Jump to content

Akitu

Medlemmer
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vil tru S20+ vil scorel itt bedre der; både mht. at 5G krever mindre energi, og at batteriet har 4500 mAh vs. 400 mAh i S20. Selv om skjermen er noe større, vil jeg allikevel tru den vil komme hakket bedre ut.
 2. https://itavisen.no/2020/02/22/s20-ultra-imponerer-se-hva-108mp-kameraet-far-til/
 3. Har du link til slike cover? F.eks til S20 Ultra
 4. Bildene som tas ca. 02:40 - 03:25 sier en hel del om kvaliteten til kameraet i Ultra vs. 20/20+.
 5. Her har noen testa kameraet RL også:
 6. Jeg vurderer definitivt Ultra, etter å ha hatt Samsung i en årrekke - splittet opp (pr .d.d) av å ha gått for Mate 20 Pro. Denne gang går jeg tilbake til et Koreaprodukt. Etter å ha sett en del hands-ons på YouTube, så har mange der kommentert at Galaxy Buds+ følger med når en kjøper S20 Ultra. Om dette kun gjelder det amerikanske markedet vet jeg ikke, men det er jo å håpe at slike bundles også kommer hit.
 7. Teksturen (har blå) fungerer helt fint. Den glipper ikke særlig når du holder den; kun når du vipper den opp fra bord eller fra lomma - i tillegg at jeg er så vandt til å ha deksler. (Liker den ekstra sikringa). Men, den er sleek og knall ålreit å bruke. Gestures fungerer veldig bra, og en venner seg ekstremt kjapt til det.
 8. Helt enig med deg i batteritiden. Jeg klarer fortsatt å få +43 timers batteritid. Men; nå har jeg fått meg ny. Noen som har noen ide hva en kan få for en pent brukt S8+ med en del ekstra stasj ?
 9. Jeg fikk en melding fra Posten i dag, og er igang med oppsett, oppdateringer av app'er og overføring av data fra gammel (S8+) til ny fon. Til info: i motsetning til hva mange YouTube unboxing videoer sier, så er det ikke med noe deksel fra thegetgo.
 10. Blir spennende å teste ut Mate 20 Pro. Bestilte en i blått (min første blå mob noensinne). Bra at deksel følger med i pakka fra start. Kom gjerne med tips til deksler. (Har brukt diverste Speck, Spigen, Urban Armour etc.)
 11. Ser det er store variasjoner på batteritid her. Jeg har nå igjen 17% som er estimert til 6t 18m. Det er 1dag 12t og 18min siden siste 100% lading.
 12. Da må jeg spørre, hvilken app? Har tidal og null lag å spore der... Spotify Er det noen her med Spotify som kan bekrefte dette? Har spotify, og S8+ - ingen lag hos meg.
 13. Noen som har erfaring med dette minnekortet? https://www.dustinhome.no/product/5010871168/ultra?ssel=false&utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637146207
 14. Hei. Jeg er i ferd med/vurderer å selge min S7 Edge. Hva tenker folket er en akseptabel/fornuftig pris å kreve for denne? (Ingen riper eller skrammer, kun en liten fargeslitasje på hjemknappen)
×
×
 • Create New...