Gå til innhold

[LØST] Hvor får man tak i de svarte søppelsekkene?


TheOats

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selvfølgelig nekter dem å ta disse i mot. På posene de krever er det forhåndsbetalt et gebyr som går til avfallselskapet, mot at de kommer og henter posen. Bruker de poser uten et slikt gebyr betyr det i praksis at avfallselskapet må hente søppelet gratis, noe de igjen vil tape penger på ettersom det koster penger å kvitte seg med avfallet.

 

Tror man får kjøpt slike poser på bensinstasjoner ol. i nærmiljøet. Det enkleste du kan gjøre er å gå på kommunens hjemmesider og sjekke der :)

Lenke til kommentar

Hvis du mener sånne vandlige svarte søppel sekker så får du det på nesten alle matbutikker. Hvorfor skal man ringe kommunen osv? Dra til matbutikk og kjøp de. Det koster ikke mer en 25 kr for en rull med 30 sekker.

Fordi at renovasjonsselskapene ikke jobber gratis, samt at enkelte av disse søppelsekkene som selges er av et så tynt materiale at det ikke klarer å holde på så mye søppel, langt mindre å stå utendørs. Noen er også miljøfarlige, og dermed uønsket.

 

De korrekte søppelposene er derimot av en kvalitet renovasjonsselskapene kan leve med, av og til koster de penger(som gjør at de kan gjøre jobben sin) og samtidig gir det renovasjonsselskapene en viss kontroll over søppelmengden som kommer og at utenbysfolk ikke snylter på renovasjonsavtalen med kommunen.

 

Det er sjeldent dyrt, sjeldent upraktisk og sjeldent noe problem å skaffe de riktige posene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...