Gå til innhold

HTC One X


Anbefalte innlegg

Da har jeg tatt steget og låst opp bootloaderen på min telefon. Rakk ikke å roote i går, men det er neste på agendaen. Ser ut til at CM9 begynner å bli brukbar nå, så regner med at det blir neste rom. Savner CM fra tiden med Desire :)

 

Om andre trenger guide til unlock og root, så finner dere en enkel og grei guide her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1592355

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekket nettopp min One X ang Wifi problemene med wifi analyser. Når jeg presset mellom volumtastene og kameralinsen datt wifi styrken fra grønn (god) til middels (gul) på signalstyrke.. Er dette vanlig eller har jeg den samme feilen som beskrevet over?

 

Har noen spørsmål ang Epost på One X.

 

Liker ikke utseende på gmail appen så velger å bruke HTC epost appen. Under synkroniseringsinstillinger står det "smart sync" hva innebærer dette? Og hvordan får jeg satt opp push mail på HTC epost appen.?

Anbefaler å lese nøye gjennom XDA-tråden (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688538).

 

Det viser seg at det er et svært utbredt problem som sannsynligvis ligger i alle modeller av One X. HTC ender vel om med å måtte redesigne wifi og bluetooth antennen, samt massetilbakekalling av tidligere versjoner. Sannsynligvis vil de gi alle en ny telefon, har vanskelig for å tro at det er billigere å fikse hver enkelt telefon.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg One-X igår etter min gode gamle N8 tok kvelden.

 

Fantastisk tlf, men noe som irriterer meg er når jeg trykker tilbake eller home tasten så står den og "Laster..." i 3-4 sekunder.

 

Det skal da ikke være sånn?

 

Har googlet og sjekket denne tråden men fant ikke noe fornuftig.

Slik skal det ikke være. Da jeg hadde min HTC One X fungerte alt perfekt. Trykket hjem på home-knappen ble jeg kastet tilbake til startmenyen med en gang. Hvis du opplever at den reagerer treigt ville jeg prøvd å gjøre en gjennoppretning til fabrikkinstillinger for så å oppdatere mobilen med nyeste programvare. Husk for all del backup! Hvis dette ikke hjelper kan du jo evt ta kontakt med butikken hvor du kjøpte mobilen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Kjøpte meg One-X igår etter min gode gamle N8 tok kvelden.

Fantastisk tlf, men noe som irriterer meg er når jeg trykker tilbake eller home tasten så står den og "Laster..." i 3-4 sekunder.

Det skal da ikke være sånn?

Har googlet og sjekket denne tråden men fant ikke noe fornuftig.

Opplevde det selv noen ganger, men lite i det siste. Kanskje en oppdatering som har fikset det?

 

Hvordan syns du størrelse overgangen er, John-Arne? Nokia N8 er ikke store telefonen i forhold til One X.

Endret av Slettet-p4PIYwb6
Lenke til kommentar
Da har jeg tatt steget og låst opp bootloaderen på min telefon. Rakk ikke å roote i går, men det er neste på agendaen. Ser ut til at CM9 begynner å bli brukbar nå, så regner med at det blir neste rom. Savner CM fra tiden med Desire :) Om andre trenger guide til unlock og root, så finner dere en enkel og grei guide her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1592355

 

Sa til meg selv at denne telefonen ville jeg ikke roote, men det sa jeg også når eg fikk Desire,iPhone 4 og S2 :p Så da ble til at jeg unlocket og rootet telefonen her en natt. Artig vetu.

Lenke til kommentar

Har nå fått meg en Samsung Galaxy S3 etter å ha eid en HTC One X. Noe jeg savner mest med One X er Sense 4.0 og designet til telefonen. Den blå Galaxy S3 er forsovet pen, men langt i fra HTC One X. På den andre siden så opplever jeg ikke noen form for "lagg" og telefonen blir heller ikke så varm. Får håpe det snart kommer en ROM til S3 som gjør interfacet litt mer pent og spennende.

