Gå til innhold

Bot for å onanere i militæret


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg møtte ei venninne ute på byen, og hun fortalte meg et rykte om at befalet i Bodø får en bot på 1000 kroner hvis de blir fersket i å onanere. Mye diskusjon fulgte om dette var sant eller ikke, og til slutt fikk vi et veddemål på hendene våre. Jeg vil gjerne ha dette avkreftet eller bekreftet av noen presseansvarlig eller lignende (dvs. ikke bare dette forumets synsinger), men er usikker på hvem jeg skal ta kontakt med. Jeg har så langt vært uheldig med å sende en mail til vernepliktsverket. Legger ved den mislykkede korrespondansen her:

 

 

Hei. Jeg hørte et rykte om at befalet i Bodø får en bot på kr 1.000 hvis de blir fersket i å onanere. Kan dere evt. avkrefte eller bekrefte om dette stemmer?

 

 

Hei

Vernepliktsverket kan ikke svare deg på dette. Du får ta det opp med de der oppe. Vi kaller inn til førstegangstjeneste, vi forvalter ikke de som er inne til tjeneste eller de stadig tjenestegjørende. Det er FPT som forvalter de stadig tjenestegjørende.

Vennlig hilsen

Gro

 

 

 

Hva er FTP og hvordan kommer jeg i kontakt med de?

 

 

Hei!

Rykter for du vurdere selv om du skal tro på ellet ikke. Eller er ditt spørmål å betrakte som utidig.

Er dette en sak som vedrører deg personlig må vi ha ditt fødsel/personnr (11 siffer) få å kunne bevare din henvendelse spesielt.

 

Vennlig hilsen

John Tore

Endret av onkeljubalong
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hørt snakk om refs og bot hvis man blir fersket i å onanere.

 

Men klarer du faktisk å bli fersket av et befal, som faktisk bryr seg..... Da er du god

 

I førstegangstjenesten min var det helt åpent om onanering blant soldatene. Plutselig kunne en på rommet reise seg, åpne døren å si: "Nå stikker jeg og runker."

Lenke til kommentar

Det er refs hvis befalet buster deg ja. Teknisk sett så er det jo seksual omgang på offentlig sted så da er vel refs å foretrekke en sivil bot.

 

Men ts snakker om befal, at befal har interne regler og "bøter" er ikke uhørt, men det er ikke noe offisielt, hva befalet gjør på egen brakke er deres sak.

Lenke til kommentar

Dette går under usømmelig adferd. Rommene er offentlig område og om du blir tatt i å runke på fellesrommet eller i TV-stua blir ansett som likestilt. Eg har dog ikke vært borti noen tilfeller hvor noen har blitt straffet for slike forhold. Eg kan dog ikke gå god for at det ikke har skjedd. Min bakgrunn er førstegangstjeneste og deretter hjemmevernet, med verv som tropptillitsvalgt og hovedtillitsvalgt for mitt område. :)

Lenke til kommentar

Disiplinærreglementet er tilgjengelig via intranett, der står litt om "hva som kan straffes". Siden det ikke gies en bot, men heller en refselse, er det MP som etterforsker, og sjefen din som utfører straff i hennhold til regelverk (kompanisjef, el.). Hvis jeg husker ting riktig da xD

 

Spør MP på leiren du er på, de veit nok ^^

Lenke til kommentar

Ikke spør MP på leiren. Mye feltrykter ute og går. Send mail til generaladvokatembetet, som krikkert sier.

 

 

Jeg er temmelig sikker på at nei, du får ikke refs for å ta deg en runk. Hvis du gjør det på vakt eller lignende er saken annerledes, men på ditt eget rom (selv om du deler dette med andre) er det sannsynligvis ikke straffbart. De som lager reglene er ikke komplett idioter heller, tusenvis av 19-åringer med sparsommelig tilgang på damer i et helt år, så skal man ikke kunne onanere? As if.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...