedre vannretensjon, tykkere hud på poter for varmeisolering osv osv. Selv spesialisert håndveske hunder er blitt til ved hjelp av flere generasjoner med avling. Det er ikke til å si at den samme rasen kunne oppstå igjen gitt lignende omstendigheter, men sannsynligheten for at vi noen gang vil klare å etterleve den samme genutgreningen er så liten at jeg ser på det som totalt usannsynlig. Du kan dermed ikke si at den første hunden hadde hele genmaterialet. Det er noe den tilegnet seg gjennom utallige reiser i miljø og isolasjon.
 17. Hvorfor påstår du at mennesket og apen ikke er beslektet?
 18. så lang tid som det tar google edderkoppen å kravle over nettsiden. http://en.wikipedia.org/wiki/Web_crawler
 19. Jeg tenkte en god del på det, jeg også. Progresjonen i løftet blir slik; med håndflatene vendt innover er belastningen mere flytende og konstant hele veien ut mot full utstrekning, hovedsakelig på skulderpartiet som var prioritet, da. Det, føler jeg, fører til en mye mer effektiv økt enn om jeg skulle ta det vanlig (med hånflatene vendt innover). Ligger forsåvidt ingen vitenskapelig litteratur bak det, men jeg tenkte det var verdt et forsøk når jeg først satt der på benken, og jeg følte at det fungerte bra.
 20. Hvordan kan du sitte her å påstå det når selv hardbarka ildsjelkristne innrømmer hele eller deler av evolusjonen som sannhet? Ikke bare finnes det religiøse grupperinger som aksepterer den, men også de som går så langt som implementering av thesen i den kristne læren. Teorien er kommet så langt på dette tidspunkt at den vanskelig lar seg nekte selv av de mest fundamentale religiøse. Beviset ligger først og fremst i DNAet, men også skjeletal utvikling ligger til bunn som bevis for denne beslektningen. Hvordan kan du fornekte den klare beslektede koblingen mellom mennesket og apen? Hva baserer du det på? For all vitenskapelig fornuft tilsier at mennesket er beslektet med apen. Ganske så nært også.
 21. Jeg mente sånn med snillere mot skuldre. -Altså håndflatene vendt inn mot skuldrene.
 22. HaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAAH! Var på gymmet i dag og tar eksotisk vri av brystpress hantler. Fortsetter med å skrike ut for hvert press og duden ser på meg som jeg er idiot. WHAT?!!?? Har du ikke sett hantler press med minus 90 vri? IDIOT!
 23. Javel. Men den er fortsatt ikke 2x17 tommer i bredden. Du må tenke på at spesielt skjermer tiltenkt TV-bruk ikke nyter samme kvalitet og krav som pc monitorer. Jeg snakker om sortnivå, oppdateringshastighet, frekvens... alt det der. Så det er ikke rettferdig å sammenligne det med TV i hvert fall. Og de monitorene du linker til er langt fra 2x17" i bredden, det er helt sikkert. Skjermen er tilsvarende to individuelle monitorer satt i landscape mode. Det er til et hendig og veldig reelt bruksformål. Kan du ikke bare være så snill å innse det?
 24. Ja og det er irriterende. Vi trenger mere opplysning, og ikke bastante utsagn basert på uvitenhet.
 25. Er det slik å forstå at det er Børge Fagerli som står for programmet? Det gir jo absolutt mening dersom arm er utslitt og flere repetisjoner er utelukket. Hvorfor ikke gå over til bein da? Det er jo rent idioti å fornekte han det dersom han ønsker å fortsette treningsøkten.
×
×
 • Create New...