Jump to content

Bare Bank

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)
 1. ​Hva hvis okkupasjonsmakten er vesener fra det ytre rom som vil gjøre hele norge til en slavekoloni for den tredje måneden av planeten fraxxus i virgo konstillasjonen?
 2. Ved en ev. krig i fremtiden er det flere faktorer som må tas i betraktning før en tar beslutningen om verving eller dissidens. ​ ​Hvem kriger vi mot/for? Huske på at i ww2 så var det tyskerne som okkuperte norge og vervet soldater ut mot frontlinjen. Konsekvensen av å nekte var den gang (vil jeg tro) døden. ​ ​Så, det er liksom alfa og omega om jeg i det hele tatt gidder å krige for *noen* ​ ​Så mange faktorer og muligheter, er nesten litt poengløst å opprette en slik tråd, uten en slags plan om hvordan dette liksom skule foregått.
 3. da har du ikke vært der i det siste. annet hvert ord der er enten pikk eller fitte.
 4. ​har prøvd meg på chatroullete. enten bare kåte griser eller kåte griser... det går bare i sex der så hvis du ikke er interesert i griseprat så er det skikkelig møkkasted! hold deg unna omegle hvert fall. ​
 5. det er mye kulere hvis du samtidig har noe å gjøre. slik som i et online spill f.eks. da kan dere snakke sammen i gruppe over ventrilo ev. skype. er morro det.
 6. Bare Bank

  Er jeg asosial?

  ​Jeg støter dem vekk på den måten at jeg er redd eller skremt for at de skal se meg for den jeg virkelig er. Ett null. En taper. En patetisk liten drit. Sånn føler jeg det hele tia.
 7. Slike filmer tar typisk kun rollene til relle navn eller historiske personer og bruker det til noe helt annet. Dvis. at den dermed absolutt må følge relle hendelser. Derfor det kalles "basert på" og ikke "er" sann historie.
 8. ​Hei, jeg lurer på hvor lenge sobril kan påvises i blodprøver. Har søkt litt forskjellig på diverse fora, vet at det er strafferettslig uforsvarlig dersom man har høye konsentrasjoner i blodet, det tar jo typ 72 timer før total utskillelse, og det sier jo litt. Kan jo begynne å forklare litt om meg selv.. Jeg jobber i et arbeid som krever høy presisjon og tilstedeværelse. Vi snakker håndtering av tunge kjøretøy, håndtering av div. service og høy sosial tilstedeværelse. Kombinasjonen av disse oppgavene har tatt sin toll på meg som tjenestedyktig og på så måte er jeg blitt nødt, nå, under en tung periode å bruke beroligende midler. Som selvfølge av dette er jeg svært opptatt av mitt generelle helsenivå. Jeg tar regelmessige blodprøver, sjekker alt fra blodtrykk til jern nivå. Altså alt sammen sjekker jeg for å være sikker på at helsen er tipp topp. Det jeg altså vil frem til er hvor lenge dette ustoffet er i blodsirkulasjonen, da jeg må beregne og tilrettelegge dagen deretter. Kanskje jeg må revurdere min situasjon og mitt arbeid som følge av dette, så jeg håper på noen informative svar her. På forhånd takk.
 9. Wikipedia sier at soya isolat inneholder phytoestrogen: [...] Jeg prøver å forstå hva dette betyr. Hva vil det si i praksis, liksom? ​ ​edit: takk på forhånd
 10. Klart samtlige dyr på kloden i dag har sitt utsprung fra mere primitive typer millionvis av år før. Derfor finner vi ingen fossil av dagens dyr i dinosaurtiden. Vi finner kun nært beslektede forfedre. Dette gjelder for alle arter, selv mennesket. Hvorfor finner vi ingen fossil av det moderne mennesket før en viss tid har passert på kloden? Altså før et visst lag i jorda finnes det kun mere primitive apetyper, mennesket er ikke å spore. Hvordan forklarer du det hvis vi alltid har vært her?
 11. Noen av de mest pålitelige personene jeg kjenner er litt runde i kantene. Å være rund viser at man er livsglad og har råd til mat. Før i tiden viste det til status å være rund da det var forbundet med frodighet, et sunnhetstegn.
 12. Gitt nok tid er det ikke begrensninger for hva den kunne blitt. Vi har flere eksempler som viser spesialiserte arter gå tilbake og tilpasse seg vidt forskjellige miljø fra den opprinnelige artsfamilien. Se bare på hvalene, delfinene og spekkhoggere. De har på ett punkt i evolusjonen tilpasset seg land for så å vende tilbake til havet. Det er sagt at flodhesten er nærmere beslektet hvalene. To vidt forskjellige dyr, gitt forskjellige miljøer og som er to helt forskjellige dyr i dag.
 13. "Hey, Bartender! Jeg tar gjerne et cumshot med den tequilaen, jeg..."
 14. What?!? Ikke sitt her å påstå at du ikke er sugen på cumshot nå da...
 15. Jeg har hørt om en sør-amerikansk stamme som setter ferske sædsprut i kaktus-spriten. Det skal visstnok være godt for fertiliteten.
×
×
 • Create New...