Jump to content

Bombasa

Medlemmer
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

1 Follower

About Bombasa

 • Birthday 01/16/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11961 profile views
 1. Jeg har hvert i kontakt med ICE og jeg tror det kun er Huawei P20 og pro modellen som ikke har VoLTE på Telia sitt nett. De jobber med saken men ser ikke ut som det skjer noe... Du må gjerne mase på kundeservice du også så kanskje det skjer noe.
 2. Dette er nok for at kundene skal få en best mulig opplevelse. For hvis det hadde hvert motsatt og telefonen hang igjen på ett ICE nett med dårlig deking som stadig datt ut, så ville mange klaget. Omvendt så er det bare oss som henger her som syntes det er dumt.
 3. Nå kan også bedriftskunder få 4G tale hos ICE. https://www.ice.no/bedrift/produkt/4g-tale
 4. Ja det var igrunn det jeg var nysgjerrig på om telefonen min støtter de nye frekvensene ikke om jeg får 5g. Så da er det mulig de kan virke på 4g med min HUAWEI p20 pro.
 5. Jeg har i dag en HUAWEI p20 pro. Så den støtter kanskje den nye 700 frekvensen?
 6. En må vel ha ny mobil for og bruke den nye 700-frekvensen som kanskje de starter og bruke til høsten alt? Eller er det noen av dagens mobiler som støtter denne allerede?
 7. Det er vel slik at operatøren må sende sine innstillinger til telefon produsenten som baker den inn i en oppdatering til telefonen, og så blir sendt ut til telefonene. Hvis ikke operatøren sender sine innstillinger til telefon produsenten så vet ikke telefon produsenten hva som er riktig. Og hvis operatøren sender innstillingene til telefon produsenten og de ikke legger dette inn på en oppdatering så skjer det heller ingen ting.
 8. Er det noen som har greie på om VoLTE støtte i telefonene f.eks vil komme automatisk i fremtiden f.eks ved Android 10? Det har nå tross alt gått en stund siden VoLTE kom og det ville gjort ting enklere for kunder og operatører.
 9. Ja det er kjempe rart. Jeg valgte bort LG når jeg skulle ha ny telefon nå sist pga manglende VoLTE støtte. LG kan umulig prøve og jobbe med dette selv hvis de ikke har avtale med noen i norden.
 10. Jeg har lurt på det samme selv en stund og har kommet frem til at det selges for få LG telefoner til at de gidder å få det på plass.
 11. Ja og Ice bygger ut i rekordfart så tenker og håper det løser seg selv.
 12. Flott at det drar seg til, men jeg syntes det er synd at ikke ICE har fått Motorola telefonene på plass slik som Telia har. Men får vel håpe de jobber med disse også.
 13. Jeg ser Ice har svart en kunde ang dette på Facebook så det stemmer. Det er kun hoved sim som har data frihet.
×
×
 • Create New...