Gå til innhold

The Elder Scrolls Online - Diskusjonstråd


  

138 stemmer

  1. 1. Hvilken fraksjon skal du spille i ESO?

    • Daggerfall Covenant
      29
    • Ebonheart Pact
      64
    • Aldmeri Dominion
      43


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor får jeg tak i destruction staff??

 

På samme måte som alle andre våpen. Du finner en i tutorialen (Ice staff), men du kan lage selv (Woodworker), kjøpe i butikken, kjøpe/få hos andre spillere, eller finne som loot og quest rewards. Bare se etter en stav som gjør en eller annen form for magisk skade. Fire Staff, Ice Staff osv.

 

Takker for tipsene over! Er så mye jeg er usikker på i dette spillet da alt er latterlig dårlig forklart :/

Jeg spilte aldri noe særlig Daggerfall, og har ikke rørt Battlespire. Men bortsett fra det har jeg fulgt serien helt fra starten, så har fått med meg en del ting her og der. Bare spør hvis det er noe du lurer på. :)

Lenke til kommentar

Tenker å lage to chars. En som jeg spiller alene på og en annen som jeg spiller sammen med min søster.

 

Er templar en god allround class?

Du tenker for tradisjonelt. :) "Klassene" i ESO er tre små skilltrees. Det er alt. Templar er nok den beste til healing, men ellers er det så liten forskjell at det ikke har noe å si. Du kan for eksempel ha Templar med light armor og fokus på healing når du spiller med søsteren din, og bytte over til en svær øks og heavy armor når du er alene på den samme karakteren. Det eneste er at du ikke får bytte skills før lvl 15 (dvs da får du bytte våpen, og dermed bytte skills, da de henger sammen med våpnet), og det er lite skillpoints i starten. Å bruke skillpoitns på to typer armor er derfor ikke så lurt i starten. Men på den annen side får du lite for skillpoints i armor uansett i starten, så det er ikke så viktig det heller.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Startet i dag, og overraskende nok husket jeg ca alle skyshardene i Stonefall. Er bare lvl 9, så har ikke gått så veldig fort med levlinga.

 

Er rundt 2 lvler i Assassin, Siphon, 2-hander og medium armor før jeg får bruk for flere skill points der, så blir vel kanskje mer fokus på lvling enn på å finne skyshards.

Lenke til kommentar

Jepp man må som på de fleste andre MMO'er legge til en subplan før man kan få spille videre, gjorde det selv idag etter at jeg ikke fikk logget inn i spillet :p Men du blir jo ikke trekket noen penger(det skal ihvertfall ikke skjer) før det har godt 30 dager.

Lenke til kommentar

Jeg sliter med quests:S

Er snart level 11 i Auridon og jeg driver med level 13-14 quests. vanskelig som F å finne quests:/

 

 

Ta deg en tur til Cyrodiil og gå opp et level. Kjør gjennom et par public dungeons. Ta knekken på et par elites. Prøv deg på group dungeon. Mye å finne på. Ikke bare løp fra quest til quest.

 

Redigert: Jeg er i akkurat samme situasjon, men finner nok å gjøre på. High elf Dragonknight, akkurat blitt level 12.

Endret av Orwandel
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som har hatt flaks eller så har det vært veldig lite problemer med server, login osv? :) Har aldri hatt så lite problemer i en mmo launch før.

 

Edit: eneste plassen jeg måtte sitte i kø var på nettsiden og det var bare i 1 minutt.

Endret av aBaDmAn91
Lenke til kommentar

Imponerende launch ja. Håper de dog prioriterer Quests og Bank systemet/mail systemet til neste patch. Bank systemet trenger noen tillegg her og der, og systemet takler ikke at man får mye mails på engang fra kjøp o.l.. Får problemer med log out, alt klikker inne i verden etc.. Blir rett og slett for mye for den. Opplevd å ikke få det jeg har kjøpt også.

Endret av Rottenspacehead
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...