Jump to content

Bombasa

Medlemmer
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 :)

1 Follower

About Bombasa

 • Birthday 01/16/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12730 profile views
 1. Ja har selv også lurt på denne telefonen og nå lurer jeg på Xiaomi mi 11 men er også usikker ang VoLTE i forhold til ICE. Jeg lurer på om kanskje Telia kanskje kan ha støtte for denne telefonen. Er rimelig frustrerende at en ikke kan bruke alle nye mobiler med VoLTE dette burde vært bygget inn i Android.
 2. Jeg har ICE og Huawei p20 pro denne fikk jeg opp pop up melding når jeg åpnet meldingsappen i går. Men min datter som også har ICE og Huawei Nova står det at ikke støttes. På jobb har jeg en Xiaomi A2 med bedrift ICE den virker det på men sønnen min har samme telefon og ICE privat der står det at den ikke støttes. De holder nok på med pulje vis ut-rulling.
 3. Ja det samme har jeg lurt på. Spurte i ett annet forum og fikk til svar at det virket ut av boxen. Tror det var på Telenor sitt nett.
 4. Så flott har lyst på denne telefonen selv, men hvorfor sier Ice kundeservice at den ikke støttes? Jeg har hatt lyst til å kjøpe denne men ICE sier de ikke tilbyr VoLTE på denne. Hvis det viser seg at den ikke har VoLTE eller mister dette ved oppdatering så tør jeg ikke kjøpe den.
 5. ICE sin liste er grei nok den, men det magler mange telefoner der. Så tilbake til spørsmålet mitt "Når kan vi forvente at vi får VoLTE som standard i Android slik at alle nye telefoner automatisk støtter dette?" Foreløpig svar er ett par år. (tida går heldig vis fort...)
 6. Om en skal ha OnePlus, Xiaomi, Motorola, LG, Pixel eller Asus så blir disse raskt uaktuelle pga manglende VoLTE i hvetefall hos ICE. Det er vel ikke støtte for alle disse mobilene hos andre operatører heller? ICE er eneste aktuelle operatør pga dekning på jobb.
 7. Når kan vi forvente at vi får VoLTE som standard i Android slik at alle nye telefoner automatisk støtter dette? Om en vil kjøpe ny mobil så er det slik at mange er utelukket pga manglende VoLTE støtte dette er rett og slett håpløst. Vi har jo nå hatt VoLTE i mange år.
 8. Jeg syntes det er rart og synd at ikke ICE kan få oppdatert sin liste med mobiler som støtter VoLTE og Wifi tale. Hvis det stemmer at f.eks Huawei P40 Pro og Oneplus 8 pro så burde det virkelig komme opp på listene. Jeg er på jakt etter ny Android mobil og da er selvsagt VoLTE støtte utrolig viktig. I følge ICE så støtter de ikke hverken VoLTE eller Wofi på f.eks Oneplus 8 pro
 9. En del hos Ice kundeservice tror det er iorden men når en opplyser at en har fått beskjed at dette er noe de har jobbet med tidligere så finner de ut av at: "åååja stemmer det, det virker ikke med Huawei P20 ennå nei men det skal komme."
 10. Jeg har hvert kunde siden de startet med mobiltelefoni og nå syntes jeg alt virker helt topp.
 11. Jeg har hvert i kontakt med ICE og jeg tror det kun er Huawei P20 og pro modellen som ikke har VoLTE på Telia sitt nett. De jobber med saken men ser ikke ut som det skjer noe... Du må gjerne mase på kundeservice du også så kanskje det skjer noe.
×
×
 • Create New...