Gå til innhold

Hjemkjøring av politi.. ellerno


Wakarimasen

Anbefalte innlegg

Hvis man er mindreårig og vandrer gatelangs mens man er full og Politiet får vite om dette så blir den mindreårige kjørt hjem. MEN hvis man nekter å si navn/adress og ikke har ID eller telefon på seg hva skjer da? Blir man sluppet fri eller må man sitte i fyllearresten?.. Vet at det høres ut som et dumt spm men begynte bare å lure...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis de vil kjøre deg et sted uten ditt samtykke:

Løp. Løp så mye du aldri har gjort før.

 

Å bli hentet av politiet uten å ha gjort noe er en eneste stor krenkelse.

 

Spurt til helvete unna.

 

Lett å løpe fra politiet når man har drukket da.

 

Men er enig med deg og hadde nok prøvd å løpe vekk selv.

Lenke til kommentar

Å bli hentet av politiet uten å ha gjort noe er en eneste stor krenkelse.

Pfft. Gratis tur hjem. Ble selv kjørt hjem av polizei en gang jeg var på fjortisfylla, og selv om det virket litt traumatisk der og da er det kun artig i ettertid. Jeg blåste rødt på alkotesten, men var langt fra utilregnelig drita, så tilgivelsen i heimen kom uten at jeg ba om det. :)

Lenke til kommentar

Da jeg var teåring så ble jeg aldri utsatt for politiet og jeg har heller aldri hørt om at ungdommer på blåse i alkotest så er det noe nytt dem har begynt med?

 

Hvis det er det så skjønner jeg at dem prioriterer det fremfor mye annet siden det å teste ungdommer og kjøre dem hjem er bare kosearbeid for politiet.

Lenke til kommentar

Husker jeg oppga feil navn i min barndom. Vi kom på ett vors og de fleste var gått, så kommer politiet og sier vi har spyttet på naboene for to timer siden selv om vi bare hadde vært der 15 minutter. Politiet hadde tilogmed ikke plass i bilen sin så jeg måtte gå hjem. Rimelig nervøs de neste dagene for at politiet skulle ringe de andre guttene som hadde gitt riktig navn og så videre fått tak i mitt navn. Det hadde neppe sett fint ut på rullebladet.

Lenke til kommentar

Hvis de vil kjøre deg et sted uten ditt samtykke:

Løp. Løp så mye du aldri har gjort før.

 

Å bli hentet av politiet uten å ha gjort noe er en eneste stor krenkelse.

 

Spurt til helvete unna.

 

 

Jeg gjorde dette engang da jeg var mindre. Vi var på besøk på en skole også traff vvi på en politipatrulje, de stoppet oss og spurte om legg, navn telefon, adresse osv.

Vi hadde ikke med noe legg, og ønsket ikke å snakke med politiet så vi gikk videre men de fulgte etter oss i bilen så vi begynte løpe vekk fra politet.

Men av en eller annen grunn klarte politet å spore hvilken skole vi gikk på, navnet vårt også kom de til skolen vår og tok med meg med på stasjonen, der fikk jeg en bot fordi jeg ville ikke samarbeide med ved å oppgi personlia til politet.

 

De tok meg inn tok bilde, fingeravtrykk og helepakken. Eneste ulovlig jeg gjorde den dagen var å skulke skolen for å besøke en venn som gikk på andre skolen, og grunnen jeg løp var fordi jeg ville ikke at foreldrene mine skulle vite at jeg skulket skolen.

Men politeit gjorde stor sak og jeg følte som om jeg var en kjeltring.

 

Det morsomme var da jeg kom tilbake til skolen dagen etter så gikk det forskjellige rykter og mange trodde jeg var den gangsteren.

Endret av Grandmaster Gamer
Lenke til kommentar

Jeg har hørt rykter at politet liker å være hardt mot folk som blir tatt inn til avhør for første gang, slik at de skjerper seg. Men mitt tilfelle var helt nazi.

 

Det var ikke bare jeg som opplevde å bli behandlet dårlig av politet da jeg fortalte vennene mine.

 

Jeg har en kompis som kjørte mye rundt med Audi TT som kostet ganske mye penger (ca 600.000 kr ifølge kompisen) for noen år siden.

Han fortalte meg at han blir stoppet av politet ganske ofte.

Han fikk aldri noe bot fordi han fulgte trafikk reglene, men det som irritert han mest var at politiet spurte om bilen hans hver gang de stopper han. Slik at han følte seg irriterende, og krenket. Følte som om politet liker å irritere folk hvor jeg kommer fra.

 

En annen kompis som syklet (ganske kul offroad sykkel) og ble stoppet av politiet, dem spurte om sykkelen var hans, og at han hadde med seg kvittering for sykkelen.

Hvem faen sykler rundt med kvittering til sykkelen? Han ble så forbannet av politet at han gikk ut til lokale avisen og gjorde stor sak ut av hele greie slik at folk kunne lese hva politet drev med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor gammel var du da politiet hentet deg på skolen? Man er jo pliktig til å svare politiet når de har spørsmål, men å spore opp og dra med seg en skoleelev til stasjonen og ta fingeravtrykk og bilde, kun fordi han ble redd og løp, høres veldig drøyt ut.

 

Det er ikke overraskende. Politiet i landet vårt er generelt sett udugelige. Korrupsjon, dårlig arbeid, henleggelser og feil prioriteringer er ting som går igjen jevnt over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det som er litt rart, spesielt her i landet, er at du som borger har svært få rettigheter iforhold til myndighetene. At det er ulovlig å ikke oppgi navn, at politiet kan undersøke hjemmet ditt og/eller bilen din uten ditt samtykke, undersøke deg (en "patdown" på engelsk) mot din vilje og uten "skjellig grunn", stille alle slags spørsmål uten grunn osv. Du kan jo også spørre polititjenestemennene spørsmål og spørre dem om identifiksasjonsbevis, men som oftest vil de prøve å vise at det er de som er den som har rett og den som skal utøve makt.

 

Selv misunner jeg en grunnlov som den de har i USA, med "the fourth amendment" som gir deg som borger mange rettigheter iforhold til hva myndighetene kan og ikke kan gjøre mot deg. Selv om det ikke alltid blir overholdt der borte...

Lenke til kommentar

Jeg var rundt 17-18 år hvis jeg husker riktig.

det var lenge siden.

 

De mest udugelige politiene er fra småbyer hvor det er lite "action" slik at det er sport for de fleste politiene å mane fram kriminalitet.

 

Jeg har nå flyttet til en storby, her er politiene mye mer professonelle og hjelpesomme. Men til gjenngjeld så skjer det mye små kriminalitet som ran, osv.

Endret av Grandmaster Gamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...