Gå til innhold

FIFA 13 - Den Gigantiske Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er snakk om noen få minutter, ikke halve livet ditt :)

1 kamp=12 min. Si at du ligger under 4-0 til pause. Da er det kjipt å bruke 6 min ekstra til å spille en omgang i en kamp du allerede har tapt(iallefall hvis du vet at den andre er MYE bedre enn deg.) 6 min er ganske mye når du bare har 1 time å spille på.

Lenke til kommentar

Angående at man blir låst i arenaen før online-kamp, fant jeg et tips for å unngå restaring av PS3'en. Skal funke på samme vis for Xbox.

 

Logg av PSN i menyen. Kampen kommer da i gang og du får "Connection lost". Rett tilbake til menyen, logg inn og spill videre uten helvetet man ellers må igjennom med restart.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er greit at folk quitter - jeg er ikke interessert i å lagre målene jeg scorer og jeg er heller ikke interessert i å fortsette på en kamp jeg leder 3 eller 4 - 0 før pause. Like greit at de innser hvem som er overmannen så vi begge kan fortsette med noe nyttig.

 

Møtte her om dagen en fyr som ledet 2-1 da det gjensto 10 minutter av kampen. Siste scoringen skulle han absolutt se ALLE reprisene av og etter det begynte han i trille ball i eget forsvar. Selvfølgelig klarer jeg å karre til meg ballen og score, selvfølgelig måtte jeg se alle reprisene og selvfølgelig scoret jeg enda en gang rett etterpå. Elsker sånn karma. Fyren "straffet" meg med å måtte se alle highlights etter kampen, men sånt driter jeg i. Jeg vant!

 

*edit: og ligger jeg under med en del mål er det på tide å gjøre to ting: lære av sine feil og studere hvorfor motstanderen klarer å få overtaket på deg.

 

"Det ligger alltid lærdom i ens feil." - Bjellesau 2012

 

edit2: Og takk for tipset, Vamos, skal prøves neste gang.

Endret av Bjellesau
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ler mest av quittere. Dårlige tapere er de, men jeg klarer ikke å irritere meg. Da er det mye mer irriterende med folk som spekulerer i at man alltid kan quitte de første 5 minuttene uavhengig av score, uten å få tapet (og uten at jeg får win). Man må jo virkelig jobbe for å unngå å score de første 5 minuttene, for motstander quitter så å si alltid da.

Lenke til kommentar

Skal ikke nevne navn, men det var en herifra som jeg var i ferd med å knuse på FUT 12, og som quit'a.

 

Det skjønner jeg ikke. Spiller man mot randoms, så er det enklere å stikke, men når man "kjenner" hverandre fra forumet?

 

Er i hvert fall ingen fare for å bli knust av meg i år. PSN i signaturen hvis noen vil spille.

Endret av Brickwall
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...