Gå til innhold

Multicom Kunshan P150E/P170E tråden


BIG1

Anbefalte innlegg

Hei folkens,har hatt mitt Kunshan P150 i litt over ett år.Maskinen min kjører med AMD Radeon HD 6900M.

I det siste har jeg merket stor FPS drop i de fleste grafikk krevende spill som ellers virket helt fint før,for eksempel i DayZ går FPS fra 60 ned til 35 så opp til 60 så ned til 30 slik at spillingen føles som å spille i sakte film eller med en god del lag.

Noen som hadde slik problem før og vet hvordan å fikse dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Jeg har 7970M kortet i ferdigmodellen til 11995,- og jeg er ikke helt fornøyd. Er det noen som helst måte å få byttet ut dette kortet med et gtx680M kostnadsfritt? Hvis det er noe feil med kortet eller at det ikke funker som det skal må det da være en garanti eller noe lignende for å få et nytt? Noen som vet noe om dette?

 

Jeg er heller ikke fornøyd med den glossy skjermen, går det an å bytte ut dette? Og hvor mye vil det koste?

Lenke til kommentar

Tror nok ikke du får bytta til et mange tusen kroner dyrere kort kostnadsfritt nei. Men mulig de kan ordne med et 675mx eller noe hvis du klarer å vise til at 7970M ikke fungerer i det hele tatt.

 

At du ikke er fornøyd med en fullt fungerende glossy skjerm er ikke grunnlag til å få bytta den til noe annet, men du kan vel benytte deg av angreretten?

Endret av Apox
Lenke til kommentar

Jeg har problem med at pc'n booter OS fra disk 2 selv om jeg har OS på disk 1.

 

Disk 1: SSD 240gb med Windows 8

Disk 2 (hentet fra annen pc): er der hvor noen andre har sin cd/dvd med windows 7.

 

Når pc'n starter opp går jeg inn på boot options og velger at den skal boote fra SSD (disk 1), men allikevel booter den fra disk2.

 

Hva kan være feil?

Lenke til kommentar

SSD står fremst i køen.

 

Om jeg fjerner port2 fra boot options eller fjerner harddisken fra port2 får jeg dette:

"Reboot and select proper boot device

or insert boot media in selected boot device and press a key"

 

Det ser ut som om port2 overkjører port1 og at det må være en hdd eller cd/dvd der. Til vanlig har jeg 1tb hdd i port2, det fungerer fint. Problemet kommer om jeg dytter inn en harddisk med et operativsystem eller lar porten stå tom.

Lenke til kommentar

Jeg har en med glossy, og jeg fikk tilbudet om å bytte til matt hvis jeg ville. Jeg er ekstremt usikker på hvilken jeg skal velge, men jeg har hørte om "Anti-Glare filter/film" eller et matt filter. Noen her som vet noe om disse og hvordan de er i forhold til matte skjermer?

Endret av Katta2010
Lenke til kommentar

Tydeligvis ikke så mange :-). Men samme det. Jeg fikk tilbudet om å bytte ut glossy skjermen for en matt for 600,-. Er det verdt det? Jeg bruker PCen ofte etter jobb, fra 4-5 og utover, og om morgeningen i helgene fra og med 11.

 

Edit: er det noen her som har lyst til å være så vennlig og legge ut bilder av den matte skjermen i forskjellige vinkler? :-)

Endret av Katta2010
Lenke til kommentar

Hei!

Idag kom endelig min Kunshan P150E i posten, men har et spm om installering av Windows:

 

Jeg har modellen uten CD-Rom og uten OS. Har sett i denne tråden at man kan installere ved hjelp av en ekstern DVD-stasjon så var det som var planen. Men får ikke dette til å fungere og skjønner ikke helt hvordan det skal fungere heller. For må man ikke ha USB-drivere installert for å kjøre DVD-stasjonen? For meg skjer det ihvertfall ingenting og får heller ikke opp DVD-stasjonen som alternativ i Boot-rekkefølgen.

 

Tips?

 

PS: Driver å lager en bootable USB som en annen løsning... Vil det fungere/noen som har erfaring med det?

 

Update: Bare å se bort ifra denne posten. Etter 5 timer med minnepennformatering (smart som jeg var fant jeg selvfølgelig den største minnepennen som var å oppdrive :wallbash: ) fikk jeg nå installert Windows via USB :thumbs:

Endret av PerMada
Lenke til kommentar

Tenkte å kjøpe meg en p150 15,6" nå i rimelig snart, men har ett par spm til dere som er litt mer kyndig, kan "endel", men når det kommer til ytelse på hardware er det begrenset.

Blir å bruke pcn til gaming og studier.

 

1. Er ikke 4GB ram på vga litt overkill eller er det bare min mening om det som trenger å oppdateres?

Skal for det meste bruke pcn på min 46" hd-tv og kanskje derfor MÅ ha 4GB ram? Nå mener sikkert noen den er mer "future-proof" med 4GB, men antar alt annet vil være bedre på vga om noen år, så hvorvidt det egentlig er "future-proof" kan vel diskuteres.

 

2. Hva er erfaringene på HD 7970M oppmot GTX 675MX, 660m(vurderer xishan modellen og) og 680 forsåvidt?

Leser det er mange som har problemer med HD7970M, er de probleme fikset, finnes det noen fiks, eller har man fikset seg masse hodebry og irritasjon om man kjøper det? (får alle med HD 7970 de problemene, eller er det som å spille lotto)

 

3. ser at 2 av 3 ferdigmodellene har 16GB ram, er det litt drøyt? Forestiller meg at 8GB holder i lange baner. (merk "forestiller")

 

4. msata eller ssd? msata er nesten dobbelt så dyrt, men velger man msata sparer man en hd plass evt. bruke den plassen dvd/bluray, men hvem trenger det idag, tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har hatt bruk for dvd spillern på den gamle stajonære de siste to årene.

 

5. Ser at knfigurerings modellen har en bedre cpu som billigste enn de tre ferdig modellene, hvor mye bedre er 3740QM over 3630QM?

 

Håper noen kan svare på disse mange og innviklede spm mine hehe :)

Lenke til kommentar

1: korrekt. Det er overkill og vil iikke gi økt ytelse med mindre man spiller på flere skjermer samtidig osv. For oppløsninger opp til FullHD 1920 x 1080 så hadde 1Gb vært nok i de aller fleste tilfeller. Men det finnes folk som tror dobbelt minne = dobblet så bra og derfor bare MÅ HA DET ;) Er nok mest ment som et salgsargument ja.

 

2: Ta en titt på notebookcheck.net for litt forkjellige mobile GPU tester. HD7970M er vel i snitt knapt 5% bak GTX680M. GTX660M er ca halvparten så kraftig som HD7970M. GTX675MX er vel ca 10-15% bak HD7970M grovt regnet. Ja driverproblemene eksisterer enda. Om DU får problemer avhenger i hovedsak av om du spiller spill som er støttet i driver eller ikke. Er spill støttet vil normalt sett alt fungere bra.

 

3: Spørs hva bruken er, til spilling per i dag er 8Gb nok, men minne er billig så man sparer ikke mye på å gå ned på minnemengde.

 

4: velg bare mSata om du trenger HDD plassen/optisk drev plassen. Vanlig SSD er rimeligere og ofte raskere.

 

5: I spill vil ytelsesforskjellen være minimal, er GPU som stort sett alltid er flaskehalsen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...