Lenke til kommentar

Har vært i kontakt med HTC angående WiFi-problemet, hvor de sa følgende:

 

Ole: Hei Martin, takk for at du kontaktet HTC Support, jeg ser nå på ditt spørsmål

 

Ole: For nå er det reperasjon mens HTC teller opp prosentantallet det gjelder. Om det viser seg å være like mange som det var med lydproblemer på Incredible S blir det antagelighvis DOA (heving av kjøp/utbytte til ny enhet)

 

Martin: Er jeg lagt ved i den prosentandelen det gjelder nå da?

 

Ole: Enheten må nok sendes inn slik at de på verkstedet kan bekrefte at det er på grunn av den samme fabrikkfeilen som de andre.

 

Martin: Ok. Hvor lang tid vil det ta før HTC bestemmer seg for om det blir DOA eller ikke?

 

Ole: Det har vi ikke fått noen info om. Jeg sender gjerne den fulle beskrivelsen vi har fått for å håndtere saker med dette problemet.

 

Martin: Ja takk, den mottar jeg gjerne.

 

Ole: Issue Description: You may be aware that there is some discussion being held on the XDA Forum where there is a claim we have a hardware issue that affects the WIFi and Bluetooth connectivity of the HTC One X device.

 

Action: If a customer contacts us about any Wi-Fi issue please go through the standard Wi-Fi troubleshooting steps (please ask your mentor or team leader if you require further support on this type of troubleshooting). If after the troubleshooting the issue persists and you think there is a possible hardware problem please follow the standard process and book the device in for repair.

In all cases if the customer makes reference to the XDA forum please use the below official HTC statement. Please do not deviate from this statement.

 

Official Statement:

"HTC is committed to delivering a high quality product and great experience for all of our customers. We investigate all reported issues and if a hardware or software change is found to improve a customer experience, it will be deployed to all applicable devices according to our standard, required processes. We apologize for any inconvenience customers have experienced and appreciate your patience as we work quickly to investigate this issue.”

 

Martin: Takk for hjelpen!

 

Ole: Bare hyggelig det - Ha en ellers fin dag videre iallefall!

Endret av martin9
Lenke til kommentar

Det som er det tragiske med denne wifi/bluetooth feilen er at det gjelder trolig alle mobiler som er produsert før de eventuelt endrer måten de setter mobilen sammen. Så det er mer eller mindre garantert at alle som har kjøpt One X vil før eller senere få denne feilen, og da er det retur/bytte og reset/backup, som er noe skjit!

 

For min del holder jeg meg unna, blir trolig en One S. Dersom jeg da selvsagt får kjøpt en som har S4 CPUen, ikke den gamle S3 som nye One S blir erstattet med.

 

jarle

 

Har merket dårlig Wi-Fi signal hos meg også, før hadde jeg god connection på rommet mitt, men nå så er jeg heldig om den connecter i det hele tatt. Fremgangsmåte?

 

Det er ingen 'fremgangsmåte' det er en hardware feil i måten mobilen er satt sammen på. Den må fysisk repareres eller byttes (til en som ikke er satt sammen på lik måte), dessverre.

 

jarle

Lenke til kommentar

Det jeg mente var altså fremgangsmåte for å få min telefon inn i prosenten. Mått jeg sende tilbake til komplett?

Etter hva jeg forsto når jeg var i kontakt med HTC så måtte telefonen sendes inn for reperasjon for at den skal bli inkludert i prosentandelen.

Lenke til kommentar

Prøvde trikset med å trykke på baksiden som vist i videoen, men det var bare en liten forskjell i signalstyrken. I praksis merker jeg ikke til at det skal være dårlig signalstyrke, så jeg tror ikke akkurat jeg trenger sende den inn...ihvertall ikke nå. Noen fanskap skal det være med alle tekniske duppedingers.

 

Det var bedre før det er helt sikkert, for tekniske enheter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...